thamlike spillede også under Linx-banneret i seneste sæson af POWER Ligaen.

Skandaleramt organisation præsenterer tidligere Lyngby Vikings-spiller

thamlike fortsætter under Linx Legacy-banneret.

Tilbage i november 2023 kunne Dust2.dk bringe en stor artikelserie, hvor flere kilder stod frem for at fortælle om sin oplevelse med Linx Legacy og ejeren Lui Børgesen samt sine manglende tilbagebetalinger fra organisationen.

Til trods for at have flere gældsforhold og manglende tilbagebetalinger til en værdi på næsten 32.000 kroner, har Linx Legacy stadig gang i sine aktiviteter.

Tirsdag aften kunne den danske organisation nemlig præsentere den tidligere Lynbgby Vikings-spiller thamlike som en del af holdet forud for den næste sæson.

For to dage siden kunne Linx Legacy desuden også løfte sløret for, at escilea111, som spillede under organisationen i seneste sæson med thamlike, ligeledes fortsætter på holdet.

Efter at have været i dialog med personerne, der mangler at modtage tilbagebetalinger fra Linx Legacy, har kun én af dem modtaget sine manglende 3.000 kroner.

Det fortæller kilderne, som fortsat mangler deres penge, da Dust2.dk kontakter dem igen.

De resterende fortæller stadig efter Dust2.dks artikelserie, hvordan Lui Børgesen og Linx Legacy har cuttet al kommunikation og stadig ikke har modtaget sine penge.

Flere af personerne har én ting til fælles; de forventer og/eller har opgivet at se dagens lys af de manglende tilbagebetalinger.

I forbindelse med annonceringen af Linx Legacys nye spillere har Dust2.dk kontaktet ejeren af Linx Legacy, Lui Børgesen.

Faktaboks

Kort om Linx Legacy

I november 2023 kunne Dust2.dk bringe en artikelserie om Linx Legacys gældsforhold.

Dialog med flere omkring situationen berettede, hvordan den danske organisation, ejet af Lui Børgesen, skyldte op til næsten 35.000 kroner eksklusivt et anonymt femcifret beløb.

Dust2.dk har spurgt ejeren, hvorfor han fortsat driver et hold, når han i forvejen skylder penge til flere personer, og hvorvidt han arbejder på at få tilbagebetalt dem.

Lui Børgesen er ikke vendt tilbage på vores henvendelse endnu.

Faktaboks

Dust2.dks artikelserie om Linx Legacy

Interviews og artikler blev lavet tilbage i november 2023, men stort set alle af episoderne er stadig gældende, da kun LCA Broadcasting har modtaget sin daværende manglende betaling på 3.000 kroner.

#1(Med 2 svar)
17. juli 2024 kl. 12:10
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Rent nysgerrighed, vil/burde sådan en organisation her få lov at deltage i powerligaen hvis de ansøger?
#2(Med 1 svar)
17. juli 2024 kl. 12:39
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
De var med i sidste sæson, så det vil jeg gå ud fra. Det er dog skørt, at man ikke banner orgen fra alt liga relateret/dust2 relateret , banner alle spillerne fra alt dust2 relateret indtil de enten har forladt organisationen eller pengene er betalt tilbage
#4(Med 0 svar)
17. juli 2024 kl. 16:46
Kristja
+1
#3(Med 0 svar)
17. juli 2024 kl. 16:46
Kristja
Gal en joke. Hvorfor gider man overhovedet at spille under sådan en svindler. Så skraber man sgu bunden ^^
#5(Med 0 svar)
17. juli 2024 kl. 17:22
Famous
Føler lidt en fra dust2 burde komme med et officielt statement for hvorfor Linx for lov at spille med i ligaen? Det her er jo grotesk hvis man prøver at gøre scenen bedre
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.