Vorborg var senest en del af Preasy, inden førsteholdet blev lukket.

Vorborg præsenterer nyt selskab

Sammen med Laserklling og Esportsadvokaten har Vorborg stiftet UNCORE.

Efter Preasy lukkede sit førstehold var fremtiden oppe i luften for Vorborg, men nu er danskerens næste skridt i karrieren på plads.

Sammen med to andre har den tidligere Preays- og Evil Geniuses-træner nemlig stiftet UNCORE, der er et management- og brandingbureau.

Det skriver UNCORE i en pressemeddelelse.

Vorborg har stiftet selskabet sammen med sin tidligere kollega Mathias "Laserklling" Daugaard, der arbejdede med underholdning og content i Copenhagen Flames, og Dan "Esportsadvokaten" Rahimian.

Selskabet specialiserer sig i tre aktiviteter, herunder repræsentation af spillere, hjælpe andre selskaber med branding og content samt konsulentarbejde for virksomheder i esport.

Jeg har sammen med Mathias Daugaard (Laserklilling, red.) og Dan Rahimian (Esportsadvokaten, red.) startet et management- og brandingbureau, hvor vi fokuserer på tre hovedgrupper af aktiviteter. Vi repræsenterer spillere og hjælper dem med alt fra A-Z, vi hjælper aktører i markedet med branding og content-strategi og produktion, samt konsulentarbejde ift. strategi for virksomheder i esport, udtaler Vorborg i pressemeddelelsen.

På tværs af hinanden har de tre medejere af UNCORE flere kompentencer og et stort kendskab til esportsscenen, hvorfor de kender til problemerne og mulighederne, der opstår på scenen.

Vi har tilsammen mange års erfaring i esport og gaming, samtidig med at vi også har en bred vifte af kompetencer mellem os. Jeg har erfaringen fra at være på professionelle hold, jeg kender livet, som vores atleter går igennem og de udfordringer og muligheder, der ligger. Samtidig så fra at have været med til at bygge Copenhagen Flames op fra en meget lille virksomhed, til der hvor vi var, da jeg forlod projektet, har jeg haft berøringsflade med alt fra sponsoraftaler, content, udvikling af merch og så videre.

Flere store navne som klienter

Projektet er stadig meget nyt, men Vorborg afslører i pressemeddelelsen, at man allerede har fået store spillere som HooXi, roeJ og nicoodoz med ombord.

Jeg har overvejet at starte et lign projekt i et års tid, og nu var der en rigtig god mulighed for at få en flyvende start med stærke partnere, så det var nu, det skulle ske. Vi repræsentere allerede på spillerfronten stærke navne som HooXi, roeJ, nicoodoz og har flere på vej. Dertil arbejder vi også med flere hold og brands ift. deres branding og/eller virksomhedsstrategi.

Til slut udtaler Vorborg i pressemeddelesen, at de "ser frem til at gro virksomheden til en stor international spiller på markedet, og går efter at være førende på kvaliteten af det arbejde, de leverer til alle".

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.