POWER Ligaen starter
LIVE
Maniac skriver på X, at hans problematiske forhold til alkohol har været medvirkende til hans handlinger.

Maniac undskylder: "Jeg har et problematisk forhold til alkohol"

Den 34-årige schweizer er tilbage på X og skriver i et længere opslag, at det er hans problematiske forhold til alkohol, der er grunden til hans adfærd.

Møgsagerne er regnet ned over Maniac over de seneste par dage, hvor flere tilfælde af upassende adfærd og sexchikane er blevet synonym med den 34-årige schweizer til diverse afterparties.

Fredag morgen havde Maniac selv deaktiveret både sin X-konto samt sin Instagram-profil, men nu er han for en stund tilbage på X.

Fredag eftermiddag har han nemlig lagt et opslag ud, hvor han skriver, at han har et alkoholproblem, og at det er grunden til hans problematiske adfærd.

Jeg har haft et problematisk forhold til alkohol i det meste af mit voksne liv. Jeg har på mange måder forsøgt at få det under kontrol, men jeg har fejlet miserabelt på forskellige tidspunkter. Jeg skammer mig over min svaghed og har gjort det i årevis, skriver Maniac blandt andet i opslaget.

Piben har dermed fået en noget anden lyd end onsdag aften, hvor Maniac senest kommenterede på anklagerne om upassende adfærd. Her lød det ellers, at han havde en anden oplevelse af den påståede sexchikane, som skulle være sket til et afterparty i juni.

Jeg føler, at titlen på indlægget er misvisende, og jeg tror ikke, at der fandt noget seksuelt overgreb sted, skrev Maniac onsdag aften.

I fredagens opslag fra den 34-årige schweizer skriver han blandt andet, at han blev ødelagt i sin barndom, og at han en dag håber at have modet til at arbejde med det.

I et svar til X-opslaget skriver Maniac desuden, at han i nær fremtid vil lave en video om det hele, og at han vil tage ansvar for sine handlinger, forsøge at undskylde ordentligt og vise, hvem han egentlig er.

Faktaboks

Læs hele Maniacs opslag her:

Jeg er blevet tvunget til at stirre ind i afgrunden og konfrontere mine værste dæmoner i de sidste par dage. Jeg har haft et problematisk forhold til alkohol i det meste af mit voksne liv. Jeg har på mange måder forsøgt at få det under kontrol, men jeg har fejlet miserabelt på forskellige tidspunkter.

Jeg skammer mig over min svaghed og har gjort det i årevis. Nu kan jeg ikke længere vende det blinde øje til. Alkohol afslører min selvtvivl, mit behov for promiskuitet, for at blive set, for at blive ønsket, fordi en del af mig er knækket og føler sig uværdig. Jeg blev ødelagt i min barndom, og jeg ønsker en dag at have styrken til at tage fat på det med mod. Dette har ført til uacceptabel adfærd gennem årene, som jeg virkelig er ked af.

Undskyld dækker det ikke engang. Sociale medier har givet mig mulighed for på en fej måde at desensibilisere menneskelige interaktioner, som om intet rigtig skete. Dette var en flugt.

Jeg ønskede aldrig at såre nogen, og jeg har altid prøvet at give folk den respekt og handlefrihed, de fortjener. Jeg forsøgte at udfylde et tomrum på en ynkelig og destruktiv måde. Jeg vil tage tid til at revurdere mit liv, hvem jeg er, og hvem jeg ønsker at være.

Jeg har svigtet mennesker, som jeg holder dybt af, jeg har svigtet dette fællesskab, og jeg har svigtet mig selv.

#1(Med 4 svar)
6. september 2024 kl. 13:54
Kristja
Den klassiske!🤪

Jokes aside...

Har han virkelig et problem, så er det ikke nødvendigvis beviste handler han har foretaget sig i mens han har været plører stiv, eller for at være et svin.. Havde han nu haft nogle rigtige venner til stede ved episoderne, så var han måske et andet sted i dag, og det meste havde været afværget. Synd for ham, og synd for de pårørende det er gået ud over!

Lad os håbe han kan få rettet op på sine fejltagelser, og givet nogle personlige og ordentlige undskyldninger til de diverse.
#2(Med 3 svar)
6. september 2024 kl. 13:45
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
synd for ham? :D

Først påstår han det ikke er korrekt det diverse kvinder siger.

Nu siger han så det rigtigt, men det alkohol der er skylden, ikke ham.

