DanishCorner står altid bag Astralis.

Formand for Astralis-fanklub erklærer støtte: "Vi står bag cadiaN"

Tirsdag aften blev CS-scenen og formanden for DanishCorner taget på sengen, da Astralis overraskende annoncerede cadiaN som deres nye IGL.

Astralis lagde en chokerende annoncering ud på de sociale medier, da cadiaN blev introduceret som holdets nye IGL og br0 blev sendt på bænken.

Klokken 17:23 tirsdag eftermiddag lagde Astralis en kryptisk teaser op på det sociale medie X med ordene om at en ny spiller "loader" klokken 18:00.

Da klokken slog 18:00, så kom nyheden, at cadiaN tilslutter sig Astralis.

Efter en gåtur sad David 'Bomber' Rasmussen, formanden for DanishCorner, ude ved vandet og nød sin aftensmad. Maden skulle synkes en ekstra gang, da han så den overraskende annoncering fra Astralis.

Dust2.dk fik en kommentar om cadiaNs tilgang til holdet fra formanden af Astralis' officielle fanklub.

David havde allerede set teaseren for, at der skulle ske et eller andet i Astralis, mens han skulle mætte sig i sin mad efter strabadserne. Han havde dog ikke lige regnet det ud, at Astralis ville introducere den tidligere HEROIC-kaptajn, cadiaN, da han havde forudset en eksisterende Astralis-spiller eller HooXi, som har været på manges læber i forhold til IGL-rollen i Astralis.

Jeg sad ude ved vandet efter en gåtur, og fik min aftensmad. Havde godt set teaseren, om at der skulle ske noget kl. 18.00.

Jeg blev meget overrasket, fordi jeg selv havde regnet med en video med en eksisterende spiller eller HooXi ind som mulig udskifter til majoren, fortæller David.

"Ingen eller få, har tænkt tanken, at cadiaN vil være en mulighed"

Med Astralis' skuffende resultater ved både IEM Cologne 2024 og ESL Pro League, hvor de ikke nåede slutspillet, har skuffelsen blandt fansene været stor.

Med de skuffende resultater blev det klart for David, at der snart skulle ske noget i Astralis-lejren, men at det blev cadiaN, var opsigtsvækkende på baggrund af dramaet i 2023, da cadiaN forlod HEROIC, og senere hen forlod både stavn og jabbi HEROIC til fordel for rivalerne i Astralis.

De fleste fans har følt, at der har manglet det sidste efter skuffende IEM Cologne og ESL Pro League-turneringer. Der har gået rygter om udskiftning, siger David og fortsætter:

Alle har troet på det oplagte valg HooXi, som ville gå ind en til en for br0. Ingen eller få, har tænkt tanken, at cadiaN vil være en mulighed, med historikken i mente efter stavn- og jabbi-episoden sidste år.

Det har derfor delt vandene, og det er forståeligt. Valget giver god mening, nu skal der ske noget.

Hvad er jeres forventninger til holdet med cadiaN på holdet som IGL, og device tilbage i sin normale rolle?

Forventningerne er høje, vi (Astralis, red.) skal præstere bedre og skal komme videre til majoren. Det har været nogle lange år, med lige ved næsten i et par turneringer.

device og cadiaN kan blive et spændende mix, hvor AWP'en kan komme på turnus alt efter map eller dårlig dag. Det kan blive svært, at læse for en modstander.

DanishCorner bakker op om cadiaN.

Selvom cadiaN kommer fra HEROIC, og der har været ondt blod mellem mandskaberne, så tager David og DanishCorner imod den danske stjernekaptajn med åbne arme.

DanishCorner vil være bag cadiaN og Astralis, som vi altid har været. Casper (cadiaN, red.) er en vindertype, og ja han har været efter Astralis og fans, men den har alle vel snart følt. Han vil sikre en høj energi, kampgejst og forhåbentlig sejre til holdet.

BLAST Fall Finals er på trapperne, og her får cadiaN sin debut i Astralis-trøjen, hvor de møder Vitality. Hvordan ender kampen, og hvor langt tror du, at Astralis når i turneringen?

