Anlelele kom til Sprout i november 2023.

Sprout smider to danskere af

sL1m3 rykkes til bænken, mens Anlelele er helt ude af Sprout.

Fredag aften har Sprout lave store ændringer på holdkortet, da Anlelele er helt ude af Sprout, ligesom stortalentet sL1m3 rykkes til bænken.

Det skriver Sprout fredag på X.

I annonceringen kommer Sprout ikke nærmere ind på, hvad der ligger til grund for beslutningen. Den tyske organisation skriver dog, at de tager imod tilbud for sL1m3, hvorfor det ikke forventes, han degraderes til akademiholdet.

Kigger man på holdets seneste resultater, har de ikke være prangende, især med flere skuffende resultater i diverse kvalifikationer og online-turneringer. Sprout indtager i øjeblikket kun en 80. plads på HLTV's rangliste.

Anlelele sluttede sig til Sprout tilbage i november 2023, da han dengang skiftede væk fra Espionage. Stortalentet sL1m3 blev opgraderet fra akademiholdet i december 2023, dengang han overtog for w0nderful.

Sprout vil løfte sløret for yderligere nyheder vedrørende startfemmeren på lørdag,

Sprout består derfor nu af:

  • Danmark raalz

  • Sdaim

  • cej0t

  • Danmark BERRY (Coach)
    --

  • Danmark sL1m3 (Bænket)

#1(Med 1 svar)
15. marts 2024 kl. 20:19
Hunt
Sprout har godt nok været kaos længe, med så mange spillere ind og ud samt ingen reel chance for spillerne for at spille med de samme 4 andre..
#2(Med 0 svar)
15. marts 2024 kl. 20:41
AwF
Er det ikke bare en klassisk Berry?
Høje forventninger fra pur unge spillere?
Han er uden tvivl blandt verdens bedste talentudviklere, men fungere det i et miljø hvor man vil/skal vinde nu og her?

Havde jeg været Astralis havde jeg smidt stort efter Berry som akademitræner eller udviklingsansvarlig for samme.
#3(Med 0 svar)
16. marts 2024 kl. 03:02
DOMINA7HOR
Synes Sprout er blevet en rodebutik efterhånden. Desværre.

At Anlelele ryger er ikke overraskende taget i betragtning, at de har spillet med polske reiko (tidl. HONORIS og Anonymo) i stedet for ham siden starten af marts. Man kan så spørge hvorfor de overhovedet hentede Anlelele i første omgang. Det var et underligt skifte. Tænker han er tilbage i dansk CS inden længe.

At sL1m3 er sat til salg er lidt ærgerligt. Kan de end ikke bruge ham på deres nye akademihold?! At han ryger nu, tager jeg endvidere som et tegn på, at de har skrevet med en mere erfaren AWP'er. Måske mhL? Og et muligt comeback til lauNX?
#4(Med 0 svar)
16. marts 2024 kl. 20:30
resiarlleh
Fedt med en organisation som Sprout - underligt valg af "talenter". Al ære og respekt for anlele, men virkede som et tosset sats. Er afprøvet på relativt højt niveau og ikke slået til. Er sikker på han nok skal få noget indflydelse på powerliga niveau, men spørgsmålet er så - vil man ofre den tid for at spille powerliga, når man har erfaret at top tier kommer ikke til at ske??
#5(Med 0 svar)
17. marts 2024 kl. 03:01
DOMINA7HOR
Seneste nyt omkring Sprout er i øvrigt, at de har vekslet Sdaims prøveperiode til en fast kontrakt. Han fortsætter dermed på holdet. Derudover har de erstattet Anlelele og sL1m3 med reiko og podi.

reiko havde allerede spillet med holdet på det seneste. Han han senest spillet for Anonymo/ex-Anonymo, og har bl.a. også tidligere spillet for HONORIS.

podi er en ung finsk AWP'er, som er kommet til på en lejeaftale fra ENCE Academy.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.