torzsi er for anden gang i sin karriere klar til at spille på scenen i Lanxess Arena.

MOUZ-spiller roser dansk trænerstab

MOUZ er videre til Lanxess Arena, efter deres sejr over Complexity.

Dust2.dk i Köln til IEM Cologne 2024

Nu er de klar til slutspillet, men først skal de spille en kamp mod Vitality, hvor vinderen går direkte i semifinalen på lørdag, mens det tabene hold, allerede skal i aktion på fredag i kvartfinalen.

Dust2.dk fangede en glad torzsi, kort efter kampen mod Complexity, som var ovenud glad for sejren og kvalifikationen til Lanxess Arena.

Selvom torzsi tidligere har stået på scenen i Lanxess Arena før, så er kan han ikke vente. Derudover er han glad for sine holdkammerater, som sidste år missede slutspillet, og ikke tidligere har prøvet at stå på scenen i Köln.

Jeg er fyldt med glæde og spænding. Jeg er virkelig glad for at skulle tilbage til Lanxess Arena. Dette bliver min anden gang. Jeg er også glad på vegne af fyrene, fordi det bliver deres første gang. Så jeg har lidt erfaring her. Jeg ser virkelig frem til det og er virkelig glad.

Undervejs i kampen mod Complexity, var MOUZ bagud på begge maps i visse perioder af kampen. Det var dog ikke noget problem med den mentale indstilling de unge spillere har udviklet i MOUZ.

Jeg tror, det kommer af meget forberedelse og også den mentale indstilling. Jeg synes, vi har en fantastisk tilgang til spillet, hvor vi ikke giver op. Hver gang vi taber en tæt runde eller laver en fejl, opmuntrer vi altid hinanden og forsøger bare at fortsætte. Det er et holdspil. Hvis nogen laver en fejl, er det okay. Vi kan alle gøre det godt igen. Vi forsøger bare at hjælpe hinanden.

Roser trænerstaben bag holdet

MOUZ hentede Xyp9x til rollen som assistenttræner den 16. marts kort inden majoren. Før majoren blev MOUZ kritiseret for at være et gruppespil-hold, som ikke kunne præstere på den scene.

torzsi giver indblik på, hvor meget trænerstaben betyder for dem, og hvor meget de har udviklet sig.

Han (Xyp9x) hjælper os meget med spilrelaterede ting, og han er virkelig hjælpsom. Men selvfølgelig ikke kun ham, hele trænerteamet hjælper os meget. Vores sportspsykolog, Ole, og vores træner, sycrone, selvfølgelig. De er en gruppe sammen, og alle hjælper os individuelt med at blive bedre, forbedre alle aspekter af spillet, både i spillet og udenfor. De gør det rigtig godt.

Jeg føler, at vi har forbedret os meget. Især i Chengdu viste vi det, vi slog G2 på scenen, og siden da har vi arbejdet på det, som jeg sagde, med mange ting, med vores sportspsykolog og alt det. Så jeg er virkelig selvsikker på vej til scenen. Jeg føler, at det bliver en fantastisk oplevelse for os.

MOUZ er allerede klar til Lanxess Arena, hvor de enten starter i kvartfinalen eller semifinalen. Først når deres kamp mod Vitality er overstået, ved de om de skal fredag eller lørdag i arenaen.

#1(Med 0 svar)
14. august 2024 kl. 16:27
Unlucky-Luke
xyp9x er jo også bare mester i at holde hovedet koldt selv i de vildeste clutch.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.