valde har siden februar været bænket i ENCE.

Medie: valde bliver en del af det nye TSM

Danskeren er angiveligt en del af et nysamlet internationalt lineup.

TSM vender tilbage til Counter-Strike, og de har tænkt sig at entrere scenen med et internationalt holdkort, hvor der er blevet plads til danske valde.

Det mener i hvert fald Dust2.us, der fra kilder tæt på parterne erfarer, at TSM nu har fundet brikkerne, som skal tørne ud for organisationen.

Holdkortet består foruden valde af store navne som JACKZ og interz, mens CYPHER, der imponerede til majoren for Into the Breach, også er meldt klar. Sidst men ikke mindst er der blevet plads til rumænske MoDo, der siden midten af juli har været bænket i Nexus.

valde har siden februar været bænket i ENCE, hvor han skiftede til i august sidste år. Han måtte dog vige pladsen på holdet til fordel for NertZ, der kom ind på holdet kort inden ESL Pro League sæson 17.

interz blev i januar bænket på Cloud9, og i marts sagde han så farvel og tak til organisationen.

Ifølge Dust2.us kommer TSM til at debutere i CCT Online Finals #2, som skydes i gang onsdag i næste uge.

Holder rygtet stik bliver TSM følgende:

  • Danmark valde

  • JACKZ

  • interz

  • MoDo

  • Storbritannien CYPHER

  • XTQZZZ (Coach)

#1(Med 2 svar)
26. juli 2023 kl. 11:20
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Aldrig hørt om ham MoDo
#2(Med 1 svar)
26. juli 2023 kl. 11:23
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
De må have hørt forkert, da valde anbefalede "mad0" ;)
#3(Med 0 svar)
26. juli 2023 kl. 11:24
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hahaha, jeg tror, du har fat i den lange ende :D
#4(Med 6 svar)
26. juli 2023 kl. 11:36
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Man kan godt blive lidt bekymret for deres varighed i CS med dette holdkort.

Hvis projektet fejler med de her spillere, vil de så lave store udskiftninger, eller bare forlade CS igen?

Men ok, det er måske alligevel det bedste tidspunkt at lave et 'punt' som org og gøre sig kendt på scenen lige inden CS2.
#7(Med 5 svar)
26. juli 2023 kl. 14:07
JakobHelms
Ja, jeg synes også at det virker som sådan en halv omgang. Man henter den bedste coach på markedet by far, en solid support, en aldrende men fin JACKZ og så... en ukendt AWPer der klarer det fint i t3 og (måske) har potentiale, Valde som IGL, og CYPHER, som havde én rigtig god turnering.

Det er ikke for at afskrive det på forhånd, men jeg synes det ser temmelig middelmådigt ud. Det virker som om man har taget et halvt hold, og så skrabet bunden med resten.
#8(Med 4 svar)
26. juli 2023 kl. 14:21
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Jeg plejer at tænke på, hvor mange "potentielle problemer" der er i sådan nogle hold.

Hvis der er få = fedt, tror på projektet. Hvis alt går op i en højere enhed, så er det mega nice, men hvis nogle af problemerne ikke bliver helt løst, så går det nok.

Hvis der er mange = selv hvis de løser nogle af problemerne, så er der simpelthen for mange, til at det reelt kan blive forløst.

xqtzzz og jackz, der begge har spørgsmålstegn ved deres engelsk.
valde, der har spørgsmålstegn som IGL for et helt nyt internationalt projekt.
cypher, der har haft 1 fantastisk turnering, men med en uholdbar spilletstil i længden.
MoDo, som ingen kender og er uprøvet.

Det er desværre for mange i mine øjne.
#9(Med 3 svar)
26. juli 2023 kl. 14:52
JakobHelms
Ja, helt klart, jeg synes også det er rigtig, rigtig meget gambling, og tænker ligesom at man ender med at beholde måske halvdelen af spillerne om en sæsons tid og bygge videre på det.

Jeg forstår sgu heller ikke helt Valde som IGL. Er Gla1ve ikke på markedet (eller ikke frisk på at spille for et hold med udenlandsk base og flere rejsedage?) eller hvad sker der lige.

