b0RUP føler sig ikke presset på trods af rygterne om udskiftninger hos Astralis.

Astralis-spiller: "Det er en rigtig hård industri"

Dust2.dk mødte b0RUP til en snak om både presset for at nå arenakampene i Royal Arena og de potentielle udskiftninger i Astralis.

Dust2.dk i Royal Arena

Astralis er i lowerbracket til BLAST Fall Finals.

Efter en utrolig skuffende T-side på Overpass mod Complexity, hvor Astralis smed en 12-2-føring, tabte danskerne nemlig mappet i overtid, hvor de heller ikke kunne finde et svar til amerikanernes stærke defensiv.

Da Dust2.dk mødte Astralis' b0RUP kort efter nederlaget, havde riffelspilleren heller ikke noget svar på, hvad der gjorde, at det gik så galt på T-siden.

For at være helt ærlig, så ved jeg ikke, hvad der gik galt. Vi har haft det svært i vores seneste to officials, synes jeg. Vi plejer at være rigtig gode i træning, men denne gang kunne vi ikke finde ud af at presse dem og tage mapkontrol rigtigt. Vi troede, vi vidste, hvordan de spillede, men vi gav nogle dumme kills væk nogle gange, og det endte med at starte sneboldeffekten.

Man kunne måske tro, at det var presset for at skulle nå til semifinalen og derved komme til at spille foran de danske fans i Royal Arena, som var med til at få Astralis-drengene til at falde sammen.

Sådan forholder det sig dog ikke for b0RUP, som ikke synes, der er ekstra meget pres på spillerne.

Det tror jeg ikke - ikke for mig personligt i hvert fald. Jeg har bare endnu mere lyst til at spille spillet, vinde kampene og spille foran fans i Royal Arena. Det er en stor mulighed at få, men jeg føler ikke, det giver ekstra meget pres sammenlignet med andre turneringer.

Udskiftninger på vej?

Det er ikke kun presset fra Royal Arena, man skulle tro ville påvirke Astralis-spillerne.

I den seneste tid har der nemlig været mange rygter om, at både stavn og Jabbi skulle være på vej ind, mens to spillere skulle den anden vej. Det er dog ikke noget, som har sat et ekstra pres på b0RUP, eller som han går og bekymrer sig om. Det fortæller han til Dust2.dk.

Nu vi snakker om pres er der jo mange rygter kørende i øjeblikket om Astralis og Heroic. Føler du, at der er ekstra pres på dig, nu hvor der er rygter om, at andre spillere er på vej ind på holdet?

Nej, det synes jeg ikke. Det er en rigtig hård industri, og din plads er altid på spil, hvis du ikke gør det godt. Du kan altid blive erstattet, hvis en anden er ledig på markedet, eller andre hold også laver ændringer.

Udskiftninger kan ske, uden de bliver leaket før tid, så hvis man bekymrer sig om de her leaks, så skal man også gå og bekymre sig, når de ikke er der. Så nej, jeg tror ikke, det betyder noget.

Astralis' næste kamp i BLAST Premier Fall Finals er torsdag klokken 16, når Heroic venter i en ekstremt vigtig elimineringskamp, hvor taberen bliver sendt hjem og misser chancen for at spille foran de danske fans.

Det brag fortalte b0RUP også om, men det må du vente med at læse om til torsdag inden opgøret.

#1(Med 7 svar)
22. november 2023 kl. 22:28
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Bliver en spændende kamp i morgen!
#2(Med 6 svar)
22. november 2023 kl. 22:33
Hunt
Mixhold vs dødt hold! Det bliver stort!
#3(Med 2 svar)
22. november 2023 kl. 22:34
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvem tror du, der vinder? Jeg hælder lidt mod 2-1 til Heroic
#6(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 22:53
JakobHelms
Tror på 2-1 til Astralis, for at være ærlig. Det har set slemt ud på det seneste, men jeg tror kun at der er få maps, hvor jeg kan se Astralis tabe - de burde kunne få nogenlunde styr på vetoen og hive den hjem, ærligt talt. Jeg tror dog samtidigt at Astralis er under langt større pres, og det kommer helt sikkert til at påvirke dem.
#8(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 23:18
Hunt
Tror Astralis vinder, de burde været meget mere sammenspillet end Heroic.
#4(Med 2 svar)
22. november 2023 kl. 22:36
JSand
Dust2 fantasy vinder
Det kommer vel særlig meget an på, om man er fan af holdet eller spillerne. Hvis man er Astralis- eller Heroic-fan for klubbens skyld, er det jo altid spændende.

Det er det samme, når Liverpool og Everton mødes i fodbold. Everton er elendige i øjeblikket, men derfor går fans stadig ekstra op i det.
#5(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 22:42
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Godt brølt - det er ligesom, når FCK vinder Superligaen hver sæson, men man glæder sig trods alt altid til derby))
#9(Med 0 svar)
22. november 2023 kl. 23:22
Hunt
Kan sagtens det det sjove i det for os danskere, men sådan mere objektivt set er det ikke super godt hverken for underholdning eller sportsligt.
#7(Med 2 svar)
22. november 2023 kl. 23:09
exigo
troede legit aldrig jeg skulle se en kamp med device og dupreeh på samme server dog imod hinanden, og den ene stadig ha sit ophold i astralis den anden Heroic
det virkelig underligt med det de har opnået med hinanden
#10(Med 1 svar)
23. november 2023 kl. 04:32
Thuumes
Ast vs Vitality? Sket før ;)
#11(Med 0 svar)
26. november 2023 kl. 23:30
exigo
skriver intet omkring vitality mate ;)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.