EMIYA (til venstre) blev bannet for snyd på FACEIT.

Trækker sig fra RMR-turnering efter cheating-skandale

Amerikanske Rocket har bedt PGL om at give pladsen til et andet hold.

Rocket trækker sig fra den amerikanske RMR-turnering efter to hektiske dage.

Det afslører en af holdets spillere til Dust2.us, mens også holdets coach fortæller det på X.

Nyheden kommer to dage efter, at skandalerne begyndte at rulle.

Først blev en af holdets spillere, EMIYA, bannet på FACEIT for snyd for anden gang i sin karriere, hvilket hurtigt satte spørgsmålstegn ved holdets kvalifikation til RMR-turneringen.

Ikke længe efter blev ondt dog værre. Til Dust2.us fortalte flere af spillerne nemlig, at holdet havde brudt reglerne i den lukkede kvalifikation. Her havde holdets coach, Psycho, nemlig siddet med og kommunikeret med holdet under kampene, selvom det er imod Valves regler.

Det vides endnu ikke, hvilket holdet, der får Rockets plads, men det virker mest sandsynligt, at det bliver NRG. Rocket slog nemlig NRG i den sidste kamp i runde fem i den lukkede kvalifikation.

Undskylder

Mens flere af spillerne har udtalt sig til Dust2.us, har Rockets coach taget sagen i egen hånd og været ude med det, han kalder sin side af sagen på X.

Jeg vil gerne indrømme, at jeg har været med i voice chatten i flere kampe i den lukkede kvalifikation til RMR, indtil jeg blev gjort opmærksom på reglerne. Jeg er klar til at modtage min straf, og jeg vil gerne undskylde til alle holdene, vi har mødt.

Jeg var både chokeret, sur og trist, da jeg så nyheden med, at EMIYA fra vores hold er blevet bannet for snyd på FACEIT. Jeg er imod alle former for snyd og fordømmer hans handlinger. Jeg kunne aldrig have troet, at han snød. Det var også uventet for mig og for alle de andre på holdet.

Efter nyheden fortjener vi ikke at deltage i RMR - det er ikke fair over for de andre hold. Det er derfor, vi (resten af spillerne på Rocket) trækker os fra turneringen, skriver Psycho blandt andet.

Den amerikanske RMR-turnering løber fra den 1.-4. marts og bliver spillet i Monterrey, Mexico.

#1(Med 1 svar)
21. februar 2024 kl. 12:58
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Genialt billedevalg
#2(Med 0 svar)
21. februar 2024 kl. 17:24
Lunar
det var også min første tanke
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.