Fessor har tidligere spillet for Monte, Astralis Talent og Sashi.

Lettet over Sashi-exit: "Ikke et rart miljø at begå sig i"

Fessor er i den grad glad for at være ude af Sashi.

Sashi har de seneste par år fået bygget sig et blakket ry efter mange udskiftninger og problemer med baglandet, og det er næppe noget, der forsvinder på den korte bane.

Dust2.dk fangede nemlig Fessor inden dagens opgør i POWER Ligaen, hvor han møder sin tidligere arbejdsgiver, Sashi, som han ikke ligefrem havde pæne ting at sige om.

Under transfervinduet blev Fessor skiftet ud til fordel for PR1mE. Den tidligere Astralis Talent-spiller var overrasket over, udskiftningen skete, men det var måske heldigt uheld, da han ikke var helt tilfreds med opholdet hos de regerende mestre.

Det kom som en kæmpe overraskelse ikke at være en del af Sashi mere. Men samtidig er jeg glad og lettet for at være væk og i stedet være en del af Copenhagen Wolves nu, udtaler Fessor til Dust2.dk og fortæller om sine ambitioner i Wolves:

Mine egne ambitioner er nok ikke at blive bænket inden for de første 3 måneder.

Hvorfor er du glad og lettet over at være væk fra Sashi?

Jeg synes personligt ikke, at det var et nice miljø at begå sig i. Jeg synes generelt ikke, der var styr på tingene.

Dust2.dk spurgte yderligere ind til Fessors kritik af Sashi, men Wolves-spilleren ønskede ikke at uddybe yderligere, hvad der gjorde, at det ikke var rart at være i Sashi.

HUNDEN svarer tilbage

Efter Fessors udtalelser tog Dust2.dk fat i HUNDEN for at spørge, om han kan nikke genkendende til, at der ikke var styr på tingene i Sashi.

Her hentyder den tidligere Heroic- og Asralis-træner til, at Fessor ikke altid dukkede op til træning i tide og var uforberedt.

For os er det alfa omega, at vi overholder de aftaler, vi indgår, så vi kan være de bedst mulige holdkammerater for hinanden. Hvis en spiller for ofte kommer for sent til træning og desuden ikke møder forberedt op, så er det nogle ting, der i sidste ende er med til at tage på holddynamikken og performancen, udtaler HUNDEN til Dust2.dk og tilføjer:

I forhold til spekulationerne omkring, hvorvidt det er grunden til, at Fessor har haft så mange korte ophold på forskellige hold, så er det ikke noget, vi kan danne nogle konklusioner om, men vi håber for CPH Wolves og for Fessor, at han denne gang har fundet et godt match, der kan lede til en stabil karriere for Fessor.

Dust2.dk har kontaktet Fessor for at høre, om der er sandhed i udtalelsen fra Sashi-træneren. Fessor er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Inden aftenens kamp ligger Sashi med 12 point og på fjerdepladsen, mens Fessor og ulvene indtager sjettepladsen med ni point.

Stilling i POWER Ligaen:

#1(Med 0 svar)
19. februar 2024 kl. 18:53
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Michaeljacksonpopcorn
#2(Med 2 svar)
19. februar 2024 kl. 18:56
Kristja
Det var heller ikke rart at være i skole hvis man ikke havde lavet lektier 👀 mærkeligt fessor er ude med riven uden at uddybe.
#4(Med 1 svar)
19. februar 2024 kl. 19:40
bat
Self tager du 🐩s party
#6(Med 0 svar)
19. februar 2024 kl. 20:01
Kristja
Tager ikke nogens party, men vil du komme med anklager, så gør det ordentligt altså, ikke det der halve fis, så virker man bare utroværdig 🤷🏻‍♂️

Der må jo også være en grundt til, at fessor ikke har fundet sig til rette på et af de andre hold han var på? Mismatch måske, dårlige kemi måske? Dårlig arbejds indstilling måske? Jeg ved det ikke. Jeg forstår bare ikke man vil starte en brand uden at komme med fakta 😅

Jeg kan godt lide HUNDEN og det han står for generelt. Jeg er og bliver aldrig fan af d0ktoren, så det er slet ikke for at hate på fessor eller tage nogens parti :)
#3(Med 0 svar)
19. februar 2024 kl. 19:30
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sjov kommentar Fessor kommer med, hvis han "ofte kommer for sent til træning og desuden ikke møder forberedt op" Fordi så er det da klart, at det ikke er et rart miljø at være i. Jeg så gerne, at begge partner måske ville uddybe deres kommentar, men det sker nok ikke :)
#5(Med 0 svar)
19. februar 2024 kl. 19:49
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Set fra min stol ligner det til stadighed, at det største problem er, at d0ktoren har så meget at skulle have sagt, “bare” fordi det er ham, som sidder på nøglen til fars pengekasse.

Sashi har - qua pengekassen i baglandet - unægteligt det største potentiale til at blive DKs næste store organisation, men så længe der bliver spildt tid på så mange udskiftninger og fnidder-sager, så kommer det ikke til at ske.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.