BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
Tauson har fået en god start på sit nye hold.

Tauson rejser til Kina med oprejst pande

Vi satte Tauson i stævne til en snak om hans første par uger som GamerLegion-spiller.

For lidt over to uger siden bød de tidligere major-finalister, GamerLegion, velkommen til den 19-årige dansker Tauson.

Den tidligere MASONIC-, Sprout- og Secret-spiller blev hentet til fra ECSTATIC som erstatning for aNdu. Han nåede at tørne ud for ECSTATIC i lidt over to måneder, inden skiftet til det internationale mandskab blev en realitet.

Her, godt to og en halv uge inde i sin nye tilværelse som GamerLegion-spiller, tog vi en snak med Tauson om blandt andet selve skiftet, hans første turneringssejr i den nye trøje, og holdets deltagelse ved RMR'en.

Netop selve skiftet, fra ECSTATIC til GamerLegion, kom ifølge herren selv hurtigt på plads. Der gik ikke lang tid fra den første kontakt, til at skiftet var en realitet.

I midten af september får jeg at vide af ECSTATIC, at GamerLegion gerne vil prøve mig af. Og takket være ECSTATIC, fik jeg lov til det. Efter et par dages tryouts med GamerLegion, blev de to klubber enige om en pris, så det hele skete cirka på en lille uges tid faktisk.

Forklarede Tauson om selve forløbet omkring skiftet, der altså kom noget pludseligt.

Holdets første turneringssejr, efter Tauson kom til, kom også noget pludseligt. Blot fire dage efter skiftet, tabte han og GL finalen i CCT Season 2 Europe Series 12, til BetBoom, efter Tauson havde spillet med sit nye hold i slutspillet.

De tog dog revanche i den efterfølgende CCT-turnering, CCT Season 2 Europe Series 13, hvor de gik hele vejen, kronet med en finalesejr over Passion UA. Tauson skulle dermed ikke bruge mere end blot to uger på, at hente sin første turneringssejr i GL-trøjen.

En god start på sin nye tilværelse som GL-spiller, hvor hovedpersonen selv føler, at han i det hele taget er kommet godt ind på holdet, og er blevet taget godt imod.

Jeg føler allerede nu, at folk lytter til mine idéer, og hvad jeg kommer med. Og så er alle på holdet virkelig åbne og flinke. Så det har været et virkelig nemt hold, at komme ind på. Jeg har også fået de fleste af de roller, som jeg gerne ville have haft, så jeg føler mig også rigtig komfortabel ingame, vil jeg sige.

Nyt internationalt eventyr

Det er i øvrigt ikke første gang, at Tauson skifter til et internationalt hold. Det er således hans tredje udlandsophold, efter han tidligere har tørnet ud for Sprout, hos både første- og akademi-holdet, og Secret,

Derfor er det heller ikke nyt for ham, at være på et engelsk-talende hold. Alligevel skal han dog lige vende sig til det igen, ikke mindst efter et kort ophold hos et dansk hold, ECSTATIC.

Det er klart, at det altid er rart at have én, eller nogle, man kan tale sit eget sprog med, og det er også noget, jeg lige skal vænne mig til, at man ikke lige har et par danske mates på holdet mere. Med det sagt, så er jeg heller ikke alene om, at være den eneste fra sit eget land, så vi prøver alle sammen og byde ind til fællesskabet, så alle føler sig velkommen på holdet.

Forklarede Tauson, inden han kort gik lidt i detaljer om hvilke forskelle der er, på at spille på et internationalt hold, kontra et rent dansk hold.

Jeg føler, at på danske hold har man næsten altid den samme måde, man gerne vil spille Counter-Strike på, hvorimod på internationale hold, bliver det altid lidt et mix af mange forskellige spillestile. Men jeg kan mærke, at de allerede, inden jeg kom ind, har haft rigtig godt styr på, hvordan de gerne vil spille, så det har været super nemt og komme ind og gøre det, jeg er god til.

Vil lege med i toppen

Og der bliver i den grad brug for, hos GamerLegion, at Tauson gør det han er god til. Således går han og holdet deres hidtil største opgave i møde, når de om en måneds tid deltager i den europæiske RMR, med billetter til Perfect World-majoren i Shanghai på spil.

Det bliver en stor, og svær opgave, for Tauson og hans nye holdkammerater, men ifølge den unge dansker, så er de optimistiske omkring deres chancer i turneringen.

Jeg ser vores chancer som værende okay, faktisk. Jeg synes, vi allerede nu spiller rigtig godt sammen, og vi har allerede vist det lidt i de officielle kampe, vi har spillet indtil videre. Så det er helt klart med oprejst pande, vi rejser til Kina.

Om Tauson og GL-holdet formår, at sikre sig de eftertragtede major-billetter vil tiden vise. Han er i hvert fald både optimistisk og ambitøs på holdets vegne.

I det hele taget fejler ambitionerne ikke noget for Tausons vedkommende. Han vil lege med i toppen, der hvor det begynder, at blive rigtig sjovt.

På længere sigt kunne jeg godt se os spille med dér, hvor det begynder at blive rigtig sjovt, men det er meget tidligt i processen, så det er svært at sige. Men jeg håber da, vi kan komme helt derop på et tidspunkt.

Lød det afslutningsvis fra Tauson, da vi spurgte ind til hvilke mål han og holdet har, og hvor langt han føler potentialet kan række.

Hvor langt potentialet så egentlig kan række hos Tauson og GamerLegion, får vi altså allerede de første indikationer på, når RMR'erne afvikles i næste måned.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.