alex er den nye ingame leader i NIP.

Officielt: NIP henter spanier

Den svenske organisation krydrer tingene med en spanier.

Atter engang holdte rygterne stik, da alex har skiftet solrige Spanien og Movistar Riders ud med svenske NIP, der nu blot består af en svensker i startfemmeren.

Det afslører NIP på X.

Den 27-årige spanier var fast inventar i Movistar Riders i mere end fem år, hvor han mest nævneværdigt førte holdet til semifinalerne til IEM Cologne i 2022.

alex kommer med stor sandsynlighed til at overtage ingame leader-rollen, som es3tag havde erstattet for en stund, efter NIP takkede farvel til hampus i oktober.

Det vides endnu ikke, hvilke betydninger skiftet kommer til at få for es3tags plads på holdkortet, da han selv tidligere har meldt ud, at han efter planen bare skulle være en "midlertidig leder".

NIP tæller nu:

  • Danmark k0nfig

  • Danmark es3tag

  • alex

  • headtr1ck

  • Sverige REZ

  • Sverige dJL (Coach)

alex får debut den 9. november, når FaZe venter i CS Asia Championship.

#1(Med 2 svar)
3. november 2023 kl. 19:50
Madsen
Forstår simpelthen ikke nip… hvorfor bænker de hampus han er en bedre igl med længder..
#2(Med 0 svar)
3. november 2023 kl. 21:18
Butler
han virker som en idiot der ryger for meget hash.
#3(Med 0 svar)
3. november 2023 kl. 22:19
zEden
Hvis han var bedre med længder tror jeg ikke vi så denne udskiftning, der alligevel en del kompetente mennesker omkring cs afdeling i NIP.
#4(Med 0 svar)
4. november 2023 kl. 11:31
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Identiteten er væk.
#5(Med 0 svar)
5. november 2023 kl. 05:23
DOMINA7HOR
Med al respekt for alex, så er dette en af årets mest mærkelige transfers. Og NIP fortsætter med at agere med hovedet under armen.

De går fra at jagte bl.a. cadiaN og gla1ve, til at lande på alex. De testede sågar angiveligt gla1ve (som nu passende kan tage til ENCE, med Snappi på vej til Falcons).
Derudover var der rygterne om, at de ville erstatte k0nfig og headtr1ck med eraa og nilo. Det fik THREAT dog sat en stopper for.

Jeg håber på det bedste for NIP, især for de to danskere, men jeg er ikke videre optimistisk på deres vegne. Slet ikke efter hampus bekræftede hvor skidt det står til hos ninjaerne, i interviewet med Dust2.se forleden dag.

Apropos hampus, så meldes han og Brollan i øvrigt nu på vej til fnatic, som eftersigende går tilbage til en svensk core. Ikke nødvendigvis med 5 svenskere, men 2-3 svenskere på holdet.

Hvad Movistar Riders angår, så hiver de angiveligt dav1g ind fra bænken, for at erstatte alex som IGL. De bænkede dav1g i slutningen af juli måned. Han blev senere sat i forbindelse med et par sydamerikanske hold, heriblandt 9z, men endte i stedet med at spille for det europæiske hold Project G. Nu ser han så ud til at være på vej tilbage i Movistars startfemmer.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.