mithR sætter ord på Astralis-sagen.

mithR: "Det er trist, at det skal ende ud i sådan noget her"

Liquids danske coach, mithR, reagerede på tirsdagens drama i København.

Dust2.dk til stede i København ved BLAST Premier Fall Final 2024

Liquids kaptajn udeblev fra mediedagen i en pagt med fem andre kaptajner, mens holdet og mithR var tilstede for at repræsentere holdet.

Tirsdagen var booket til mediedagen inden BLAST-turneringen i København skulle løbes af stablen. Det blev dog en helt og aldeles special omgang af en mediedag, da seks ud af otte kaptajner udeblev fra mediedagen i protest mod BLASTs håndtering af Astralis' indskiftning af cadiaN.

Dust2.dk fik fat i mithR til en længere snak om sin tid i Liquid og selvfølgelig også hele sagen om BLASTs håndtering af Astralis-sagen.

Kort inden interviewet havde syv ud af otte holdkaptajner sendt et åbent brev til BLAST, da de var utilfredse med, at Astralis havde skiftet cadiaN ind efter roster lock, og holdningen fra kaptajnernes side lød på, at træneren ruggah skulle spille i stedet for den sygemeldte og bænket br0.

Nu har jeg ikke været med til at skrive det åbne brev. Jeg har faktisk heller ikke læst det. Men jeg står fuldstændig bag kaptajnernes udmelding om, at de protesterer. Så det forstår jeg godt. Selvfølgelig skal Astralis ikke have lov til at stille med cadiaN, når de har en træner. Efter sigende, lyder rygterne på, en br0, som er fuldstændig rask og klar til at spille, siger mithR.

"Det ender med et lidt uetisk træk"

Fem minutter inden interviewet med mithR lagde BLAST en pressemeddelelse ud på det sociale medie X, hvor de gav grønt lys til Astralis og cadiaN.

Den danske coach kan dog se begge sider af sagen i forhold til, hvordan det gavner BLAST og dansk CS, men måden det sker på er han ikke tilfreds med. Derudover har han empati for de danske spillere.

Jeg forstår godt, at BLAST er interesseret i, at cadiaN skal spille i arenaen, jeg tror i og for sig, at det er et godt træk både for Astralis, BLAST og jeg tror, at det er et godt træk for de danske fans, at cadiaN får lov til at spille i arenaen i Danmark inden for CS, hvor der er brug for noget succes.

Jeg synes jo, at det er lidt tragikomisk, at det første, der sker, når den gamle HEROIC-core kommer sammen igen, at det ender med et lidt uetisk træk. Det synes jeg er synd, når det er så dygtige spillere, fortæller mithR og fortsætter:

Det er nærmest for godt til at være sandt. Det er trist, at det skal ende ud i sådan noget her. Det ærgerligt, at det ender ud i så meget kaos og så mange sure miner.

Den danske coach og Liquid-mandskabet starter turneringen ud mod Spirit onsdag aften i København.

Dette er første af et todelt interview med mithR. I anden del sætter vi fokus på mithRs tid Liquid.

#1(Med 34 svar)
25. september 2024 kl. 00:14
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Forstår slet ikke folk/spillere vil skabe det her problem. Spillerne burde kæmpe for at få lavet ændringer, så der ikke skal spilles med et dødt hold til sådanne store turneringer. Ikke græde over Astralis stiller med stærkest mulige hold
#2(Med 32 svar)
25. september 2024 kl. 00:18
Hunt
Fordi det giver hold A en fordel som hold B, C og D ikke kunne få.

