MASONIC kæmpede sig i overtid efter dårlig start på Inferno.

MASONIC taber i dramatisk kamp

POWER Ligaen gjorde sin tilbagevenden efter transfervinduet med en intens kamp, hvor XI Esport formåede at besejre MASONIC i et dramatisk opgør.

MASONIC kom tæt på at vende skæbnen, efter at de var bagud med hele 0-7 i starten af kampen.

Efterårsferien er slut, og det betyder, at POWER Ligaen igen er i gang. I dagens program var der to opgør.

I den første kamp mødte WOPA en af frontløberne i ligaen, Denial.

Denial, der spillede uden mupzG, fik en udfordrende start på Ancient, da de hurtigt kom bagud 1-7. Selvom de formåede at hente fire runder på CT-siden, var det ikke nok til at matche WOPA, der vandt kampen med 13-6. Med sejren kravlede WOPA op ad POWER Liga-tabellen og sikrede sig vigtige tre point.

Vildt comeback i dramatisk kamp

Efterfølgende skulle MASONIC møde XI Esport. I det første opgør mellem disse to mandskaber fik MASONIC sig en overraskelse, da de fik en øretæve på 3-13 af XI-holdet.

Dagens kamp begyndte på en lignende måde, hvor XI hurtigt kom foran 7-0 på Inferno. Men MASONIC-drengene var fast besluttede på at ændre udfaldet denne gang. De kæmpede sig tilbage og sikrede sig fire runder på deres T-side. Da de skiftede til CT-siden, indhentede de XI, der havde tre matchpoint.

I overtiden mistede MASONIC pusten, da XI vandt 16-12 og lukkede kampen. Hermed spiller XI sig ved siden af Sashi, Denial og Preasy med 15 point.

MASONIC forbliver i bunden af tabellen med ni point.

Stillingen i POWER Ligaen er:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.