NiKo har spillet under flere danske IGLs.

NiKo: karrigan var den bedste

Der er også rosende ord til HooXi fra den bosniske stjerne.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Final 2024 i København.

Om lidt går semifinalerne ved BLAST Premier Fall Final 2024 i Forum i gang. Første hold på scenen er Vitality og G2.

Mens alle havde travlt på BLASTs mediedag med at finde ud af, hvad der skulle ske med Astralis' holdkort, så fik vi os en kort snak med G2's stjernerifler, der er rygtet til Falcons og zonic i 2025.

Her blev NiKos holdkaptajner gennem sin karriere diskuteret, og der er ingen tvivl om, at han stadig den dag i dag har kæmpe respekt for karrigan, der førte NiKo til mange trofæer tilbage i FaZe.

Hver spiller og hver IGL har deres fordele og ulemper. De har alle deres styrker og svagheder, men det er ingen hemmelighed, at karrigan nok er den, jeg synes, der havde det bedste system, der gjorde det muligt for spillerne at spille op til deres potentiale, men også spille godt i svære øjeblikke, og han håndterede det ret godt. Jeg synes, han har forbedret sig endnu mere, siden vi gik hver til sit, som jeg nævnte.

Men selvfølgelig havde HooXi også sine styrker. Han var meget hårdtarbejdende, en meget opofrende spiller for holdet, og han gjorde mange gode ting.
For snax er det også mange af de samme ting. Han er også hårdtarbejdende, en meget cool fyr at være omkring, og han gør alt i sin magt for at få holdet til at fungere.

snax var IGL i lidt mere end 10 måneder i GamerLegion, inden han overtog HooXis plads på G2, og de to ting kan ikke helt sammenlignes, fortæller NiKo.

Han er selvfølgelig stadig ny i IGL-rollen. Han har måske været IGL i et år hos GamerLegion, hvis ikke mindre. Det er ikke en let omstilling for ham, at gå fra at være IGL for et hold som GamerLegion til at være IGL for et hold som G2, du ved, med forskellige forventninger, forskellige spillerprofiler.

Det er ikke altid let, men jeg synes, han har forbedret sig meget, siden han kom til, og vi arbejder stadig på at finde ud af, hvordan vi vil spille spillet. Det er meget vigtigt at være på samme side. Så det tager bare tid.

NiKo har selv ageret IGL for FaZe i lidt over et år tidligere i sin karriere, men han føler, at det er vigtigt, ikke at komme med for mange gode råd og dele ud af erfaringen, når der kommer en ny IGL ind på holdet.

Jeg prøver altid at hjælpe ham. Selvfølgelig er det stadig meget tidligt, vi har kun været sammen i to og en halv måned, så jeg vil ikke gå fra start og sige, hvad jeg tænker, og hvad jeg mener, vi mangler. Han har brug for tid og plads til at indføre sit system, så jeg prøver bare at hjælpe med det, han bringer ind, og hvad hans styrker er. Jeg vil ikke tvinge min måde at tænke på eller noget, for jeg tror ikke, det er sundt.

Det tager bare tid, og det er ikke let at have stor indflydelse, når du bringer en ny IGL ind. Du er nødt til at give ham plads, du er nødt til at respektere hans beslutninger, uanset om de er gode eller dårlige. Du skal bare prøve at hjælpe så meget som du kan, men ikke træde ham over tæerne.

NiKo og G2 tager imod Vitality i den første semifinale i Forum klokken 16:00.

Vitality
16:00
G2
Odds
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.