Det er fem år siden, at gla1ve har stået med en pokal i hånden.

Fem års tørke brudt for gla1ve

Sidste gang gla1ve vandt en turnering på LAN var BLAST Pro Series Global Final 2019 med Astralis.

Det har været en lang ørkenvandring for gla1ve i trofælandskabet.

Faktisk skal vi helt tilbage til 2020 siden den legendariske holdkaptajn sidst kunne løfte et trofæ ved en stor turnering, og selv her er trofæløftet i overført betydning, for det var nemlig ved IEM Global Challenge 2020, der blev afholdt online.

Hvis trofæet skal løftes i bogstavelig forstand skal vi helt tilbage til 2019 og Bahrain, da Astralis vandt over Liquid i finalen ved BLAST Pro Series Global Final 2019.

Astralis vandt over Liquid i finalen ved BLAST Pro Series Global Final 2019 i Bahrain.

Det er dén lange ørkenvandring, som nu endelig har fået en ende, efter gla1ve og ENCE slog HEROIC 3-1 i den finske finale ved Elisa Masters Espoo 2024.

Turneringen er ikke stor nok til, at HLTV udnævner en MVP for eventet, men Elisa kårede selv gla1ve som finalens MVP, og det var også ganske fortjent. Han var nemlig finalens bedste spiller med en rating på 1,29 over kampens fire maps. De næstbedste, xKacpersky og NertZ, kom til kort med en rating på 1,12.

Derfor blev han også hevet op til Richard Lewis, Thorin og Mauisnake efter kampen til et interview. Det kan du se starten af her.

Tidligere på dagen bragte rygte- og nyhedskontoen CS2News_EN denne grafik på X.

Her kan man se, at device nu er den spiller fra de gyldne år i Astralis, der har gået længst uden en finaleoptræden ved en turnering på LAN, hvilket skete for mere end tre år siden.

#1(Med 2 svar)
20. oktober 2024 kl. 22:42
DOMINA7HOR
Lige så legendarisk, som det desk-setup Elisa Masters præsterede med Richard Lewis, Thorin og maui!

Vildt det er så langt tid siden. Havde nærmest selv helt glemt, at de vandt BLAST Global, som den seneste titel. StarLadder majoren i Berlin, for lidt over 5 år siden, nogle måneder før BLAST Global finalen, står endnu tydeligere i hukommelsen her.

Stort tillykke til gla1ve! Flot og stærkt "comeback", hvis man kan sige sådan. Og så toppede han det selv lige af med, at være den bedste spiller i finalen. Det er altså stærkt.
#2(Med 0 svar)
20. oktober 2024 kl. 23:01
Enrique
Richard og Thorin kan sgu noget sammen - så kan man sige om dem hvad man vil. :)
#3(Med 0 svar)
21. oktober 2024 kl. 07:52
RasmusRoev
Fuldstændig enig. Han viste sig som den kaptajn han er kendt for!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.