Det er vel ikke så svært at forstå... At reglerne ikke gælder lige for alle. Det er ret simplet faktisk.
#4(Med 23 svar)
25. september 2024 kl. 00:24
RAVN
Tænk at du har postet linket til reglerne op til flere gange og stadig ikke forstået dem.
#9(Med 8 svar)
25. september 2024 kl. 00:28
Hunt
Tænk du har fundet det link og DU ikke forstår dem..
#13(Med 7 svar)
25. september 2024 kl. 00:38
w0LF
Du har vitterligt selv linket til reglerne hvor der står ingen steder det som du selv påstår men til gengæld at det er fuldt ud lovligt og vi kender ikke alt bag scenen men du har selvfølgelig digtet historien om at Astralis er nogle svin igen uden beviser andet end dem du har modbevist dig selv med. Der står ingen steder at coach er den næste i rækken men at det er en mulighed og en ret de har men ikke en pligt at bruge coach som sub eller stand-in. Grunden til Heroic som du elsker så højt fik et nej var på grund af visum problemer som har intet med blast at gøre men kun holdet og faze fik nej fordi konfig allerede var registreret som sub hos et andet hold. Så det er helt andre situationer fra tidligere og noget andet nu hvor reglerne siger at de godt må uanset hvor meget du råber at det er løgn og fake news selvom der helt tydeligt står noget andet. Har du været i lære hos Trump?
#21(Med 6 svar)
25. september 2024 kl. 00:51
Hunt
Du tolker det anderledes end mig, det er okay. 99% af alle andre udenfor dust2 / dk tolker det præcis ligesom mig. Så tror det er okay.
#24(Med 1 svar)
25. september 2024 kl. 00:55
Madsen
Det er ikke noget med at tolke det anderledes?? Det er fakta han skriver?? Prøv lige at læse regel sættet igennem endnu engang og så overvej de 3 vidt forskellige situationer som på ingen måde kan sammenlignes..
#25(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 00:54
Hunt
Jeg har svaret på de præcis samme spørgsmål mange gange i dag, du er velkommen til at læse hvad jeg har skrevet.
#27(Med 3 svar)
25. september 2024 kl. 00:59
w0LF
Øh nej de tolker det ikke på samme måde som dig jeg ved ikke hvilken fantasi verden du lever i. Men hvis du ikke har opdaget så har du været i ret meget modvind idag i forhold til holdninger og facts og der er faktisk ikke ret mange der holder med dig hvis du ikke har lagt mærke til det. Det er regler som er skrevet ned sort på hvidt og ikke en filosofisk tekst man kan tolke eller tænke over. Præcis det der står er præcis det de mener du kan ikke tolke på det selv om du ellers gør et forsøg på det. Der forskel på visumproblemer og så det her det kan ikke tolkes uanset hvor meget du vil. Reglerne skal læses og forstås som de står og tolkes til hvad du mener de kan betyde og så presse det ind i dit narrativ. Så må du virkelig bruge dine filosofi analyse redskaber nogle andre steder og de der 99% du snakker tror jeg at 90% af dem læser reglerne som de står og ikke tolker på dem som du gør men det er ellers smart gjort når man har et narrativ og en historie om at gøre Astralis til synderne bare synd at fakta og virkeligheden virkelig taler imod hvad du siger. Sikker på du ikke var været i lære hos Trump?
#28(Med 2 svar)
25. september 2024 kl. 01:00
Hunt
Sjovt du nævner fantasi verden, det er jer astralis fanboys der lever i en fantasi verden hvor astralis er gud og intet kan gøre forkert, ligemeget hvor meget lort de laver.
#31(Med 1 svar)
25. september 2024 kl. 01:12
w0LF
Så blev du personlig igen fordi du ellers ikke kunne forsvare endnu engang. Jeg har flere gange idag endda i samme kommentarer sagt inden du selv smed regelbogen på bordet som så siger at du tager fejl iøvrigt at Astralis har fucked up så de skal straffes for det men så kom du selv med regelbogen som modbeviste dig og viste at det var efter reglerne hvad de gjorde og så har du tolket fordi du tog fejl og skabt en historie uden beviser. Men nu skal jeg fortælle dig noget, en regelbog er fakta og det kan man ikke tolke på fordi det som står skal læses som det står og betyder det som står og skal ikke tolkes. Det er hverken en filosofisk tekst, roman eller digtsamling som du kan tolke det bliver du nød til at forstå. Det er ren rå fakta som skal forstås som det står. Jeg ved om du skal gå op eller ned i styrke i dine læsebriller men kig lige forbi et sted og få dem skiftet for de virker tydeligvis ikke. Men jeg har selv sagt til dog at Astralis har dummet sig så skal de straffes men nu viser det sig så at være efter reglerne og det kan du ikke acceptere men det har du vist glemt og blevet sur, hidsig, barnlig, latterlig, patetisk, personlig og tabt hoved og hale i dine opdigtede argumenter og tolkede regler for du er vitterligt den eneste der har "tolket" regelbogen og ikke underligt nok kun til din fordel
#34(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 01:31
Hunt
Sygt du forsøger at hænge mig ud for at blive personlig, men ikke nævner et ord om alle dem som bliver personlig mod mig.. Dobbeltmoral?

