NiKo og G2 er qua deres gruppesejr direkte i kvartfinalen ved ESL Pro League.

Gruppespillet er afgjort: Her er slutspillet i ESL Pro League

Efter søndagens afgørelser kender vi nu de 16 mandskaber, der i denne uge skal dyste i ESL Pro League-slutspillet.

Søndag fik vi sat navn på de sidste mandskaber, der tager en plads videre fra gruppespillet i ESL Pro League, mens vi sagde farvel til MOUZ og RED Canids, der ikke kommer i slutspillet i denne omgang.

Dermed fik vi også sat et punktum for gruppespillet, og alt er således klart til slutspillet, som venter i denne uge.

Allerede tirsdag går det løs, når første slutspilsrunde venter, og her skal vi både have HEROIC i ilden mod Virtus.pro, Spirit mod FURIA, FaZe mod Complexity samt BIG mod The MongolZ.

I anden slutspilsrunde venter blandt andre Liquid og Eternal Fire, mens kvartfinalerne er tungt besat med tre hold fra verdensranglistens top fire.

Det er første gang siden ESL Pro League i Odense i 2017, at vi ikke har et eneste dansk mandskab i slutspillet i turneringen. Formatet så dog meget anderledes ud dengang og har ændret sig flere gange siden.

Slutspillet dengang talte holdene OpTic, fnatic, HellRaisers, Misfits, FaZe og SK, og her endte sidstnævnte med at løbe med sejren.

Slutspillet til ESL Pro Leagues 20. sæson skydes i gang tirsdag og onsdag med de to første slutspilsrunder, mens kvartfinalerne spilles over torsdag og fredag i denne uge. Der er semifinaler på menuen lørdag, og så venter den store bo5-finale søndag.

Præmiepuljen til ESL Pro League er på lige over fem millioner kroner, heraf kan vinderen tage over 1,1 med hjem fra Malta.

Som med gruppespillet viser vi også slutspillet på Dust2tv, hvor 7ri sidder klar med dansk kommentering af kampene.

Planen for slutspillet er:

Foto: ESL
#1(Med 0 svar)
16. september 2024 kl. 10:57
Udknud
Det er jo en drømme bracket for Heroic, sådan!
Det er en kæmpe mulighed for at genrejse holdet og skabe noget momentum. Håber de griber chancen og slår VP og så ligger vejen til semifinalen lige for sammenlignet med de andre 3 brackets.

Og så må der også være noget motivation for de to danske drenge i at de med et snuptag kan overhale og distancere Astralis på ranglisterne 😊👍
Det mest sandsynlige er jo desværre at Astralis dratter endnu længere ned efter Blast fall finals.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.