Cache-skaber deler flere billeder af CS2-versionen

Caches tilbagevenden kommer tættere og tættere på.

Lige siden, at Cache blev skiftet ud i den aktive map pool, har mappet mere eller mindre været i glemmebogen, men det er trods alt ikke helt glemt.

X har FMPONE, som er skaberen af Cache, nemlig delt flere billeder af CS2-versionen af det ikoniske map, som er ved at blive gjort klar til udgivelse. Denne gang med billeder af A site.

A site minder meget om den allerede kendte udgave af mappet, men den røde tank i midten af site har fået lidt mere vinkel, så duellerne bliver anderledes.

Den hurtige har nok allerede lagt mærke til, at hverken gaffeltrucken eller shroud-boostet er til at se på nogle af billederne, men frygt ej, for FMPONE har forsikret på X, at flere ting på billederne mangler at blive placeret.

Tingene, som ikke er på billederne, vil være der; gaffeltrucken og så videre.

FMPONE, som også har lavet andre maps som Santorino og Subzero, har endnu ikke givet udtryk for, hvornår man kan forvente at se Cache få sin CS2-debut.

#1(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 10:05
RasmusRoev
Fjern mirage og ind med Cache! :P
#2(Med 0 svar)
28. maj 2024 kl. 11:38
wazorntB
Jeg er personligt selv allerede træt af at se kampe på dust2 - Til trods for de nye ændringer på vertigo, var det også gerne et map jeg så forsvinde.

Ind med cache i en fart, og lad os få train tilbage, eller få færdiggjort tuscan, som mange efterhånden har ventet på skulle komme tilbage i mange år!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.