Bare fordi du skriver en lang tekst og har en anden tolkningen af en englesk rulebook, gør ikke du nu har ret. Sjovt nok læser fx karrigan,/faze heroics GM og hooxi/g2 den ligesom mig.

Sure du kan sige de læser reglerne til deres fordel når det er omkring dem, ligesom astralis og blast gør nu. Men problemet kommer jo af at man enten fra blast side vil samarbejde om at få flest muligt stærke hold med eller ikke.

Det er et fair argument at vil have astralis med fuldt hold med, men så skulle præcis samme argument også have hjulpet faze, g2 og heroic. Men der var åbenbart ikke lige til blast fordel eller hvordan?

Du kommer ikke udenom at blast seriøst har fucket up med hvordan de tolker (og skriver..) deres egne regler.

Samt hvor mange i er herinde som bakker astralis og blast op, men INGEN som i fucking INGEN af jer stod op og var i mod at g2, faze og heroic alle sammen skulle spille med coach..

Er ret ligeglad med om blast lægger en hård eller blød linje ift at skifte ud last minute, men det SKAL bare være samme linje for alle. Hvilket det tydeligvis ikke er.

Du snakker meget fakta her, sjovt som fakta nu er brugbart, det plejer det ikke at være hvis jeg bruger det og det så ikke lige passer ind i astralis fansene herindes ideer..

Igen sjovt du nævner opdigtede arugmenter fra min side, men omvendt er alt hvad du og andre herinde tolker, tror og påstår, det gælder bare som fakta nu? Så må du jo bestemme dig.. samme linje hele vejen, ligesom med blast.

Det er JER ANDRE som bliver personlig efter mig, jeg forsøger efter bedste evne at holde det hele til at ville snakke cs. Det må du også havde læst mange gange jeg har skrevet. Hvis ikke, så må du sgu læse igen.

"sur, hidsig, barnlig, latterlig, patetisk, personlig og tabt hoved og hale i dine opdigtede argumenter og tolkede regler for du er vitterligt den eneste der har "tolket" regelbogen og ikke underligt nok kun til din fordel"
- Kan sige det PRÆCIS samme til dig, astralis fanboys, blast og astralis. Fordi ALLE vi andre har ikke tolket det sådan, som igen INGEN FUCKING andre. Men det holder du på at jeres klikke klub af astralis fans ved bedre end alle andre....
#10(Med 13 svar)
25. september 2024 kl. 00:33
MeRo
+1
#14(Med 12 svar)
25. september 2024 kl. 00:41
Thuumes
Svare han ikke igen? 😂
#15(Med 11 svar)
25. september 2024 kl. 00:44
Hunt
Så er du her igen, 2 ud 2 kommentarer fra dig er at gå efter mig personligt, i stedet for at forholde dig til alt det lort astralis laver hahaha du vild. Hvorfor er du ikke ude og sige det astralis og blast laver er noget lort?

