POWER Ligaen starter
LIVE
Ifølge mistutaaa fandt de aldrig den rette femtemand.

Bænkede ITB-spillere: De kunne ikke blive ved med at betale vores løn

Det ser svært ud i ITB-lejren, efter de ikke formåede at spille sig videre fra RMR-turneringen.

Onsdag meddelte Into The Breach, at misutaaa og Bymas blev flyttet ud på bænken.

Få dage tidligere var det holdets coach Juve, der var ude og søge et nyt hold på X, og siden er spillerne også kommet til tasterne.

I hver deres opslag fortæller både misutaaa og Bymas, at holdets manglende resultater medførte, at der ikke kom nogen sponsorer, som kunne dække deres løn.

Vi havde ingen gode resultater, hvilket betød ingen sponsorer for organisationen til at blive ved med at betale vores løn, skriver Bymas.

Mangel på resultater førte til mangel på sponsorer til at betale vores fulde løn, lyder det i mistutaaas opslag.

Begge spillere anerkender dog også, at det ikke gik synderligt godt med holdet, så udskiftninger var uundgåelige. De fremhæver begge, at det især har været svært at finde den rette femtemand til det europæiske projekt.

De startede med Qikert, der spillede med holdet i 70 dage. Siden har de haft bodyy, der holdt i 12 dage, tomiko, der spillede med i bare en uge og siden Thomas i forbindelse med RMR-turneringen.

De mange forsøg på at finde den rette femtemand har været meget frustrerende, skriver mistutaaa.

Vi præsterede ikke godt som hold, og det var meget kompliceret på serveren på grund af mange ændringer. Vi fik aldrig fundet vores rette femtemand til at fuldeholdet vores hold, og det var meget frustrerende. [...] Desværre klikkede vi ikke sammen på serveren, og det er det vigtigste for mig lige nu.

Også Bymas var træt af det ustabile hold og fortæller, at der ikke var ret meget struktur eller system.

Jeg følte også at jeg havde brug for forandring. Jeg er ikke tilfreds med den her periode, siden vi konstant forsøgte at finde en femte og ikke kunne have et stabilt holdkort. Jeg følte heller ikke jeg kunne spille op til mit fulde potentiale siden vi ikke havde ret meget struktur eller system det meste af tiden, fortæller Bymas.

misutaaa og Bymas er begge på jagt efter et nyt hold at repræsentere, mens Into The Breach endnu ikke har meldt noget ud om hvem, der skal erstatte duoen.

I deres pressemeddelelse skriver de dog, at de er færdige med internationale hold og vil gå efter en kerne af spillere med samme nationalitet.

Vi diskuterer sammen med resten af holdkortet, hvad vi skal gøre nu, og hvad der er bedst for deres karrierer, men en ting er klart - vi vil dedikere os til en ny kerne med samme nationalitet, om det bliver UK eller ej, vi er færdige med blandinger, skriver ITB i pressemeddelelsen.

Into the Breach består af:

  • Thomas

  • CRUC1AL

  • rallen
    --

  • misutaaa (Bænket

  • Bymas (Bænket)

  • Juve (Bænket coach)

#1(Med 0 svar)
8. marts 2024 kl. 02:47
DOMINA7HOR
Thomas er sidenhen også blevet bænket. NBK- og EspiranTo rygtes på vej ind som erstatning for Bymas og Thomas.

Pudsigt nok, og til trods for misutaaas udtalelser, så ser det ud til, at han muligvis bliver.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.