POWER Ligaen starter
03D : 21T : 28M : 10S
PGL stod blandt andet bag majoren i København i marts.

Medie: PGL køber Esportal - NIP-grundlægger overtager Inferno Online

Ifølge Dust2.dks svenske søsterside, Dust2.se, kommer både matchmaking-platformen samt gamingcentrene til at leve videre.

PGL går og barsler med at købe Esportal, der tidligere på sommeren indgav konkursbegæring.

I hvert fald ifølge Dust2.dks svenske søsterside, Dust2.se, der fra kilder erfarer, at den rumænske turneringsarrangør vil købe matchmakingplatformen.

PGL har arrangeret flere majors og store turneringer samt The International, der er Dotas svar på en major.

Desuden har PGL planer om fire store turneringer i 2025, og det er blandt andet her, købet af Esportal vil give mening, ifølge Dust2.se. Mediet skriver dog, at det endnu er uvist, hvad PGL's planer med købet præcist er.

NIP-grundlægger overtager netcaféer

Med i Esportal Group AB, som tidligere på sommeren indgav konkursbegæring, er også Inferno Online, der er Sveriges største kæde af gamingcentre med lokationer i Stockholm, Mälmo og Göteborg, og det kommer efter alt at dømme også til at leve videre.

Ifølge Dust2.se skal svenske Potti, der blandt andet har grundlagt NIP, overtage driften af gamingcentrene.

Potti er desuden involveret i Area Academy, der er en slags esportsuddannelsestilbud til skoler, og så er han chef for Elitserien, der er Sveriges største CS-liga. Overtagelsen af Inferno Online har dog ifølge Dust2.se ikke forbindelse til hans eksisterende roller.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.