HooXi har aldrig spillet foran et stort dansk publikum.

G2 havde trænet mod FURIA på Inferno op til majoren

Det var lidt specielt at skulle spille Inferno mod FURIA i G2's første kamp til majoren. De havde nemlig trænet mod brasilianerne på netop dét map forinden, fortæller HooXi.

Der var ingen slinger i valsen, da G2 uden problemer vandt deres åbningskamp ved den danske major over FURIA 13-3. Efter kampen fik vi fat i HooXi til en kort kommentar, og her kunne den danske IGL fortælle en spøjs detalje.

Vi spurgte HooXi, hvordan det kan være, at G2 kommer ind og kører FURIA over, når andre forhåndsfavoritter som Vitality og FaZe ikke formår at vinde deres åbningskamp.

Det er svært at sige. Vi har bootcampet samme sted som FURIA. Vi har faktisk praccet mod dem et par gange også, endda på det her map (Inferno, red.), hvor vi tabte til dem.

Der kan ske mange ting i en bedst-af-en MR12, og jeg tror, at der er måske nogle hold, der har lidt nerver og nogle andre hold, der er lidt varmere. Det kommer lidt an på dagen også.
Jeg ved ikke. Det er ikke det store mysterie for mig, at der er nogle favoritter, der har tabt. Sådan er det hver gang.

Nu siger du, at I praccede mod FURIA på Inferno her op til majoren. Gør det, det lidt underligt eller specielt i forhold til at I skulle spille mod dem nu her?

Ja, der var lidt mindgames og sådan: "Hvad skal vi gøre, hvad skal vi ikke gøre? Hvad har de set, og hvad har vi lavet mod dem" og sådan noget. Så ja, det var lidt specielt, men i sidste ende behøvede vi ikke at vise så meget på vores T-side, så det var fedt nok.

NiKo blev kåret som verdens næstbedste spiller i 2023 af HLTV, kun overgået af ZywOo. Siden CS2 udkom er den bosniske stjerne dog faldet en smule i niveau, men vi kan godt forvente at se en NiKo i topform her til majoren, fortæller HooXi.

Jeg tror, både huNter- og NiKo er ved at være tilbage til deres gamle form. Ikke sådan 100%, fordi der mangler noget "consistency", men udover det, så er deres topniveau i hvert fald tilbage, det er helt sikkert.

Til sidst sætter HooXi ord på, hvad det vil betyde for ham at spille i Royal Arena foran de danske fans til den første major i Danmark.

Det ville være et fedt kryds at sætte på bucket-listen, vil jeg sige. Jeg har aldrig fået lov til at spille foran et dansk publikum før, så at gøre det til majoren ville jo bare være ekstra fedt.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.