Hvad vil du have jeg skal svare på en "+1" kommentar? Skal jeg skrive "-1"?
#19(Med 10 svar)
25. september 2024 kl. 00:49
Madsen
Hej kære Bao/Hunt
Jeg kunne godt tænke mig at se dig svare på #13.. eller har du tænkt dig at stikke halen mellem benene endnu engang når folk disker op med fakta?
#20(Med 9 svar)
25. september 2024 kl. 00:50
Hunt
Hvem er Bao?
#22(Med 8 svar)
25. september 2024 kl. 00:52
Madsen
Kan du ikke lige svare på #13? Som faktisk beskriver hvordan hele situationen ser ud? Eller vil du endnu engang vinkle historien til din fordel?
#23(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 00:54
Hunt
Jeg har svaret på de præcis samme spørgsmål mange gange i dag, du er velkommen til at læse hvad jeg har skrevet.
#26(Med 6 svar)
25. september 2024 kl. 00:55
Thuumes
+1
#29(Med 5 svar)
25. september 2024 kl. 01:02
Hunt
Skal jeg så skrive "-1"?

Du er på 3 ud af 3 kommentarer bare igang med at spamme "+1" lol.

Sjovt nok uden selv at svare på noget af det jeg skriver til dig... hvorfor mon du samtidig er efter mig for ikke at svare? Er det dobbeltmoralen der kommer frem eller hvordan?

Typisk astralis fanboy at være så dobbeltmoralsk..
#30(Med 4 svar)
25. september 2024 kl. 01:13
Thuumes
Har skrevet +1 den ene gang, udelukkende for at provokere. Og det virkede 😂 har skam svaret på alt du er kommet med, du mangler bare lige at vende tilbage. 😏 Demens har ingen alder ved du nok 🤗 du mangler at svare på 87# forresten i den anden artikel. Samt 82 😤😤
#32(Med 3 svar)
25. september 2024 kl. 01:22
Hunt
Jeg har svaret på så meget i dag, ser ingen grund til at svare på det samme igen og igen. Henviser til mine andre kommentarer fra i dag.
#37(Med 2 svar)
25. september 2024 kl. 01:38
Thuumes
Sjovt som du ellers har travlt med, at kommentere det samme, på de 100 andre kommentarer idag? 😂
#38(Med 1 svar)
25. september 2024 kl. 01:41
Hunt
Hvad er din egen holdning til blast og astralis håndtering af hele sagen?

Mener du at hverken astralis eller blast har gjort noget forkert?
#40(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 02:16
Thuumes
Som jeg ser det, kan jeg kun gisne og antage hvad der er sket. Da ingen af dem kommer ud med noget.

Astralis har meldt bro sygemeldt, ikke nødvendigvis fordi bro er syg. Men kunne også være fordi han nægter at spille med holdet, af den ene eller den anden grund.
Her spiller cadian så istedet for. Skulle ruggah spille? Som jeg ser det, står ruggah ikke som sub, men som coach. Og derfor ikke pligt til at spille, men en mulighed.

I det tilfælde har Astralis hørt sig hos blast, som har givet dem grønt lys til at bruge emergency sub reglen. Om blast tager fejl her, ved jeg af gode grunde ikke. Fordi der ingen information er kommet omkring sub liste osv.

At bros agent går ud og siger bro ikke er syg, og fit for fight. Kan sikkert være rigtigt? Men hvis bro har nægtet at spille, så må Astralis vel spille 4vs5 eller bruge en dårlig regl?
#7(Med 3 svar)
25. september 2024 kl. 00:25
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Læs nu hvad jeg skriver? Jeg synes jo, at hold B, C og D også skal have den "fordel" hvis de har brug for det. Der er ingen pointe i, at et hold stiller op til et stort event med et dødt hold, når de har muligheden for at bruge deres rigtige hold.
Hvis de nu stopper det der rosterlock, når tuneringerne kører over flere måneder, så sker det her jo ikke.
#12(Med 2 svar)
25. september 2024 kl. 00:36
Hunt
Problemet er jo at hold B, C og D ikke har fået fordelen, men nu går hold A pga obv grunde. De er samme ejer mere eller mindre og astralis/blast er dem som vinder KLART mest på at cadian spiller. Det stinker langt væk.

Det holder jo ikke i kommer og siger nu "men de andre skulle også have haft lov" så ok, hvor var du og alle i andre da heroic, faze og g2 skulle spille med coach? Var i ikke ude og brokke jer der?

