BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ÅBNER
00D : 13T : 40M : 08S
Inden kampen mod HEROIC snakkede device med ESL.

device: "Jeg havde blister overalt på mine hænder og fødder"

Sygdom i Astralis-lejren kostede træning op til IEM Rio.

Astralis er kommet godt fra start ved IEM Rio med minimal træning, da device har været ramt af sygdom som følge af en vaccine.

Sådan lød det fra device på ESLs egen stream få minutter før kampen mod HEROIC.

For lidt mere end en uge siden, da Astralis røg ud ved BLAST Premier Fall Final, skrev den danske superstjerne på X, at han var ramt af sygdom.

Sygdommen har vist sig at hænge sammen med en vaccine, som den danske AWP'er skulle tage for netop IEM Rio. Det nævnes ikke, hvilken vaccine det drejer sig om, men typisk bliver man vaccineret i forbindelse med 'gul feber', når man rejser til Brasilien.

Jeg var syg til BLAST Premier Fall Final. Jeg blev syg af en vaccine, og jeg havde blister overalt på mine hænder og fødder. Jeg var på hospitalet i en dag eller sådan noget, fortæller device på streamen og uddyber:

Så vi har haft lidt svært med at træne, det er bare sådan, det er. Heldigvis tror jeg, at måden, cadiaN gør tingene på, handler om at finde flowet i holdet, og det behøver ikke være så fast. Det er også, hvad alle på holdet trives med.

Selvom sygdommen selvfølgelig har påvirket Astralis-mandskabets træning op til turneringen, forsikrer device på streamen, at han og resten af holdet er helt klar.

Vi er helt klar, selvom vi ikke har haft den bedste træning og andre på holdet har været syge. Nogle gange er man bare uheldig med timing, men lige nu tror jeg, vi har alt, hvad vi har brug for, og vi skal bare være selvsikre på serveren.

Trods for den minimale træning er Astralis startet stærkt ud i Rio med en sejr over Eternal Fire. Lige nu spiller Astralis om en plads i slutspillet mod HEROIC.

Se kampen her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.