BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE
gla1ve i Finland.

gla1ve kæmper om en plads i slutspillet

Den danske IGL, gla1ve, kan sikre sig en plads i slutspillet ved Elisa Masters Espoo 2024, når hans hold, ENCE, fredag aften møder sydamerikanske 9z.

Efter en blandet optræden i gruppespillet med en sejr og et nederlag, står ENCE over for en afgørende kamp om at kvalificere sig til slutspillet i Finland.

Holdet fik en god start med en 13-6-sejr over 9z i deres åbningskamp, hvor to af spillerne debuterede. Desværre led de senere i aftenen et nederlag til HEROIC, hvilket har sat presset på dem.

9z, der også har haft en blandet turnering, viste styrke i deres kamp mod Rebels, som de besejrede i sikker stil efter nederlaget til ENCE.

Fredag aften står den afgørende gruppekamp for døren, hvor vinderen sikrer sig andenpladsen i gruppen. I semifinalen venter The MongolZ, der har domineret gruppe A.

I gruppe A kæmper holdet fra hjemmebane, JANO, mod B8 om den sidste semifinaleplads. Begge mandskaber kommer til kampen med en sejr over NIP og et nederlag til MongolZ. I JANO spiller den tidligere ENCE-trio med allu, xseveN og Aerial. Vinderen af denne kamp møder HEROIC i den anden semifinale.

ENCE møder 9z klokken 18:00, mens JANO og B8 starter dagens afgørende kampe ud klokken 15:30.

Dagens kampe

B8
15:30
JANO
Odds
ENCE
18:00
9z
Odds

Følg gla1ves kamp om en plads i slutspillet her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.