cadiaN er fortrøstningsfuld på trods af et nederlag.

cadiaN: "Spinx gav os en lektion i CS2"

cadiaN er ikke fortvivlet for i morgen, selvom det ikke blev til nogle mapsejre mod Vitality.

Dust2.dk i Royal Arena

Heroic led et nederlag i deres åbningskamp ved BLAST Premier Fall Final 2023 til et velsmurt Vitality-hold med en stærk præstation fra Spinx.

Vi fangede danskernes kaptajn, den for ét event tilbagevendte cadiaN, til en reaktion efter kampen.

Det første spørgsmål gik på, hvad der blev sagt i Heroics kampråb lige før kampstart. De fem spillere og coachen xizt stod nemlig med hovederne sammen i en rundkreds og hviskede kampråbet højlydt, men altså ikke højt nok til, at denne skribent kunne tyde det.

Det er en hemmelighed. Et trick, der har virket før, men som ikke gav fuld effekt i dag, desværre. Men den er altid god at have i gemmeren. Mere kan jeg ikke sige.

Og så til kampen.

Her var der én ting, der ikke faldt ud til Heroics fordel, som måske gjorde mere ondt, end hvis de havde haft deres gamle hold.

Det er klart, at det altid er svært, når man starter ud med at vinde første runde, energien er god, og så taber man anden runde, hvor de presser ind i lobbyen på Nuke, det resetter økonomien, og så er man meget på bagkant.

Og måske især med den situation vi er i, hvor man ikke har lige så meget erfaring i at spille sammen. Så havde den der gode start nok gjort, at man kunne sænke skuldrene lidt og spille mere frit.

Selvom det endte med et nederlag, så var der også positive takter fra Heroic, specielt på Inferno, hvor de spillede lige op med Vitality.

Jeg synes egentlig, at vi spiller rigtig mange gode runder. Så er der selvfølgelig også nogle runder, hvor vi går lidt fejl af hinanden, og hvor vi måske godt kunne have læst situationerne bedre. Men sådan en overall feeling er, at vi tilspiller os en masse situationer, hvor man sagtens kunne have vundet.
Det er det, jeg tager med til i morgen.

Heroic kan møde enten Complexity eller Astralis i elimineringskampen i morgen, torsdag, men hvem det bliver, gør ikke den store forskel for cadiaN.

Ikke rigtig, måske hvis det havde været en kamp om at komme i arenaen, så havde der været lidt mere følelser på spil, hvis man skulle møde Astralis. Men uanset hvad, så er det to hold, der er mere sammenspillede end os.
Jeg tror, at hvis vi rammer dagen, kan vi slå begge hold. Det er lidt svært at vurdere, hvilket niveau Complexity har, for de havde en rigtig god turnering i Sydney, men man har ikke rigtig set noget fra dem siden.

Og Astralis, altså det er jo klart, at hvis devve (device, red.) fyrer op for det niveau, han kan, så kan de jo slå stort set alle hold.

Det var specielt Spinx, der havde godt styr på danskerne i kampen mod Vitality, og når sådan en stærk spiller har livs, så er det svært at dæmme op for, fortæller cadiaN.

Altså man kan sige, at der er selvfølgelig det famøse trick om at prøve at løbe udenom ham.
Men f.eks. på Inferno, så er det jo klart, at det er svært lige nu som T bare at komme ind på bananen og have kontrol uden at tage en masse skade.
Så selvom han holder A der, så er det jo ikke fordi, at man bare sådan kan undvige ham og gå ind på bananen hele tiden.

Man må også bare tage hatten af, når en spiller lægger den præstation for dagen. Altså han var virkelig god, ramte mange gode skud, stod de rigtige steder på det rigtige tidspunkt. Han har vist længe, at han er en af de bedste riffelspillere, der er i verden. Så der fik vi i hvert fald en lektion i, hvad et topniveau det er i CS2.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.