Estiske xezr er en af de fem spillere på G2s nye akademihold.

G2 præsenterer akademihold

Rutinerede LETN1 står i spidsen som coach for de unge talenter.

Ligesom så mange andre af toporganisationerne på Counter-Strike-scenen har G2nu også etableret et akademihold.

Det afslører G2 onsdag aften på X.

I spidsen for projektet er serbiske LETN1, der især er kendt for sin spillerkarriere under Valiance, CR4ZY og c0ntact. Senest har han været træner for kinesiske TYLOO.

Set med danske briller, ringer et par af de navne måske også en klokke, da både tAk og fNk er tidligere Sprout Academy-spillere. Den sidstnævnte nåede at være holdkammerater med sL1m3 for en stund, inden det danske stortalentet tog skridtet op til førsteholdet.

LETN1 har fået landsmanden d0cja med ombord, mens resten af startfemmeren udgøres af xezr, der blandt andre har spillet for estiske sYnck, og den bare 15-årige usbeker hitori.

G2 Ares er:

  • xezr

  • fNk

  • hitori

  • tAk

  • d0jca

  • LETN1 (Coach)

#1(Med 1 svar)
17. juli 2024 kl. 19:35
Raven223
Det godt nok også snart på tide at nogen af de helt store hold begynder oprigtige ACD projekter - ved ikke hvor højt niveau det her hold er dog har jeg set fNk og hitoris navn før, men håber da klart at det er starten på at vi ser noget rigtig talent udvikling fra store hold, frem for at det alle de små der skal gøre det for dem ;)
#2(Med 0 svar)
18. juli 2024 kl. 15:32
DOMINA7HOR
tAk er også en der går igen. Netop hitori, som er en af dem du nævnte, synes jeg også er en spændende spiller.
#3(Med 0 svar)
18. juli 2024 kl. 15:46
DOMINA7HOR
Spændende hold. Jeg forstår dog ikke, hvorfor de ikke også gav chancen til det hviderussiske talent, 17-årige m1QUSE. Han var en af dem de testede. Han er i stedet skifitet til Auroras akademihold, Aurora Young Blud. De har nogle spændende unge spillere i ham, Bl1x1, og deres AWP'er, gr1ks.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.