mithR havde ikke regnet med et tilbud fra Liquid.

mithR regnede med at gøre comeback som lærer

mithRs første prøve med Liquid er til BLAST Premier Fall Groups i disse dage.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Groups 2024

For et par måneder siden lignede det ikke, at mithR ville være en del af verdenstoppen i Counter-Strike.

Her blev han nemlig, til et chok for mange Counter-Strike-fans, sammen med Apeks bænket, da organisationen meddelte, at man trak sig fra Counter-Strike og derfor satte hele holdet til salg.

Hovedpersonen selv troede da heller ikke, at fremtiden nødvendigvis lå hos et af de største hold i verden, fortæller han til Dust2.dk.

Nej, det havde jeg ikke regnet med. (at Liquid ville ringe red.) Det er faktisk en lidt sjov historie.

Jeg havde faktisk skrevet til nogle skoler, fordi jeg troede, jeg skulle til at være teamlærer og måske i gang med at læse og ellers havde sat næsen op efter, at jeg måske skulle have en sportsdirektørrolle - måske i en dansk klub. Der var nogle muligheder. Det var der også i forhold til at coache, men jeg føler, at jeg lidt har erfaringen og alderen til prøve at køre en klub som sportsdirektør. Jeg har også selv forhandlet mange af mine egne kontrakter igennem min karriere og brændt fingrene nok gange til at vide, hvad man skal holde øje med, så jeg kunne måske godt tænke mig at sidde i stolen for klubben og forhandle, tænkte jeg.

Så skrev Liquid så til mig, fortæller mithR, som jo nu er cheftræner hos Liquid.

Selvom danskeren havde sat næsen op efter en rolle som sportsdirektør, så var det ikke, fordi han væltede i tilbud i den rolle, fortæller han.

Faktisk havde han kun ét reel mulighed for det i denne omgang, men som bekendt endte han altså med at fortsætte som træner i Liquid.

Der var faktisk ikke så mange tilbud som sportsdirektør. Der var ét projekt med en dansker, som skulle til at starte noget, som var interesserede, og så var der nogle andre tilbud, men de var på et niveau, hvor jeg tænkte, at hvis jeg skulle være træner, så skulle det være det værd. Altså, at hvis jeg skal rejse så meget, som jeg nu engang gør og arbejde fuldtid, så skal jeg i hvert fald også kunne leve af det, og der følte jeg altså kun, der var ét tilbud.

mithR blev præsenteret i Liquid tidligere i juli, og det er derfor ikke lang tid, han har haft med holdet indtil videre.

Alligevel kan han allerede nu fortælle til Dust2.dk, hvordan den første tid har været, og det er et positivt indtryk, de store stjerner i Liquid-lejren har efterladt hos den danske træner, fortæller han.

Det har været sjovt, og det var været spændende og enorm lærerigt. Det har også været virkelig behageligt at arbejde med spillere, hvor jeg føler, at disciplinen er så høj, som den er. Man kan godt mærke, at man arbejder med spillere, som virkelig ved, hvad det kræver at begå sig blandt de absolut bedste, og at de ved, hvad det kræver. Ikke for at sige, at det ikke var tilfældet i Apeks, men der er en individuel ansvarsfølelse i Liquid, som jeg aldrig har oplevet før.

mithRs Liquid debuterer mod Virtus.pro onsdag aften klokken 19:30 i BLAST Premier Fall Groups.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.