cadiaN og Astralis bliver ikke på virket af reglerne.

Sådan er reglerne for RMR-udskiftninger

HLTVs chefredaktør har skåret reglerne for RMR-udskiftinger ud i pap.

Om bare to måneder bliver majorens næste stadie, RMR-turneringer, langt om længe skudt i gang, og med flere udskiftinger hist or her har det skabt usikker om reglerne.

Heldigvis har Striker, som er chefredaktør for mediet HLTV, fået skåret reglerne ud i pap af en repræsentant fra Perfect World, der er ansvarlig for at afvikle majoren i Shanghai.

X skriver chefredaktøren, at hold, som kvalificerede sig til RMR-turneringerne gennem de lukkede kvalifikationer, kan hente spillere, som ikke kvalificerede sig, men kan ikke hente spillere, som kvalificerede sig med andre hold.

Hold kunne faktisk indsende spillere fra CQ (closed qualifiers, red.), så længe de ikke var kvalificeret til RMR'erne. Undskyld for at have forårsaget nogle hjerteanfald, skriver Striker og uddyber reglerne:

Nogle noter:

Kvalificerede hold fra CQ kunne ikke ændre deres kerneroster, men kunne ændre deres reserve eller træner indtil den 22. september.

Hold, der blev direkte inviteret til RMR, havde kerneroster-locks den 7. september og reserve-/coach-locks den 22. september.

Hvad betyder det for de danske hold?

Den 17. september hentede Astralis cadiaN ind i varmen, og da dette skete før den 22. september, som var datoen for sidste tilføjelse af en reserve, kan de sagtens bruge ham.

Astralis kan nemlig tilføje cadiaN som reserve og skifte ham ind i stedet for br0 på den måde.

Angående Sashi, som de seneste par uger har spillet med Altekz i stedet for kwezz, er det ikke helt lige så nemt for de tredobbelte POWER Liga-mestrer, såfremt en udskiftning skulle være under opsejling.

Eftersom Altekz kvalificerede sig til RMR-turneringerne sammen med TSM, hvor han blev skiftet ud med sirah efterfølgende, kan han ikke spille med Sashi.

#1(Med 0 svar)
23. september 2024 kl. 20:14
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er jo træls for Sashi, hvis altekz var meningen som fast mand.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.