Der sku ikke noget der er synd for ham, bye bye fra scenen og han kommer aldrig tilbage.
#4(Med 1 svar)
6. september 2024 kl. 13:53
Kristja
Jeg er helt med på, at det er dybt til grin, at han først benægter, og hiver Uber kvitteringer osv ind som bevis. Men man kan stadig antage at der er en snert af overdrivelse fra ihvertfald kvinde nr.1 Og der er også en masse skyld til diverse personer, som passivt kigger på, det er sgu svagt ikke at gribe ind i sådan nogle situationer.

Men ja det er stadig synd for manden, at han ikke kan styre sig. Hans undskyldninger er vage, men uagtet så kan man godt have ondt af en menneske som er så sølle :)

Jeg har også haft en voldsom barndom, men jeg er det rareste menneske på 2 ben, og kunne aldrig drømme om at gøre lignende. Heller ikke når jeg er patte stiv 🤪. Men alle er jo forskellige, og nogle kan simpelthen bare ikke styre sig, og har brug for hjælp. Men det kan jo være svært at anerkende sit problem. Og har du ikke gode mennesker omkring dig, som påtaler problemet for dig, så kan det være endnu mere svært at gribe om.

Det lugter sgu lidt af noget psykisk, som jo ikke er at spøge med.
#12(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 19:23
AwF
Enig.
#9(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 18:23
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
This
#3(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 13:51
JakobHelms
Det er da overraskende tæt på (og stadig rimelig langt fra) en fornuftig undskyldning, omend det er rimelig sølle at læne sig SÅ meget op ad "Jeg har bare et alkoholproblem, og inde bag det er mit sande jeg - sød, sjov og charmende"-kortet. Særligt når man allerede har været ude og forsøge at dække sig ind med at det ikke kunne have stået så længe, det ikke har et seksuelt overgreb, man selv havde en anden oplevelse, hun flirtede, etc.

God anledning til at opfordre alle til at kigge indad og tage ens handlinger seriøst. Hvis Maniac så længe har vidst, at han har nogle personlighedsproblemer som fører til at han har et alkoholproblem, så ville det nok have været smartere at lægge alkohol på hylden og tage nogle terapitimer.
#5(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 14:12
Awwdor
Blame it on the goose
Got you feeling loose
Blame it on patron
Got you in the zone
Blame it on the a-a-a-a-a-alcohol
Blame it on the a-a-a-a-a-a-alcohol
#6(Med 5 svar)
6. september 2024 kl. 14:38
silverfoxen123
Fedt med de brugere herinde, der havde så travlt med at kalde kvinderne for løgnere 🫶 CS-elskere er ægte feminister
#10(Med 3 svar)
6. september 2024 kl. 18:39
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Man kan vel godt være uenige om at folk ikke skal gå på sociale medier og smide folk under bussen, og så stadig være enig i at maniacs opførsel er helt væk?

Jeg holder stadig fast i at de her krige over soME skal stoppe og så må politiet, organisationerne, eller personerne selv indblandes.

Synes det er frygteligt at stå og kigge på udefra. Det gavner ingen.

Som jeg også skrev i det andet indlæg skulle manden være skubbet væk eller nogen skulle have revet fat i ham og forklaret ham det ikke var i orden(Ikke vold).

Man kan i bund og grund også se bort fra mit første indlæg, da der jo så kom 3-4 sager frem i lyset efter. Første indlæg fik det til at lyde som en bare lidt for god brændert man ikke kunne styre, var sgu først efter DAMPS udtalelse at det hele begyndte at blive underligt.
#13(Med 2 svar)
6. september 2024 kl. 22:52
silverfoxen123
Føler du dig ramt? Var du en af dem der sagde det nok var en løgn? For så klinger alle dine argumenter ret hult i min verden
#16(Med 1 svar)
7. september 2024 kl. 00:29
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Gå tilbage og læs mine kommentarer.

Du svarer ikke rigtig på hvad jeg spørger dig om, så tænker ikke vi behøver diskutere alt for meget.

