BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
arrozdoce ryger på bænken hos SAW.

SAW bænker spiller

BERRYs mandskab har valgt at bænke arrozdoce forud for kvalifikationen til majoren i Kina.

Den unge portugiser ryger på bænken.

Det skriver SAW i en pressemeddelelse på deres hjemmeside, onsdag aften.

Den 22-årige portugiser har spillet i over et år i organisation, hvor han har været med til skabe succes for holdet. De er aktuelt på en niendeplads på verdensranglisten, og deltog i majoren i København samt opnåede en semifinaleplads ved IEM Cologne 2024.

Desværre var vi tvunget til at lave ændringer på holdet inden udgangen af ​​sæsonen. For nylig viste spilleren (arrozdoce, red.) interesse for at forlade holdet i slutningen af ​​2024, og efter mange overvejelser og for at beskytte organisationens interesser besluttede vi, at det rigtige ville være at flytte ham til bænken med øjeblikkelig virkning, så at holdet har tid til at restituere og udvikle sig indtil de næste vigtige test, der ligger forude og forbereder sig på fremtiden på mellemlang sigt, skriver SAW i pressemeddelelsen.

Til RMR'en i Kina har SAW valgt Ag1l fra det portugisiske hold Rhyno, som deres udskiftningspiller, det erfarer HLTV. Det vides dog ikke, hvorvidt Ag1l deltager i SAWs næste turneringen, som er ESL Challenger Katowice.

arrozdoce er allerede i gang med at lede efter en ny organisation, som han har efterspurgt i sit opslag på det sociale medie X.

SAW består nu af:

  • MUTiRiS

  • roman

  • ewjerkz

  • story

  • Danmark BERRY (Coach)
    --

  • arrozdoce (Bænket)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.