B1ad3 mener, at deres system adskiller dem fra de andre hold.

B1ad3: "Hvis du ikke har firepower, skal du ikke komme til tier 1"

Præstationen ved den kommende major kan komme i fare, hvis NAVI bliver ved med at nå alle finaler, fortæller B1ad3.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Final 2024 i København.

Aftenens anden semifinale i Forum står mellem NAVI og FaZe.

NAVI kommer direkte fra en turneringssejr på Malta ved ESL Pro League Season 20, og holdet er nået finalen ved de sidste fire store events, som de har deltaget i. Det hårde program snakkede vi med NAVIs coach, B1ad3, til BLASTs mediedag.

Vi havde ingen officiel fejring (af turneringssejren, red.). Vi mødtes som hold i 20 minutter i lobbybaren for at tale lidt om forskellige interne ting. Om hvad der gik galt i finalen.

Tidsplanen er ret hård. Vi er allerede her i København, i morgen er der kamp, og vi spillede finalen i Malta for to dage siden, det er skørt.

Selvom NAVI endte med at vinde over Eternal Fire 3-2 i finalen på Malta, så var B1ad3 ikke tilfreds med den måde, som hans hold spillede på.

Det gode er, at vi spiller dårligt, men stadig vinder. Det fortæller noget. Det fortæller ret meget. Men jeg kunne slet ikke lide, hvordan vi spillede hele den bedst af fem-finale. Vi var ikke fattede nok, synergien var der ikke, det gik op og ned konstant. Det er det, vi skal finde ud af. Er det udmattelse eller træthed, eller var det bare, at vi ikke havde den rette mentalitet op til finalen?

Majoren i Kina er stadig et par måneder ude i fremtiden, og før det er der foruden BLAST Premier Fall Final 2024 også IEM Rio 2024 og BLAST World Final 2024 i Singapore, som NAVI har kvalificeret sig til. Der er derfor en fare for, at NAVI spiller sig selv trætte, hvis de fortsætter med at nå langt i alle turneringer.

Måske det ville være godt at tabe nu. Hvis vi for eksempel vinder alle tre events, vil der være en stor fare for majoren. Jeg tror, vi efter dette event, vil forsøge at nulstille på en eller anden måde. Vi er nødt til at forblive sultne, fordi når du vinder, bliver du vant til det. Det bliver noget almindeligt.

Men jeg synes, at scenen er kompetetiv nok, så vi kommer til at blive udfordret ved alle tre turneringer, vi skal spille. Jeg er ikke sikker på, at vi nemt når finalerne.

NAVI startede deres succesfulde år ud med at vinde majoren i København. Det blev omtalt som et "fluke" på daværende tidspunkt, og blandt andet danske Pimp udtalte, at man ikke skulle regne med at se NAVI vinde flere turneringer.

Siden da er NAVI bare blevet bedre og bedre, hvilket også har nettet dem flere titler og finaleoptrædender. Vi spurgte B1ad3, hvad der gør NAVI specielt i forhold til de andre hold.

Jeg tror, det er viden. Jeg tror, det handler om at vide, hvad man prøver at bygge. At kende det system, vi prøver at opbygge.
Fordi det er et holdspil. Vi kan ikke spille fuldstændig individuelt og være stabile hver dag. Hvis én fyr ligesom forsvinder på mappet, kan det være virkelig svært at spille stabilt. Jeg tror, det skal være en prioritet uanset hvem, der er på dit hold.

Det er meget lettere at spille stabilt, hvis man konstant gør noget sammen som et hold i størstedelen af runderne. Hvis man reagerer på alt som et hold, og man tager initiativ som et hold, så er det den mest værdifulde ting, fordi firepower bør være noget grundlæggende. Hvis du træder ind i tier 1, så har alle det. Hvis du ikke har det, burde du ikke komme til tier 1.

NAVI spiller aftenens anden semifinale mod FaZe klokken 19:00. Kampstarten kan blive udskudt, skulle opgøret mellem G2 og Vitality trække ud.

Natus Vincere
19:35
FaZe
Odds
#1(Med 1 svar)
28. september 2024 kl. 18:43
Hunt
Der er da massere af partnerhold i "tier 1" som intet firepower har..

BIG, EG, MIBR, Astralis, NIP, Fnatic, Ence, OG, der er massere af hold som har kunne købe sig til turneringer, rangliste point, men uden at vinde nogen som helst... 2025 kan ikke komme hurtigt nok, så man skal vinde sine kampe for at få de gode invites i stedet for bare are sende en bankoverførsel til blast eller esl..
#2(Med 0 svar)
28. september 2024 kl. 19:29
_Jeppe_
Du så dig lige en mulighed for at tale dårligt om Astralis

Om noget er det vel netop firepower Astralis har???
Den bedst skydende IGL
Stavn + Jabbi, bør der ikke være nogen debat om
Devve har sine ups and downs for tiden, men alle ved, hvad han kan
Og så unge talent staehr. Med lorte rollerne

Hvad mere firepower ønsker du dig?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.