Siden april har Astralis ikke været ude af top 10.

Astralis falder ud af top 10

Siden slutningen af april har Astralis været fast inventar i top 10, men det er ikke længere tilfældet.

Få kampe og utilstrækkelige resultater har sat sit præg på Astralis, da Danmarks bedste mandskab ikke længere er en del af verdens ti bedste hold.

Mandag den 9. september blev HLTVs verdensrangliste nemlig som sædvanlig opdateret, hvor device og kompagni var faldet med to placeringer og derfor ude af top 10.

Astralis indtager nu en 12. plads, efter Eternal Fire og paiN har rykket foran danskerne, som nu er ved at nærme sig sine landsmænd fra Falcons nede på 14. pladsen.

For at finde seneste gang, at Astralis var ude af top 10-kulden, skal man helt tilbage til slutningen af april, dengang holdet lå nummer 11 på ranglisten.

I løbet af denne uge har danskerne gode chancer for at spille sig til flere point og tilbage i top 10, da ESL Pro League er i fuld gang, hvor Astralis dog har fået en skidt start med et nederlag til fnatic tidligere i dagens åbningskamp.

Sashi tilbage i top 30

Set med lidt mere positive danske briller har Sashi fået sneget sig ind i top 30 igen, efter holdet var ude for en stund.

En enkelt placering op ad ranglisten har nemlig sikret dem en 30. plads på listen. Landsmændene fra TSM ligger 12 placeringer bag HUNDEN og kompagni.

Ranglisten per 9. september:

#1(Med 2 svar)
10. september 2024 kl. 20:25
nylsnej
De har sgu heller ikke niveau til mere end Silkeborg
#3(Med 1 svar)
10. september 2024 kl. 20:44
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Silkeborg er altså gode denne sæson (bare rolig, forstår godt joken :D
#5(Med 0 svar)
10. september 2024 kl. 23:10
nylsnej
Jo jo - og på samme vis ville Astralis sikkert også klare sig fint i powerligaen 😉
#2(Med 0 svar)
10. september 2024 kl. 20:34
Hunt
Ved ikke hvad vi skulle have forventet, når de aldrig spiller nogle turneringer...

Man skulle tro Astralis ikke vidste at deres partner turneringer stopper om 3 måneder og at det derfra er deres rangliste placering som afgør om de kan spille med...
#4(Med 3 svar)
10. september 2024 kl. 22:44
thenoodle
Gå international already. Dansk cs er dødt i tier 1. Ikke nok gode fraggers til et succesfuldt hold i toppen. Fokuser på det de er gode til strategisk og smid nogle ind der kan skyde noget.
#6(Med 0 svar)
10. september 2024 kl. 23:27
Hunt
Der er massere af gode spillere, de mangler bare en igl, men pt er både GG og Astralis igang med at spille uden igl og begge 2 kegler rundt.. selvom både hooxi, cadian, bird, mankz, patti og sikkert flere står uden hold....
#7(Med 1 svar)
11. september 2024 kl. 08:20
aGk
Dust2TV sub
Det er helt sikkert en reel mulighed for dem at gå internationalt, men håber det godt nok ikke. Synes det ville være ærerligt for dansk CS ikke at have mindst et flagskib og er simpelthen så træt af de hundrendevis af mix EU-hold.

Selvom Astralis' PR maskine har talt om Device med IGL rollen som værende længe undervejs, så tror jeg egentlig mere det har været et sats og ikke noget man giver mere end én major cycle.

Device tilbage fuldtid på stokken og hent en rendyrket IGL, så tror jeg godt det ville kunne fungerer.
#8(Med 0 svar)
12. september 2024 kl. 12:31
thenoodle
Det er desværre sån det er ikke kun med CS men esport generelt. Jo mindre det er Kina,Rusland eller Korea. Så er det bare sjældent nationale hold kan følge med i toppen længere. Men ja det er da fedt og lidt "romantisk" at have det bedste hold være fra et land.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.