stavn er genforenet med cadiaN.

stavn: "Mig og cadiaN har det super godt sammen"

stavn giver sit bud på, hvad der fungerede for Astralis mod Spirit, som ikke lykkedes mod Vitality.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Final 2024 i København.

Det var et helt andet Astralis, der mødte op på serveren i dag mod Spirit, hvor danskerne var tæt på at tage sejren over verdens nummer fire.

Vi fangede Astralis stjernerifler stavn efter kampen til en kort kommentar.

Og ifølge stavn var det ikke bare debut-nerver, som skulle overståes i går mod Vitality. I stedet giver den danske rifler Vitality æren for det store nederlag. Det var dog et meget bedre Astralis, der mødte op i dag, medgiver stavn.

Ja, altså jeg tror, presset var det samme som i går. Vi er et nyt hold og underdogs i begge kampe. Så jeg tror bare egentlig, at Vitality spillede en god kamp i går, og vi mødte bare slet ikke op i går.

Så i dag, der møder vi bare op mere klar. Og så har der også været alt muligt hulter til bulter med, om vi kunne spille med Casper (cadiaN, red), eller om vi skulle spille med vores træner. Ikke at det skal være en dårlig undskyldning, men ja, i dag var det helt klart en meget bedre kamp, og vi får lov at spille vores spil.

Kan du komme det lidt nærmere, hvad det er, som lykkedes i dag i modsætning til i går?

Jeg tror vi lykkes med mange af de små ting inde på serveren med kommunikationen. Vi gør tingene mere detaljeret og ordentligt i mapkontrollen frem for kampen mod Vitality, hvor det var meget mere sløset.

I dag formår vi at tage hinanden med hele tiden og køre på pingpongen midt i runderne. Det var bare desværre ikke nok i dag.

stavn fortæller, at det er godt at have sin gamle kaptajn fra HEROIC-dagene tilbage igen, selvom der bliver spekuleret i andet online.

Det er super fedt at spille med Casper igen. Der er jo alt muligt drama og kontrovers online og så videre, men mig og ham har det super godt sammen, så det er en fornøjelse at spille med ham igen.

Til slut takker stavn for støtten fra de danske fans og forvisser om, at spille foran et dansk publikum stadig er noget specielt for spillerne.

Jamen tak for støtten til alle dem, der ser med. Det er jo pisse ærgerligt, at vi ikke kunne lov til at spille inde i arenaen, det er jo det, vi allerhelst vil, at spille foran et dansk publikum. Det må blive næste gang.

#1(Med 1 svar)
26. september 2024 kl. 21:23
MeRo
Casper
#2(Med 0 svar)
26. september 2024 kl. 21:25
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
tak, rettet, brain fart.
#3(Med 3 svar)
26. september 2024 kl. 21:34
Hunt
"Det er super fedt at spille med Casper igen. Der er jo alt muligt drama og kontrovers online og så videre, men mig og ham har det super godt sammen, så det er en fornøjelse at spille med ham igen."

Haha shit det klinger hult.. hvis man ellers havde det så godt sammen, hvorfor kunne man så ikke lige snakke de problemer ud for 1 år siden? Da man lå top 3-5 ish i verden, mens man nu er i gang med at spille Astralis ud af top 20..

Måske det er hele planen fra Heroic, at sende en hel bunke spillere og staff til astralis og sabotere dem indefra :)
#4(Med 0 svar)
26. september 2024 kl. 22:19
RUNE
Nogle gange er der også bare brug for luftforandring, og det var der tydeligvis dengang, så helt hult klinger det vel heller ikke.
#5(Med 1 svar)
26. september 2024 kl. 22:23
giftigg
De røg ud af ESL Pro League til følgende hold: Monte, Mouz, BIG. I turneringen forinden var de én clutch fra at tabe til The Mongolz 2-0.

Heroic havde i en længere periode primært slået mange dårlige hold med en god seedning som stærkeste våben. Jeg tror ikke de havde været i nærheden af top 5 havde de holdt samme lineup længere.
#6(Med 0 svar)
26. september 2024 kl. 22:30
Hunt
Måske, måske ikke.

Ja der var en dårlig turnering eller tre, men et hold skal jo helst ikke spille 20 gode events, for at falde sammen efter 3 dårlige.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.