BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE

Copenhagen Wolves-ejer: "Mit mål er at ære den danske scene"

Den amerikanske ejer af Copenhagen Wolves, Jared Habib fra New Jersey, giver indsigt i organisationens beslutning om at sige farvel til danske spillere.

I et interview med Dust2.dk fortæller Jared, som genskabte Copenhagen Wolves i december 2023, om de seneste ændringer på holdet, der har ført til en opstilling uden danske spillere. De seneste tilføjelser på rosteren har betydet et farvel til flere danske profiler.

Copenhagen Wolves har dog fortsat et akademihold, der deltager i POWER Ligaen, hvor tre danske spillere stadig er i startopstillingen.

Tidligere bestod førsteholdet af blandt andre Basso, mupzG og vigg0, med trace som træner og Fessor som den dansker, der spillede flest kampe for organisationen.

Nu er danskerne sendt videre, og Wolves' nye hold består udelukkende af internationale spillere uden en eneste dansk profil.

Som organisation har vi brugt meget tid på at finde de rigtige spillere til at fuldende vores roster, som også passer ind i vores familieorienterede miljø. Det er derfor, jeg har så tætte personlige forhold til alle spillere, der har været en del af Wolves, både gamle og nye, siger Jared og fortsætter:

Som hold har vi prøvet at scoute den danske scene så meget som muligt. Det inkluderer samarbejde med Vorborg hos UNCORE, samarbejde med vores analytikere og mit eget personlige review og research.

Årsagerne bag de ændringer, vi har foretaget, er forskellige. For eksempel inkluderede vores oprindelige comeback en roster, som ikke var fuldtid, og spillerne havde ikke mulighed for at blive det. Derudover havde vi to spillere med helbredsproblemer, hvilket var udenfor begge parters kontrol. Men på ingen måde ønskede vi at træde væk fra en dansk kerne, men baseret på budget, tidsplan og tilgængelige spillere på det tidspunkt besluttede vi at holde holdet aktivt.

Selvom der ikke længere er danske spillere på førsteholdet, står den danske scene stadig højt på agendaen hos Wolves.

Den amerikanske ejer, Jared, har længe været en stor fan af både Copenhagen Wolves og dansk Counter-Strike. Derfor har han et særligt fokus på det danske marked og følger nøje med i udviklingen af danske talenter.

Vi vil helt klart blive på den danske scene, og det planlægger vi også. Jeg voksede op med at se Kjaerbye, device og andre legender skinne i Wolves-trøjen, hvilket gav mig passionen til at forfølge dette projekt i første omgang. Der er intet, jeg hellere vil, end at hjælpe med at udvikle unge danske talenter, da jeg mener, at dette område har nogle af de bedste talenter.

Hvis planen er at blive på den danske scene, planlægger I så at få danskere tilbage på førsteholdet i fremtiden?

Vi har absolut intentioner om at forfølge den danske scene igen. Som jeg nævnte tidligere, er den danske scene det, jeg elskede ved esport, og mit mål er at ære det. Det er værd at nævne, at i 2015 havde CPH Wolves også en periode uden danske spillere, så det er ikke ukonventionelt. I det tilfælde, hvor vi ville have brug for at lave en ændring, ville vi helt sikkert først kigge mod det danske marked.

Nye tider uden danskere

Wolves består nu af spillere fra fem forskellige europæiske lande, og de seneste tre tilføjelser er sket inden for den sidste måned. Selvom sausol blev testet på holdet, førte det ikke til en fast kontrakt, da muligheden for at hente det unge talent aNdu fra GamerLegion opstod.

Den 17. september blev eraa, tidligere spiller for Young Ninjas og GODSENT, hentet ind, og i mandags sikrede Wolves sig MAGILA som den sidste brik i startopstillingen.

Frederik (Fessor, red.) og Pere (sausol, red.) er fantastiske mennesker og vil altid være en del af Wolves-familien. Frederik er en fantastisk person, som jeg stadig har et tæt forhold til. Selvom jeg ikke vil gå i detaljer om, hvorfor ændringerne skulle foretages, kan jeg tale om karaktererne af eraa og aNdu, fortæller Jared.

Eraa er en fantastisk person, som virkelig har bragt liv og positivitet til holdet. Som hold havde vi brug for en, der kunne komme ind og præstere, men vigtigere endnu kunne påvirke holdets humør og mentalitet. Med det sagt har Sean været fantastisk og virkelig hjulpet med at transformere Wolves. Vi er meget taknemmelige for at have ham.

aNdu er ikke en spiller, man har mulighed for at hente hver dag. Han er en særlig spiller med uvirkelige færdigheder, og jeg tror, han stadig har meget uudnyttet potentiale. aNdu har været intet mindre end en sand professionel og er hurtigt blevet en del af ikke kun min familie, men også Wolves-familien. Vi er super begejstrede for at have ham hos Wolves og tror virkelig, at han kan være en game changer for os.

Wolves jagter drømmen om at være en del af toppen af CS-scenen, og med de nye spillere på holdet kan det være til skubbe hold op ad ranglisterne.

Vi håber selvfølgelig at konkurrere på det højest mulige niveau. Jeg tror, at dette hold med udvikling kan konkurrere på højeste niveau og opnå store resultater. Inklusive Top 30 på HLTV, turneringsgevinster osv. Drømmen er at nå majoren, og drengene grinder hver dag for forhåbentlig at gøre denne drøm mulig for os alle. Jeg får ren glæde af at bringe Wolves tilbage som et kendt navn i esport, så det i sig selv er virkelig min drøm.

Wolves ligger i øjeblikket på en 97. plads på HLTVs rangliste. De deltager i European Pro League 2nd Division og Winline Insight, hvor de konkurrerer mod blandt andre danske hold som Sashi, TSM og Gaimin Gladiators.

Copenhagen Wolves består af:

  • aNdu (På lejeaftale)

  • Sverige eraa

  • MAGILA

  • szejn

  • Tapewaare

  • ToH1o (Coach)
    --

  • Danmark Fessor (Bænket)

#1(Med 0 svar)
17. oktober 2024 kl. 11:38
Hunt
Med den omgang PR bs ville han passe perfekt ind hos Astralis.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.