Første gang i POWER Ligaen: "Det er et skridt op i niveau"

Cophagen Wolves Academy spiller mandag tre kampe i POWER Ligaen.

Wolves Academy-spillerne har kunnet mærke det høje niveau i POWER Ligaen, hvor forskellen tydeligt mærkes fra de lavere divisioner.

De står med nul point efter fire kampe. På mandag skal de ud i tre opgør, hvor point på kontoen er målsætningen.

Dust2.dk fangede Wolves Academy-kaptajnen, NifloX, til en kommentar. Her kommer han ind på det om at være ny i POWER Ligaen, og hvad målsætningen er for mandskabet i denne sæson.

Ingen af spillerne på holdet har prøvet kræfter med POWER Ligaen inden sæsonstart, og de har mærket niveauforskellen fra tidligere sæsoner.

Det er ikke en hemmelighed at sæson starten ikke har været som håbet, men vi bliver ved med at klø på for at forbedre os, og for at gøre noget skade på stillingerne, fortæller NifloX.

I er alle nye i POWER Ligaen, hvordan er niveauet i ligaen i forhold til jeres forventninger?

Man kan godt mærke at det er et skridt op i niveau i forhold til hvad man er vant til, men det finder jeg meget positivt, da bedre modstandere kun fodrer mit og holdets drive til at blive bedre og vinde.

Tror på overlevelse i POWER Ligaen

På mandag står den på tre kampe for Wolves-mandskabet, som møder Preasy, Denial og WOPA. NifloX, der styrer tropperne, jagter point i ligaen, selvom modstanderne er af høj kaliber.

Selvom sæsonen har været svær, så stopper det ikke holdet for at tro på overlevelse. Wolves befinder sig i øjeblikket på ligaens sidsteplads. Mandag møder de sjette- og syvendeplads i ligaen.

Ligesom altid, er vores mål at spille vores absolut bedste og få hevet nogle point ind på kontoen. Selvom vi klart er underdogs i vores kampe, så går vi til kamp med målet om at vinde, uanset hvem vores modstander er.

Hvad er målsætning for resten af POWER Ligaen? Tror i på overlevelse?

Vores mål er helt klart at få så meget erfaring ud af den her chance som overhovedet muligt, og så ville det da være meget rart at gøre noget skade og overleve. Jeg tror personligt på overlevelsen indtil det sidste.

Ingen udskiftninger i tankerne

Holdet startede sæsonen ud med at lave en udskiftning, da TorNEX blot efter fire dage han blev annonceret som en af klubbens nye spiller, så fik han sparket.

NifloX og sit mandskab fokuser kun på spillet, selvom holdet står med nul inden transfervinduet, så lufter de ikke tanken om udskiftninger på holdet.

Vi fokuserer meget på holdet og individernes udvikling, da vi ser denne sæson som en vi kan lære en masse af, og det kommer vi til at gøre selv hvis vi skulle ende med nul point til transfer, siger kaptajnen og fortsætter:

Der er ikke så meget andet og sige end at vi bare skal være gode. Vi skal steppe op både individuelt og som hold, vi skal gøre vores allerbedste hvis vi vil vinde kampe i denne liga.

Copenhagen Wolves Academy stiller op med:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.