BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
kassad blev sidste år hentet ind til at opbygge BLEEDs CS-projekt, men nu er det slut.

kassads mandskab bryder med BLEED efter talrige problemer

Holdet fortsætter sammen som UNPAID.

Nok er nok, og nok er nu.

I hvert fald for kassad og co., der efter måneder med problemer nu bryder med BLEED-organisationen.

Det har den serbiske coach fredag middag annonceret på X.

I opslaget, der er ledsaget af et længere skriv, som er underskrevet hele holdet, lister de en række tilfælde op med problemerne med den singaporeanske organisation.

Blandt andet skulle lønningerne ved flere lejligheder være forsinkede, mens også betaling for bootcamps måtte dækkes af spillerne og coachen. Eksempelvis bootcampen op til den lukkede RMR-kvalifikation i august, hvor BLEED som bekendt ikke klarede skærene.

Fra begyndelsen har vi kæmpet med forsinkede lønninger (op til fire måneder ad gangen), buyouts, bootcamp og andre betalinger. Til reference modtog de fleste spillere deres første løn i april, selvom de underskrev kontrakter i december.

Før den lukkede kvalifikation til RMR blev bootcampen organiseret og betalt 50% af Kassad og 50% af spillerne, skriver kassad og co. blandt andet.

Under et år

I november sidste år gjorde BLEED ellers sin entré i CS, da de hev kassad ind i varmen og satte ham til at samle et hold, der skulle kæmpe med i verdenstoppen.

Lidt efter lidt fik holdet samlet spillere og endte med et holdkort bestående af hampus, CeRq, faveN, lauNX og britiske CYPHER, der lige akkurat ikke klarede sig videre til den lukkede RMR-kvalifikation i begyndelsen af året.

Gennem året har holdet så skiftet yderligere ud, og senest kom både nawwk og jkaem fra Apeks til, mens nexa i sommerpausen kom til holdet. nawwk er dog senere skiftet til fnatic, mens nexa blev bænket men nu fortsætter med resten af holdet.

Succeserne er dog udeblevet for mandskabet, som heller ikke i august formåede at spille sig videre til RMR-turneringen i Shanghai og derfor heller ikke skal til årets anden major.

Langtrukne eller manglende betalinger for spillere

I forbindelse med holdets brud med BLEED har HLTV kontaktet flere af organisationerne, som har sendt spillere til BLEED, og for Apeks' vedkommende, så har de endnu ikke set nogle af pengene, de skulle have haft for nawwk og jkaem.

Den skandinaviske duo skiftede i maj til BLEED, men den norske organisation har altså endnu ikke modtaget betaling.

Peca, der er manager hos G2, som i juli sendte nexa til BLEED, skriver på X, at de har "uafklarede forhold med BLEED, og af juridiske årsager kan vi ikke diskutere detaljerne lige nu".

NIP, som solgte hampus til den singaporeanske organisation i december sidste år, oplyser til HLTV, at de i sidste ende blev betalt, men at det ikke var et nemt samarbejde.

Falcons, som i begyndelsen af året udlånte lauNX til BLEED, oplyser til HLTV, at de har fået betaling for lånet af rumæneren.

Holdet fortsætter sammen som UNPAID.

UNPAID er:

Storbritannien CYPHER
jkaem
VLDN
nexa
kassad (Coach)

Læs hele opslaget her:

På grund af de seneste nyheder og udviklinger inden for Bleed-organisationen har vi besluttet at tage sagen offentligt.

Efter flere måneders forsøg på at løse vores interne problemer privat, føler vi os nødsaget til at dele, hvad der er sket og stadig foregår. BLEED's øverste ledelse har konsekvent ignoreret vores bekymringer, hvilket efterlader os uden andre muligheder end at gå offentligt og afbryde alle bånd med dem.

Fra begyndelsen har vi kæmpet med forsinkede lønninger (op til fire måneder ad gangen), buyouts, bootcamp og andre betalinger. Til reference modtog de fleste spillere deres første løn i april, selvom de underskrev kontrakter i december.

Før den lukkede kvalifikation til RMR blev bootcampen organiseret og betalt 50% af Kassad og 50% af spillerne. Andre organisationer har bekræftet, at de ikke har betalt buyouts for flere spillere (stadig ikke betalt den dag i dag) og truet dem med retssager og offentliggørelse af oplysninger, hvis de ikke betalte, og omkring 60% af præmiepengene fra turneringer er stadig udbetalte. Flere gange i løbet af de sidste 4-5 måneder nægtede holdet at spille officielle kampe og træne (i ugevis ad gangen), indtil nogle af betalingerne blev gennemført.

Flere spillere fra andre afdelinger (Dota2, Valorant og R6) har kontaktet os med lignende bekymringer, for ikke at nævne medarbejdere, der regelmæssigt siger op på grund af kontraktbrud og forsinkede lønninger. Rygtet blev så dårligt, at spillere nægtede at overveje at tilslutte sig Bleed, velvidende om alle disse ting, og forholdene blev så ødelagte, at alle tænkte på at forlade hurtigst muligt. Disse økonomiske usikkerheder har skabt betydelig stress og påvirket vores forberedelse, motivation og præstation. Det er vigtigt at understrege, at selv i 2024 kan såkaldte tier-1 esports-organisationer kæmpe med at opfylde basale forpligtelser.

Vi er fuldstændig målløse over den manglende kommunikation fra BLEED's øverste ledelse. De har gentagne gange løjet om betalinger, givet tomme løfter og holdt os i håbet om, at tingene ville blive bedre. De fleste gange er vi blevet fuldstændigt ignoreret af ledelsen – total radiotavshed fra deres side. Vi konsulterer i øjeblikket med vores juridiske team for at afgøre vores næste skridt og komme videre.

Vi planlægger at lede efter en ny organisation, der kan tilbyde os stabilitet og opfylde de grundlæggende krav til effektivt at lede et hold. Oven i alt dette er direktøren forsvundet fra jordens overflade, og ingen kan finde ham. Vi deltager i de næste to turneringer (RES Regional Champions og Thunderpick World Championship 2024) under navnet UNPAID.

#1(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 12:32
Kristja
Sikke en katastrofe. Men det forklarer også en helt del ting omkring selve holdet og deres præstationer, samt roster moves.
#2(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 12:33
Hunt
Nemt at hente spillere hvis man bare siger man vil betale, uden rent faktisk at betale haha
#3(Med 1 svar)
11. oktober 2024 kl. 14:20
rALF
Et lille kig ind i krystalkuglen, så tror jeg, at de i den nærmeste fremtid går fra hinanden, og kassad går tilbage til jobbet som analytiker.
#5(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 22:02
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det lyder nok meget rigtigt.
#4(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 19:54
Udknud
Har man så ikke hentet nye spillere vel vidende at man ikke selv har fået sin løn og dækket sine udgifter?
Lidt svær at blive klog på timingen men syntes ikke det er så længe siden de hentede de sidste.
#6(Med 1 svar)
11. oktober 2024 kl. 23:20
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
sgu så trist at man ikke engang har lyst til at lave en joke på kassads bekostning
#7(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 23:45
Dennis
Arh, jeg har nu ret meget lyst til at lave lidt sjov med at kassads bankkonto... bløder lidt...

Jeg følger mig selv ud......
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.