marie og resten af Astralis W skal prøve lykken i de åbne kvalifikationer.

Astralis W's vej til Stockholm begynder til august

Til august bliver de åbne kvalifikationer til ESL Impact skudt i gang.

Der er knap fem måneder, til det går løs i Stockholm, når ESL Impact sæson 6 skal afgøres på LAN, og til august skal blandt andre Astralis W prøve lykken i de åbne kvalifikationer, som er første skridt på vejen.

ESL har tirsdag løftet sløret for datoerne for de åbne kvalifikationer samt selve ligaen og slutspillet på LAN i Stockholm.

Alle tre regioner, EU samt Nord- og Sydamerika, kommer til at have to åbne kvalifikationer hver, og den første spilles fra 4. august til 6. august, mens den anden åbne kvalifikation følger fra 9. til 11. august.

I alt skal fire hold til hver regions liga findes via de åbne kvalifikationer. Ligaerne spilles så fra 28. august til 30. oktober, inden i alt otte hold så går videre til LAN-finalerne, der spilles i forbindelse med DreamHack i Stockholm til november.

Her er fordelingen, at fem hold fra EU går videre, mens to hold fra Sydamerika og et enkelt fra Nordamerika får en plads i LAN-finalerne. Præmiepuljen til LAN-finalerne i ESL Impact sæson 6 er på lige over en million kroner.

Ved de seneste LAN-finaler, som blev afgjort i forbindelse med IEM Dallas, vandt Imperial fe det hele og sikrede således endnu en titel til et i forvejen bugnende trofæskab.

Nogle af pladserne i regionernes liga er allerede besat alt efter resultaterne i seneste sæson af ESL Impact. De er som følger:

EU

Imperial fe
Let Her Cook
BIG EQUIPA
ex-Guild Esports
NIP Impact
ENCE Athena

NAVI Javelins
ex-Fearless Cheetahs
Verden Åben kval #1
Verden Åben kval #1
Verden Åben kval #2
Verden Åben kval #2

Nordamerika

FlyQuest RED
USA TSM Shimmer
USA Team Karma
USA ex-ex-Limitless Angels

Verden Åben kval #1
Verden Åben kval #1
Verden Åben kval #2
Verden Åben kval #2

Sydamerika

Brasilien Fluxo Demons
Brasilien FURIA Fe
Brasilien MIBR Female
Brasilien Atrix

Verden Åben kval #1
Verden Åben kval #1
Verden Åben kval #2
Verden Åben kval #2

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.