forsaken gemmer sig i midten under pokalen på billedet.

Efter næsten seks år: Indisk snydepels kan spille majors igen

Den tidligere OpTic India-spiller forsaken er atter engang en fri fugl.

Et comeback er højst usandsynligt, men nu står intet i vejen længere for indiske forsaken.

Tilbage i oktober 2023 blev forsaken efter udstået straf unbannet af ESIC, og nu er den infamøse inder også unbannet af Valve og dermed i stand til at deltage ved majors igen.

forsaken blev verdenskendt, da han i 2018 blev taget på fersk gerning i at snyde på LAN til eXTREMESLAND. forsaken forsøgte at slette sine snydefiler, da han blev opdaget, men turneringens admins fik ham stoppet og fandt derefter frem til, at spilleren havde gemt dem under filnavnet word.exe.

Det resulterede i et fem års langt ban fra ESIC, der udløb sidste år.

Et år efter hændelsen til eXTREMESLAND modtog forsaken dog et andet ban, der ikke fik nær så meget opmærksomhed, da karrieren allerede var så godt som færdig.

Her blev han nemlig VAC-bannet på en anden konto og blev dermed udelukket fra at deltage i major-turneringer på permanent basis.

Altså indtil 2021, da Valve valgte at ændre deres regler for VAC-bans og majors. Fra at et VAC-ban betød udelukkelse for evig og altid, så kunne man nu deltage i Valve-sponsorerede turneringer fem år efter modtaget VAC-ban. Denne ændring kom kort tid efter den finske spiller Jamppi forsøgte at sagsøge Valve for mistet indtjening, da han havde svært ved at få en professionel karriere efter at have modtaget et VAC-ban som 14-årig.

Jamppi skiftede spor og forfulgte en karriere i Valorant i stedet, men nu kan forsaken genoptage sit forsøg på at bryde igennem i Counter-Strike.

Det er nemlig 5 år siden, at inderen modtog sit VAC-ban, og han er dermed igen fri til at deltage i major-turneringer, hvis han altså kan finde et hold.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.