Den polske spiller har valgt at forlade ENCE.

ENCE-spiller smutter og holder pause - gla1ve rygtes færdig

Goofy har valgt at forlade ENCE og tage en pause fra Counter-Strike på ubestemt tid.

Efter måneder med skuffende resultater begyndte rygterne om udskiftinger i ENCE at florere på de sociale medier, og tilsyneladende har der været noget om snakken.

Torsdag aften har polske Goofy nemlig afsløret på X, at han har valgt at forlade den finske organisation, ligesom han tager en pause fra Counter-Strike.

Jeg stopper hos ENCE og tager en pause. De seneste måneder har været meget udfordrende for mig, da jeg føler, at min krop er udmattet efter flere år med spil uden pauser, skriver polakken på X og fortsætter:

Jeg har tænkt meget over min beslutning, og jeg har også set eksempler på unge spillere, der afsluttede deres karriere for tidligt på grund af udbrændthed. Jeg elsker Counter-Strike, og jeg tror på, at der er mange år tilbage af min karriere, men for at få det til at ske, er jeg nødt til at tage vare på mig selv og tage en kort pause fra konkurrencen.

Beslutningen var ikke nem, men jeg føler, at det er et nødvendigt skridt. Jeg vil gerne sige tak til alle, der arbejder i ENCE omkring holdet, for jeres hårde arbejde og passion. I lægger jeres hjerte og sjæl i holdet. Lige nu vil jeg bruge tiden til at fokusere på mit helbred, og forhåbentlig vil I se mig tilbage i aktion i den nærmeste fremtid.

Goofy sluttede sig til ENCE tilbage i december 2023, dengang den finske organisation samlede ham og flere af holdkammeraterne fra 9INE op efter salgene af Snappi, maden, SunPayus og NertZ.

gla1ve rygtes færdig

Rygterne om, at Goofy var færdig i ENCE, begyndte allerede at florere på sociale medier tidligere i dag, da insideren harumi lækkede det på X.

I præcis samme opslag skriver insideren, at også gla1ve angiveligt er færdig i ENCE, og at ENCE i øjeblikket træner uden danskeren og i stedet med enkay J i hans sted.

Efter sigende skulle den tidligere MOUZ NXT-spiller Neityu også være på prøve i ENCE.

ENCE er nu:

  • Danmark gla1ve

  • Kylar

  • sdy

  • podii

  • enkay J (Coach)
    --

  • kuben (Bænket coach)

#1(Med 0 svar)
19. september 2024 kl. 19:31
JakobHelms
Kuben blev bænket til dels fordi hans visioner vat anderledes end gla1ves, og det virkede som om at én af dem skulle ud. Det virker lidt mærkeligt at bænke begge. Godt nok også et løst rygte, når det er fordi, at gla1ve har misset en dags træning. Spændende med Neityu, massiv opgradering ifht. goofy!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.