KÆMPE FEST I VENTE: KØB BILLET TIL POWER LIGAENS FINALE DEN 23. NOVEMBER
LIVE
De tre Astralis W-danskere, marie, KiTKaT og Ismo, repræsenterer deres land ved årets nordiske mesterskaber for kvinder.

Danmark tabte til Finland

De danske kvinder formåede ikke, at følge op på gårsdagens gode start.

Denne weekend afgøres de nordiske mesterskaber i CS for kvinder. Turneringen, Nordic Championship Women, startede i går, hvor Danmark kom godt fra land med en sejr over Island.

Her til morges skulle de danske CS-kvinder så forsøge, at følge op på gårsdagens flotte sejr, i den ene af de to kampe, der venter kvinderne i dag. Modstanderen var Finland, som skulle vise sig, at blive lidt for stor en mundfuld for holdet.

Opgøret mod Finland åbnede på Ancient, som de finske kvinder endte med at vinde sikkert, 13-6. Efterfølgende stod den på Dust2, hvor danskerne skulle forsøge, at vende op og ned på opgøret, men det formåede de ikke.

Finnerne var igen stærkest, og vandt endnu engang i sikker stil. 13-7 endte det til det finske kvindelandshold, der dermed endte med samlet, at vinde opgøret ret overbevisende.

Senere i dag, klokken 16, får de danske CS-kvinder muligheden for, at rejse sig igen ovenpå nederlaget til Finland, når de møder værterne fra Sverige.

Det er et vigtigt opgør for danskerne, hvis de vil gøre sig forhåbninger om, at spille sig videre til finalen. Vinder de, kan de så småt ane finalen, men taber de til gengæld, så er de så godt som færdige i turnerningen.

Taber de til Sverige, så kan de ikke selv afgøre, om de går videre eller ej. I stedet er de i så fald afhængige af, hvordan resultaterne tager sig ud i de andre kampe.

Turneringen afvikles først som et gruppespil, hvor de fire deltagende lande, Danmark, Sverige, Finland og Island, møder hinanden én gang hver. Alle gruppespilskampe er BO3.

De to bedste hold i gruppespillet, tørner sammen i finalen, som afvikles i morgen, søndag, klokken 13:00.

Du kan følge de danske kvinders jagt på en plads i turneringens finale her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.