BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
xKacpersky (t.v.) og Neityu er nye førsteholdsspillere hos ENCE.

ENCE fuldender førsteholdet med akademispillere

Neityu og xKacpersky er de sidste brikker til ENCE-holdkortet.

ENCE er igen fuldtallige, efter de fredag eftermiddag har præsenteret franske Neityu og polske xKacpersky som nyeste medlemmer af førsteholdet.

Tidligere fredag havde ENCE annonceret Kylars bænkning, mens Goofy tilbage i september forlod holdet, hvorfor der var to pladser, der skulle fyldes ud.

Den ene af pladserne går nu til franske Neityu, der senest har tørnet ud for MOUZ NXT og blandt andre har fået rosende ord med på vejen af apEX, der i et opslag på X både omtalte den unge franskmand som hårdtarbejdende og talentfuld.

Den sidste plads på holdet udfyldes af xKacpersky, som nåede godt et halvt år på NIP's akademihold, Young Ninjas, der dog faldt fra hinanden, efter MisteM blev forfremmet til NIPs førstehold i begyndelsen af september.

Med dagens nyheder står det dermed også klart, at br0 ikke i denne omgang skal trække i ENCE-trøjen.

Det forlød ellers, at den danske anker-spiller, der under BLAST Premier Fall Final i København, ikke var rask nok til at spille med Astralis, samtidig trænede med hos ENCE.

Det nye ENCE-lineup debuterer i næste uge til Elisa Masters Espoo, hvor de møder 9z i første kamp.

ENCE er nu:

  • Danmark gla1ve

  • sdy

  • podi

  • xKacpersky

  • Neityu

  • enkay J (Coach)
    --

  • Kylar (Bænket)

  • kuben (Bænket)

#1(Med 5 svar)
11. oktober 2024 kl. 15:16
Udknud
Tror vi gla1ve overlever i Ence?
Mon ikke, for hvis de skifter mere mister de da samtlige ranking point de har tilbage.
Men ok, det er jo heller ikke så frygtelig mange de har at miste.. 😉
#3(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 15:32
Hunt
Alle de 4 point gør nok ikke den store forskel :p

Majoren er jo allerede misset alligevel
#4(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 16:00
sanimand
Hvis han skal hjælpe nye spillere på vej, så ja. Hvis det ikke er tiltænkt, at de har en læringskurve, så nej 😅
#5(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 16:09
DOMINA7HOR
Der var lidt løse rygter hist og her om, at han også var på vej væk, men med så ungt et hold, med yderligere to nye, unge spillere, så er det måske godt at holde fast i ham.

Nu har de endnu mere brug for hans, gla1ves, og sdys erfaring.
#6(Med 1 svar)
11. oktober 2024 kl. 16:14
JakobHelms
Ja, det tror jeg. De er jo tydeligvis ikke interesseret i at gå af med ham pt. (så havde bedste mulighed jo klart været at sælge ham tilbage til Astralis, der viste interesse efter de bænkede BlameF), og med denne her omstrukturering af ens lineup så man sidder med unge talenter der skal formes, så tror jeg bestemt tanken er at gla1ve skal blive og hjælpe med at skabe dem. Jeg tror stadig at tiltroen til gla1ve her er stor, og at han får mere eller mindre et fripas for det sidste års tid fordi lineuppet har været så ustabilt. Man hev ham jo ind i troen om, at han ville ende med at være IGL for (størstedelen af) maden, nertZ, SunPayUs og dycha, og er så endt i en situation hvor gla1ve har været en af de primære ansvarlige for at skulle redde en penibel situation hvor man havde 24-48 timer til at fixe et nyt lineup, og derfor endte med at hente tre polakker ind der kunne hentes relativt billigt og fra samme org (= meget nemmere at sikre at man får lukket alle sine aftaler, når man ikke skal sidde og diskutere med flere forskellige parter).

Der er alligevel ikke en skid på programmet resten af året. De har Elisa nu, tager mod en invitation til YaLLa og/eller Thunderpick hvis de kan få det, men ud over de to online-turneringer er det jo CCT-circuits resten af året, hvis de da gider holde noget under RMRen og majoren. Så spørgsmålet er ligesom også om man overhovedet får muligheden for at skuffe.

Jeg tror som minimum han holder et halvt år endnu, hvis man ikke slår igennem og slet ikke har succes i tier 2 og online-turneringerne kunne jeg godt forestille mig at man begynder at kigge en anden vej når det er tydeligt at man misser turneringerne engang i marts-april, men så er man alligevel så tæt på majoren at en udskiftning nok ikke lige ligger i kortene.
#8(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 17:00
Udknud
God kommentar 👍
Forresten, i lyset af at de skal spille i tier 2 og prøve at grinde sig tilbage.. har du/I hørt det afsnit af Snake & Banter med coach Ash fra Gamel Legion hvor han beskriver hvordan han oplever tier 2 scenen?
Det er fandme "interessant" at høre og man får lidt mere respekt for hvordan livet som tier 2 hold er. Han er mildt sagt ikke imponeret over situationen.
Der er også en levende beskrivelse af hvordan det var at spille mod Joel 🙄

Tillader mig at smide link:
youtube.com/watch?v=gIZnIssVyH8
Det er 54 min. inde i afsnittet.
#2(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 15:24
JustaRadom0ldDude
tror de venter til efter Major
#7(Med 1 svar)
11. oktober 2024 kl. 16:15
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Betyder nok ingen br0 så
#9(Med 0 svar)
11. oktober 2024 kl. 16:59
Udknud
Ja desværre, æv :(
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.