Tydeligvis ikke...
#17(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 00:47
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nu skriver blast jo selv der er forskel på visa problemer og sygdom. Nogle af de tilfælde du beskriver, er visa problemer, så det kan ikke sammenlignes, jeg vil ALTID være for, at alle hold stiller med det bedst mulige roster, uanset hvem det favoritiserer.

Det er naturligvis den forkerte måde det her bliver gjort på. Jeg havde været mere for, at blast spurgte alle hold, om de ville være okay med at Cadian spillede, og at de i tilgang til det laver reglerne omkring roster lock om, så et hold ikke er låst i flere måneder
#18(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 00:48
w0LF
Er det meget svært for dig at forstå at det bliver behandlet "case by case" og derfor bliver bliver behandlet forskelligt alt efter situationen. Heroic fik et nej på grund af visumproblemer som er holdets problem og ikke blasts eller noget blast kan gøre noget ved og faze fik nej fordi konfig var registreret som sub hos et andet hold, jeg kender ikke til G2s situation men de andre 2 er af helt andre årsager end den her og derfor behandlet anderledes men jeg ved godt at det ikke passer ind i din historie
#33(Med 3 svar)
25. september 2024 kl. 01:27
uedzorn
Vi kan jo så give alle holdene lov til at lave en sen udskiftning. Spørgsmålet er så om nogen overhovedet ville benytte sig af det pt ud over Astralis. Det er ene og alene ud fra en betragtning om at Astralis antages at være svagere med br0 frem for cadiAn; med så kort prac så tvivler jeg faktisk om det ikke mere er et styrkemæssig nedgradering indtil at cadiAn har er kommet ordentligt ombord. Og folk skal også lige huske at alle de her beslutninger træffes af en ledelse som ikke er spillerne selv.
#35(Med 2 svar)
25. september 2024 kl. 01:35
Hunt
G2 med monesy, faze med (?) og heroic med degster ville nok gerne have haft den mulighed. Hvorfor sige nej 3 gange i træk men så sige ja gang nummer 4 fordi det er astralis? Man kan ikke sige A flere gange i træk og BUM så sige B. Det er som at se en politkker skifte mening fordi der er flere stemmer i at sige B i stedet for A.

Det har intet at gøre med om astralis er bedre med spiller A end B, realistisk set taber de 2 kampe og er ude ligemeget hvilke astralis spillere de finder frem. Det er pricippet af udskiftningen fra blast og astralis der er problemet.

Det er orgen og TOen ja, ingen, ej heller mig er jo efter fx stavn eller device fordi de skifter ulovligt ud. Kritikken går jo kun efter blast som TO og Astralis som ORG.
#36(Med 1 svar)
25. september 2024 kl. 01:37
uedzorn
Har de andre søgt om udskiftning og fået afslag?
#39(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 01:42
Hunt
Ja, både g2, faze og heroic. Med heroic stod sashi også klar med spillere til låns.
#6(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 00:25
Butler
Helt enig…
#3(Med 4 svar)
25. september 2024 kl. 00:19
Hunt
btw lad os lige hænge mithr som siger det præcis samme som jeg har sagt i dag....
#5(Med 3 svar)
25. september 2024 kl. 00:24
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Der er så langt mellem hvad og hvordan i siger tingene.
#8(Med 2 svar)
25. september 2024 kl. 00:28
Hunt
Hvordan vi siger det, det er rigtigt. Jeg behøver ikke noget filter som en tier 1 coach har.

Hvad vi siger, præcis det samme
#11(Med 1 svar)
25. september 2024 kl. 00:33
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han nævner da ikke noget om alle de ulovligheder der er blevet begået. Desuden, selvom jeg har den dybeste respekt for ham, så tager faktuelt fejl.

Og så tror jeg faktisk at han modsat dig, ikke er sur på Astralis, men blasts regler.
#16(Med 0 svar)
25. september 2024 kl. 00:46
Hunt
Jeg er også primært sur på blast og deres regler til en start, at astralis så går ud og smidder sig ikke bare dobbelt men 3-4-5-6 dobbelt ned og skider i bukserne igen og igen, for at redde den lille trust der var tilbage fra cs scenen uden for lille dust2 og dk....
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.