Der var også folk der holdte med Amber heard, man ser heldigvis ikke folk kommentere som du gør her efter det blev bevidst at hun var skrupskør. 🙃 Uanset hvordan du vender og drejer den og hvem der har ret, så er alt det her med at smide folk under bussen på soME noget der skal stoppe. Indbland organisationen der afholder eventet, vagterne på stedet, eller bedre endnu tag den direkte med manden. Folke domstolene og høtyvene hører til i 1800 tallet. 🤦
#19(Med 0 svar)
7. september 2024 kl. 06:55
silverfoxen123
Det er nu engang den nemmeste måde at få folks opmærksomhed på. Jeg er tildels enig i, at det ikke er kønt og smart, men historien vil fortælle os, at det faktisk er en måde hvor kvinderne, der bliver krænket af klamme mænd, får en stemme - i stedet for at blive grint af, indtil de finder en anden branche. Jeg forstår sgu godt, det er det man tyer til. Forstår godt argumentet omkring hendes kæreste, der bare står og “kigger på”, MEN for mig udefra set, ser jer også en analyst, der er velrespekteret og 2 mindre prominente navne.
#17(Med 0 svar)
7. september 2024 kl. 02:13
Dennis
Ingen har mig bekendt kaldt dem løgnere, blot forholdt sig neutrale indtil der kom ordentlige beviser frem. At gøre andet er direkte tåbeligt, uanset hvad der efterfølgende er sket. Det kan og må aldrig ændre på at man er uskyldig til andet er bevist, at nogle havde ret da de startede en heksejagt. Det er en farlig sti at gå ned af.
#7(Med 0 svar)
6. september 2024 kl. 15:19
Djoerup
En skam vi mister ham på scenen. Uanset hvor idiotisk han har været er en stadig en god analyst
#8(Med 4 svar)
6. september 2024 kl. 18:23
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
En skam folk så nemt kan sige de har et alkohol problem. Det er at pisse på de folk som rent faktisk har et dagligt problem med det og får smadret deres familier.
Det er ikke idioten der tjener for mange penge og bare drikker sig plørefuld til fester. Det er bare en umoden type, som ikke vil være voksen.
#11(Med 3 svar)
6. september 2024 kl. 18:42
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig her.
Har en svigerfar der er alkoholiker, det er ikke nemt at være i.
Der er så stor forskel på at være alkoholiker og så tro man har et problem fordi man drikker lidt for meget i weekenderne. Det er som du selv siger meget mangel på modenhed. Og så kan man jo så ligge 2 og 2 sammen med den opførsel han har lagt for dagen ift modenhed..
#14(Med 2 svar)
6. september 2024 kl. 23:07
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Har en far som har drukket altid og som jeg ikke ser mere, hvilket jeg ikke har gjort i 18 år. Jeg drak engang også hver weekend og havde ingen stop knap. Det lærte jeg da heldigvis mig selv, da jeg blev ældre.
#15(Med 0 svar)
7. september 2024 kl. 00:24
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ked af at høre. Alkoholisme er det værste, når man først er røget derud er det så nemt at få fat i at man næsten ikke KAN komme ud af det, det er så stor en del af Danmarks kultur at man ikke kan undgå at blive fristet på et eller andet tidspunkt igen.
Håber din far sidder et sted derude og måske har fundet fred og fået hjælp. Samt at du har lært at leve med det eller hvad man skal sige 🙏
#18(Med 0 svar)
7. september 2024 kl. 02:18
Dennis
Tror du det er nemt at stå frem og sige til hele verden at man har et alkohol problem? Og når både dig selv og din far har/har haft et problem, så burde du sgu udvise lidt mere forståelse. Jeg er også selv vokset op med en stedfar i min barndom der var alkoholiker, og det er bestemt ikke rart. Men 100% også noget der rammer rigtig mange, og kan være svært at se på folk i dagligdagen. Derfor vil jeg da slet ikke beskylde manden for at lyve om et eventuelt problem. Og du skriver selv at du lærte det med alderen - skal andre så ikke også have tid og hjælp til at komme videre og lære de samme ting?
#20(Med 0 svar)
9. september 2024 kl. 10:59
sanimand
CS - kommentatorhold er så sygeligt indædt. Mange af dem har ikke sociale skills eller livserfaring. Selvfølgelig vil sådan noget her komme frem.
Problemet er vel at ingen gik til ledelsen og fik ham væk noget før. De fleste beskytter sig ved at være anonyme for at redde deres skin. Det virker til, at der sker mere end blot hvad Maniac har gjort. Det virker i hvert fald til, at man ikke kan være ærlig.
Konfig og Maniac på dansegulvet, så er der gang i den... Og hvis nogen siger noget dårligt om dem, så vil Pimp sidde i deres indbakke/PM 😂
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.