Jeg føler også lidt, at selv hvis det her projekt er en succes, så er baren pt. så høj, at jeg ikke rigtig tænker, at det kan slå helt igennem - desværre. Men jeg glæder mig godt nok til at se deres kampe!
#10(Med 2 svar)
26. juli 2023 kl. 15:20
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
tror stadig gla1ve koster en del.

Mon ikke Astralis håber på, at en org som G2 kommer og banker på døren?
#11(Med 1 svar)
26. juli 2023 kl. 15:32
JakobHelms
Ja, men tror heller ikke at Interz er billig at hente eller i drift. Jeg tænker at Astralis vel også må være interesseret i at få gla1ve ud af døren; de fleste hold kigger fremad mod CS2 og majoren der, så tror at vi ser et transfers i mindre omgang i næste player break ifht. det meget store transfervindue vi har set her. Ti pengesedler i hånden er bedre end en Gla1ve på bænken eller hvordan ordsproget nu lige er, du ved.
#12(Med 0 svar)
26. juli 2023 kl. 15:40
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Helt enig, men de fik mange penge for es3tag og skulle efter sigende også have rigtig mange penge for Bubzkji, selvom han sad på bænken.

Ift. gla1ve, så kan det jo også være, at hans kontrakt med Astralis er så god, at det ikke giver mening for ham at skifte, selv hvis Astralis gerne ville sælge ham til en god pris. Det er nok det, som er tilfældet med Xyp, hvis jeg skulle gætte.

Så vi må bare vente og se :)
#5(Med 0 svar)
26. juli 2023 kl. 13:35
Awwdor
+ MSL og NaToSaphiX så kan projektet umuligt slå fejl
#6(Med 0 svar)
26. juli 2023 kl. 13:40
wazorntB
Godt at se valde tilbage.
Så mangler vi bare, at gla1ve, xyp og dupreeh finder et hold også.
#13(Med 0 svar)
26. juli 2023 kl. 15:54
cellar32k
Giver da ingen mening det hold her.
#14(Med 0 svar)
28. juli 2023 kl. 01:45
DOMINA7HOR
Tja, tjo... Okay, så de har i det mindste et rigtig stærkt entry-tog med JACKZ og CYPHER (hvorfor spillere som dupreeh og Jerry ikke er nødvendige, da entry-rollen allerede er taget). Her bringer JACKZ samtidig også en masse erfaring, og han har arbejdet med XTQZZZ før, hvilket er en bonus. Så har de derudover en, efter min mening, top-tier support spiller i interz, ligeledes med en masse erfaring. Så langt så godt...

Så får de valde, som i bedste fald er en ok lurker. Måske ikke i sin prime længere, men stadig en anstændig spiller og lurker. Som en amerikansk organisation ville jeg nok have prøvet med Brehze i stedet for, men da de også havde brug for en IGL, gik de vel med valde for at se om han kan lave en blameF. Fint, han har været IGL før, men jeg er bare ikke sikker på ham i denne rolle. Den eneste trøst, jeg finder i, at han er IGL, er, at han vil have XTQZZZ bag sig. Dette vil frigøre ham lidt. Og jeg gætter på, at JACKZ også vil skyde ind som secondary caller, hvilket også frigør valde lidt i den forstand.

Så har de til sidst MoDo, af alle tilgængelige AWPere. Ikke degster, Farlig, nicodooz, syrsoN, CeRq eller endda poizon, men MoDo... Okay, han har gjort det fint i Nexus, men jeg forstår ikke dette valg. Medmindre det simpelthen bare er fremragende scouting udført af XTQZZZ, hvilket får os menneskelige til at se dumme ud, mens han, MoDo, fortsætter med at efterligne andre rumænske toptalenter såsom iM, regali og lauNX.

3/5 er anstændige. Mit eneste håb for dem er, at XTQZZZ kan få det til at fungere godt nok til at være 5/5.
Igen, de har et solidt entry-tog, en solid support spiller, CT-roller, der passer anstændigt... Så skal de bare få det med IGL, lurk og AWP til at fungere.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.