Man håber altid på en sejr, og at vi går hele vejen.

Astralis har haft det svært mod Vitality i meget lang tid, apEX har haft styr på os. Det bliver en tæt kamp, den ender 2-1 til Astralis. Astralis kommer i kvartfinalen, hvor alt ske foran publikum.

Astralis skal møde Vitality i København, hvor de kæmper om spille sig videre til Forum ved BLAST Premier Fall Final. Her de er endt i gruppe med Vitality, Spirit og Liquid. Tre ud af fire hold i gruppen kommer til at ramme den store scene i Forum, hvor David og DanishCorner kommer til at støtte deres hold.

Det er også her, at cadiaN får lov til at trække Astralis-trøjen over hovedet for første gang til sin debut.

Kampen mod Vitality spilles den 25. september klokken 17:00.

#1(Med 0 svar)
18. september 2024 kl. 19:43
Minibror
Man må da håbe at Cadian, kan løfte Astralis til et nyt niveau.
Glæder mig i hvert fald til at se hvad han kan cooke
#2(Med 4 svar)
19. september 2024 kl. 09:13
BEDST
Af ren nysgerrighed, hvordan er fanscenen overhovedet til cs? Tager folk samlet afsted og hvor mange danskere trækker turneringer i fx brasilien og asien egentlig?

Royal arena giver mig traumer, men Paris og Rio har sgu' gjort det meget godt. Fatter ikke stemningen i Royal Arena er så kikset og håndboldagtig, når det rent faktisk er lykkes at bygge bro til fodbolden i andre værtsbyer : )
#3(Med 0 svar)
19. september 2024 kl. 09:27
aGk
Dust2TV sub
Det er et godt spørgsmål, som jeg ikke har svaret på, men synes fankultur er et spændende emne ifm. e-sport, hvor der ikke rigtigt er nogle organiske tilhørsforhold til hold/organisationer. Især nu når der nærmest ikke er nogle nationale hold tilbage, men i stedet bare en milliard EU-mix hold, der skifter hele coren ud hver 3. måned.
#4(Med 0 svar)
19. september 2024 kl. 12:17
Dennis
Det er ikke super organiseret. Jeg har været i Køln et par gange og de fleste vi snakkede med, var der på egen hånd. Der kunne helt sikkert godt hives idéer ind fra fodboldverdenen.
#5(Med 0 svar)
19. september 2024 kl. 12:30
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Synes ellers Royal Arena har været det, der har mindet mest om fodbold ift. publikum, som jeg har oplevet.

Her tænker jeg på alt for fulde voksne mænd i bar overkrop.

Er det, der giver håndboldstemningen, ikke bare BLASTs fokus på underholdning i pauserne mellem kampene?

Vitality, BIG og Astralis har dedikerede fangrupper (af forskellig størrelse), der tager samlet afsted.
De brasilianske fans organiserer sig vist på event-basis.

G2 og FaZe burde have fans nok til at kunne gøre det, men manglen på en nationalitets-identitet gør måske, at det løber ud i sandet.
#6(Med 0 svar)
19. september 2024 kl. 13:53
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Golden Hornets er den eneste fanklub, som lige nu arrangere og lykkes med større fælles ture.
De havde 2 busser til Colgone fra Paris i år.
Hvor man køber billet, transport, hotel osv. med i en samlet pakke.
De fik meget ud af Paris majoren, og stod stærkt samlet efter.

Andre samles blot til events, og prøver at få folk til at sidde samlet (ønsker man det).
BLAST er lidt svære, fordi her pladser nummeret.
Så det kræver en køber mange, eller man får hjælp til samlet biletter - som desværre 1-2 måneder, at få lavet gennem Ticketmaster/BLAST.

Var selv i Rio, det kunne have trukket flere europæer.
Men biletterne var væk på en time, så det var begrænset hvor mange der var.
Brasilianerne har en helt anden kultur til sport end vi danskere, og giver en god stemning - men også kun når de vil :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.