BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
AaB vandt begge deres kampe onsdag aften.

Sådan endte sidste spillerunde inden transfer

De sidste kampe inden transfer blev spillet onsdag aften i flere af divisionerne.

I 1. division fik AaB spillet sig tilbage i kampen om topplaceringerne, mens der i de andre divisioner opstår tætte dueller om oprykningspladserne.

Vi skal først forbi 2. division B, som startede dagen ud med et brag mellem Future Gaming og AUC x Prestige. En intens kamp, der skulle helt ud i overtidens sidste runde før en vinder kunne findes. Her var det Prestige-mandskab, der sikrede sig sejren på 16-14. Derudover vandt de to kampe senere på aftenen, mens Future Gaming spillede tre efterfølgende med to sejre og et nederlag.

Se stillingen i 2. division B

Bundpropperne mod toppen

Knæskyderne rammer hoveder på serveren i 4. division A, hvor de næsten er ubesejret med otte sejre i ni kampe. Her topper de divisionen og ligner en stenstikker oprykker med seks point ned til andenpladsen. Onsdag aften slog de Ceyltak, som har haft det svært i divisionen med seks point.

I 4. division C, fik vi set Invicta mod Ejby eSport Alpha. Der var ikke tvivl om udfaldet af denne kamp. Invicta kom ind kampen ubesejret, mens fynboerne fra Ejby-mandskabet, stadig ikke har skrabet point sammen i denne sæson. Det blev til en 13-1-sejr for Invicta.

Se stillingerne i 4. division B

AaB imponerede i den sidste spillerunde

I 1. division startede MASONIC Academy og SickTeam ud med dramatisk kamp.

Først smed MASONIC en 10-4-føring i vasken og senere hen tre matchpoint. De fik dog lukket kampen i overtiden uden at smide en runde væk.

Samtidig vandt Kronjyllands Esport over SERA, mens AaB sikkert vandt over SERA Ascent. Senere på aftenen mødtes SERA og SERA Ascent, hvor Ascent-mandskabet leveret et flot comeback i en 13-11-sejr.

Den sidste kamp var mellem Kronjylland-holdet og AaB. Her blev det til en overbevisende sejr til AaB, da de vandt 13-4. AaB havde inden dagen kampe to sejre. Nu er de på 12 point, mens Kronjylland er på 15 point på fjerdepladsen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.