Vi fangede jabbi på mediedagen ved BLAST Premier Fall Groups 2024.

Falcons er en pligtsejr, medgiver jabbi

Astralis kan nemt gå hen og vinde deres gruppe ved BLAST Premier Fall Groups 2024, fortæller jabbi i eksklusivt interview.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Groups 2024

Astralis er igen et hold, vi kan sætte store forventninger til på den internationale scene. Et godt halvår med device som holdkaptajn har set holdet rejse sig, og nu skal forventningerne indfries. Det snakkede vi med Astralis' jabbi om på mediedagen til BLAST Premier Fall Groups 2024.

Den unge rifler fortæller, at Astralis havde første dag på arbejde efter sommerferien for to uger siden. Holdet startede ud med en uges bootcamp og så har de taget en uges træning hjemmefra op til BLASTs gruppespil.

Holdet skød sig hurtigt frem på verdensranglisten efter device tog over som IGL for et halvt år siden, og jabbi er også godt tilfreds med resultaterne i det første halvår, selvom der har været ting, der skulle rettes til.

Resultatmæssigt synes jeg det er godkendt, men selvfølgelig vil man altid gerne mere, når man sidder i situationerne, og når vi har set kampe igennem, så er det også fejl, som vi ikke burde lave, der resulterer i, at vi taber kampene. Det er selvfølgelig noget, vi har kigget på, og vi udvikler os også for hver gang, så det kommer med tiden, fortæller jabbi.

Astralis har ikke sat et bestemt resultatsmål for efterårssæsonen, men jabbi håber og tror på en turneringssejr.

Det er ikke noget, vi har snakket om i forhold til målsætning, men selvølgelig så håber vi, at vi vinder en turnering, og det tror jeg også nemt, vi kan, det er bare med at blive ved med at lægge timerne i det. Vi var tæt på, vil jeg sige, i slutningen af sidste sæson.
Vi var i slutspillet i alle turneringer, så det er bare med at tage det næste skridt og få en masse træning ind.

I første omgang hedder udfordringen Falcons ved BLAST Premier Fall Groups 2024, og herefter hedder modstanderen enten Vitality eller GamerLegion. Her spår jabbi sit hold gode chancer for at ende først i gruppe B.

Jeg ser dem som gode. Falcons har også haft en del tid til at træne nu, men det var ikke dem, der så stærkest ud sidste sæson. Vitality er selvfølgelig også et godt hold, men jeg regner med, at vi selvfølgelig vinder. Vi kan også nemt gå hen og vinde gruppen, så det er jeg ikke så nervøs for.

Så Falcons er et hold, I bare skal slå?

Jo, det vil jeg sige.

Mange snakker om BLASTs gruppespil som opvarmning for sæsonen, og flere kigger allerede nu mod IEM Cologne, men Astralis holder fokus på her og nu, fortæller jabbi.

Lige nu handler det om BLAST. Det er det, der ligger foran os. Vi vil gerne ind og spille i Forum til september. Så at kvalificere os til Fall Finals er vores mål lige nu, og så tager vi Cologne efter det.

Vi bad til sidst jabbi sætte et par ord på det, at spille med device som sin IGL og sætte det i perspektiv i forhold til det tidligere Astralis under blameFs ledelse.

Vi spiller jo på en meget anderledes måde, hvor det er sådan lidt mere, som vi gjorde i HEROIC. Det er stilen, hvor det er en AWP, der er IGL, og hvor stavn kan komme ind og udfylde rollen, hvor man løber rundt og hjælper over det hele. Så det har bare været nice. Det er den spillestil, vi allesammen synes er den bedste, der er, så det er jo bare godt, at den passer til os allesammen.

Astralis spiller deres første kamp ved BLAST Premier Fall Groups 2024 mod Falcons mandag klokken 19:30.

Astralis
2 - 0
Falcons
Alle maps
Astralis K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Jakob 'jabbi' Nygaard 42 - 30 +12 91.6 66.7% 1.37
Danmark Nicolai 'device' Reedtz 32 - 26 +6 85.5 69.0% 1.27
Danmark Martin 'stavn' Lund 29 - 30 -1 76.8 73.8% 1.08
Danmark Victor 'Staehr' Staehr 26 - 28 -2 65.6 66.7% 0.96
Danmark Alexander 'br0' Bro 22 - 26 -4 68.6 71.4% 0.93
Falcons K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Emil 'Magisk' Reif 31 - 26 +5 77.7 76.2% 1.22
Álvaro 'SunPayus' García 32 - 32 +0 74.5 61.9% 0.99
Danmark Marco 'Snappi' Pfeiffer 30 - 31 -1 70.5 61.9% 0.91
Pavle 'Maden' Bošković 24 - 31 -7 71.6 66.7% 0.90
Danmark Peter 'dupreeh' Rasmussen 22 - 32 -10 71.1 54.8% 0.84
#1(Med 0 svar)
28. juli 2024 kl. 23:30
Udknud
En rigtig vigtig kamp for begge hold, åbningskampen.
For Falcons handler kampen også om at holde sig i top 16 på Valves rangliste som de er i alvorlig fare for at ryge ud af med resultaterne fra Indien.
Så det er nok et topmotiveret Falcons hold der møder op. Der er mange pluspoint at hente ved at slå et bedre rangeret hold.
Og omvendt er det rigtig "dyrt" i point for Astralis at tabe til Falcons, selvom det selvfølgelig er pladsen i Forum der er en større motivation end placeringen på ranglisten.
Men de kan jo lige så godt tage den korteste vej til Forum frem for at sætte en masse rangliste point til ved at tabe til Falcons.
Lets go Astralis 🇩🇰💪😊
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.