KÆMPE FEST I VENTE: KØB BILLET TIL POWER LIGAENS FINALE DEN 23. NOVEMBER
LIVE
TeSeS, sjuush, og resten af HEROIC-mandskabet, kan sikre sig endnu et LAN-slutspil.

Danskere øjner en tur til Berlin

Der er fem danskere med i jagten på billetterne til LAN-finalerne i Thunderpick.

Gruppespillet i online-delen af Thunderpick World Championship 2024 sluttede i går. De to bedste hold fra hver af de fire grupper er klar til play-in, som afvikles henover dagen i dag. Her skal de tilbageværende otte hold kæmpe om fire pladser til turneringens LAN-finaler i Berlin.

Og set med danske øjne, er der lidt ekstra krydderi på dagens afgørende kampe i Thunderpick-turneringen. Således skal en hel håndfuld danskere i kamp i løbet af dagen, hvoraf mindst én af dem på forhånd er sikret en tur til den tyske hovedstad.

Det er de to danskere hos OG, Buzz og Chr1zN, der først skal forsøge, at sikre sig en plads i turneringens LAN-finaler. Her skal de op imod BIG, der vandt deres gruppe - gruppe D - i forholdsvis sikker stil.

OG endte som nummer to i deres gruppe, gruppe A, efter 3DMAX. De sikrede sig den sidste plads videre fra gruppen, foran Virtus.pro, og et andet danskerhold, Falcons, ved at besejre Virtus.pro af to omgange.

Om Buzz, Chr1zN, og resten af OG-holdet kan følge op på de gode takter mod BIG, finder vi ud af fra klokken 12.

BIG
12:00
OG
Odds

Efter dette opgør er afviklet, står den på et rent danskerbrag, når HEROIC - med sjuush og TeSeS på holdkortet - tager imod blameF, og hans holdkammerater i fnatic. Med dansk deltagelse hos begge hold, er mindst én dansker altså sikret en tur til Berlin.

HEROIC vandt gruppe C, trods en smule slinger i valsen i deres første kamp i gruppespillet, mens blameF og fnatic blev to'er i gruppe D, efter The MongolZ, og foran Cloud9 og 9z.

Hvem af de i alt tre danskere, de to fra HEROIC, eller den ene fra fnatic, der skal en tur til Berlin, afgøres med start fra omkring klokken 15.

HEROIC
15:00
fnatic
Odds

De to indledende opgør, bliver fulgt op af to kampe uden dansk deltagelse.

Først, herefter, skal The MongolZ op imod Imperial. MongolZ endte som nævnt foran fnatic i gruppe D, mens Imperial sluttede som nummer to i gruppe C, lige efter HEROIC, og foran blandt andet NIP.

Den sidste billet til LAN-finalerne i Berlin, skal aflutningsvis uddeles enten til OG's overmænd i gruppespillet, 3DMAX, eller to'erne fra gruppe D, argentinske BESTIA.

The MongolZ
18:00
Imperial
Odds
3DMAX
21:00
BESTIA
Odds

Vinderne af de i alt fire opgør, kvalificerer sig som nævnt til LAN-slutspillet i Thunderpick World Championship 2024.

Et slutspil, der finder sted næste weekend, fra den 2. til den 3. november, i Berlin.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.