POWER Ligaen starter
LIVE
CYPHER ses her sige tak for kampen til apEX efter kvartfinalen til majoren i Paris, hvor Into The Breach røg ud.

Medie: TSM er tæt på tre spillere

Det nye TSM-hold begynder at tage form, men det bliver uden særlig mange danskere.

TSM er eftersigende tæt på at skrive under med de tre første spillere, som skal være en del af organisationens nye Counter-Strike-hold.

Det erfarer mediet 1pv.fr.

Ifølge mediet har TSM rettet sigtekornet mod CYPHER fra Into The Breach. Den blot 20-årige spiller har vist flot spil på det seneste, og særligt under majoren i Paris overraskede han mange, da han sluttede med en rating på 1,10.

De to andre spillere, som TSM angiveligt skulle være meget tæt på, er JACKZ og interz, der senest var en del af henholdsvis HEET og Cloud9, men som er uden hold lige nu.

Der har tidligere gået rygter om, at også dupreeh og nicoodoz stod på TSM's ønskeliste, men ifølge mediet lader det til, at de to danskere ikke bliver en del af projektet.

1pv melder ikke noget om, hvem de to sidste spillere bliver, men ifølge mediet er det en ingame leader og en AWP-spiller, som TSM jagter.

Hvis TSM signer de tre spillere, kommer holdet til at se således ud:

  • JACKZ

  • CYPHER

  • interz

  • XTQZZZ (Coach)

#1(Med 0 svar)
7. juli 2023 kl. 11:38
Kristja
Ser ikke hvad man vil med interz... Jackz er en solid support og CYPHER er et varmt emne.
#2(Med 0 svar)
7. juli 2023 kl. 12:41
olsen225
inc acor og gla1ve?
#3(Med 5 svar)
7. juli 2023 kl. 13:11
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg ville hellere se cypher som en tilføjelse til at allerede velfungerende hold, som bare lige manglede det sidste firepower. Han viste virkelig lovende takter.

Når det så er sagt, så kan jeg sagtens forstå fristelsen af at være en del af et stort anlagt projekt i en solid organisation :)
#4(Med 0 svar)
7. juli 2023 kl. 13:36
FlaskeN
+1 på den.
Virkelig lovende og spændende spiller.
Bliver bestemt spændende at se hvad han kan fremadrettet.
#5(Med 3 svar)
7. juli 2023 kl. 13:37
Radski
Tsm er ik en solid org lige pt >:D
#6(Med 2 svar)
7. juli 2023 kl. 15:03
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er jeg ikke enig i. I CS regi har de været fræværende, ja.

Men de er med langt fremme i andre titler, fx. LOL, hvor de ligger fint til i LCS, så det er en anden liga end en uprøvet og usikker organisation, skulle jeg mene :)
#7(Med 0 svar)
7. juli 2023 kl. 17:48
Radski
Mate har spillet valorant i 2 år, kender til mange dårlige insides om den org. I guess der er en grund til de signer de her spillere og ik bedre :)
#8(Med 0 svar)
7. juli 2023 kl. 22:37
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja, men de er også gået fra at være den absolute top i League i NA til bund i mange sæsoner, og nu midten. Udover det har der været kæmpe skandaler omkring ejeren Reginald. Deres financielle kræfter er heller ikke hvad de har været. Det er dog sikkert stadig en mere solid org end så mange andre, men der kunne helt klart være mange bedre at tørne ud for end lige nøjagtig TSM.
#9(Med 2 svar)
8. juli 2023 kl. 05:09
DOMINA7HOR
Samme dag blev JACKZ også rygtet til Monte. Men mon ikke et opkald fra XTQZZZ, fik ham overtalt til TSM i stedet? De to kender trods alt hinanden fra G2.

Synes ikke det er helt dårligt. CYPHER og JACKZ er et stærkt entry-tog. Og interz er en solid og erfaren support.

På AWPen tænker jeg syrsoN stadig er et emne. Han var også et af de første navne, der blev bragt i spil, sammen med dupreeh. Om end dupreeh og nicodooz altså begge er afskrevet. Det samme gælder i øvrigt for Bymas, som de også havde i kikkerten.

syrsoN eller degster er oplagt på AWPen. Som IGL er der Jerry, gla1ve eller ALEX som oplagte emner.

PS. Håbede til det sidste på et rent dansk hold med gla1ve, nicodooz, valde, dupreeh og Xyp9x/es3tag, men det må blive en anden org i stedet 😅
#10(Med 1 svar)
10. juli 2023 kl. 08:47
tinzuldateN
Kan være 00nation sadler om ift. at bruge birdfromsky til at bygge et hold, til at give glaive lov nu. Virker til de har banken til at give det et skud de kære nordmænd :D
Tænker Es3tag og dupreeh vil spille sammen igen, de blev mega gode kammerater under deres tid i Astralis.
Synes dog valde er washed, hellere de får noget ungt blod ind. Og lige i det jeg skriver det er jeg helt blank på hvem det kunne være. Men hellere både xyp og Es3 end valde.
Lad es3 blive sluppet løs af den support rolle. Bare se da han var "udlånt" til Faze da rain var på barsel, han var jo en maskine i en mere offensiv rolle :)
#11(Med 0 svar)
10. juli 2023 kl. 08:56
DOMINA7HOR
Den idé er jeg med på, også es3tag i stedet for valde. Jeg er dog ikke så sikker på om 00NATION vil strække sig så langt, eftersom de skal have pengepungen frem for at købe dem alle fri. Med birdfromsky, Farlig, niko, er det lidt mere overkommeligt, da de alle er transferfrie. Men lad os se hvad der sker 😀
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.