MATYS er en af de tre nye fnatic-spillere.

Fuldender holdet: fnatic præsenterer roeJ-erstatning

fnatic har præsenteret den nye trio, der blandet andet skal erstatte roeJ i startfemmeren.

fnatic er atter engang fuldtallige.

Den legendarisk organisation har nemlig fået styr på startfemmeren, der skal repræsentere holdet i den resterende del af 2024, og som skal forsøge at kvalificere sig til majoren i København.

Det har fnatic afsløret på X.

fnatics nye startfemmer består af tre nye navne, da roeJ, dexter og mezii er blevet erstattet på holdkortet, hvoraf bodyy direkte erstatter dexter som ingame leader, mens MATYS med stor sandsynlighed kommer til at fungere som roeJs direkte erstatning.

Slovakiske MATYS er blevet hentet direkte fra Sampi, mens bodyy senest var at finde på Falcons-mandskabet. Den sidste spiller, kyuubii, er hentet fra Sangal.

fnatic består derfor nu af:

  • Sverige KRIMZ

  • kyuubii

  • afro

  • bodyy

  • MATYS

  • keita (Coach)
    --

  • Australien dexter

Mandskabet får allerede debut den 29. november, når GamerLegion venter til Elisa-turneringen i Finland.

#1(Med 1 svar)
27. november 2023 kl. 19:24
Awwdor
Hold da op et ligegyldigt Line-up
#3(Med 0 svar)
27. november 2023 kl. 19:57
DOMINA7HOR
De har pænt med firepower, så selv om det ser ligegyldigt ud på papiret, så kan de godt gøre ondt.
#2(Med 0 svar)
27. november 2023 kl. 19:28
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
random, men ok, lad os se, hvad de kan
#4(Med 0 svar)
27. november 2023 kl. 20:07
DOMINA7HOR
Det gik fra rygterne om et helt eller halvt svensk hold til dette. Jeg vil dog så sige, at dette hold faktisk ser bedre ud end et hold med de svenskere som var rygtet til (hampus, Brollan, nawwk og isak, hvoraf isak og/eller GL angiveligt afviste fnatic, mens rygterne om nawwk var meget løse).

MATYS og bodyy var ventet, da de har været rygtet kraftigt til fnatic den seneste uge. bodyy afviste angiveligt Into the Breach da fnatic kom på banen, og en handel kom hurtigt på plads.
Det interessante med bodyy er, at det tyder på han bliver deres IGL. Han gav ellers udtryk for, at han helst ikke ville være IGL igen, da han spillede med ITB.

kyuubii, som i øvrigt kun er på prøve, er den store overraskelse her. Han var ellers rygtet til både OG og ITB, men fnatic har handlet hurtigt og overhalet dem begge inden om. Lidt overraskende, især fordi det tidligere i dag forlod, at han netop ikke skulle til fnatic.

Jeg synes det er et interessant hold. Klart, de ville gerne have sdy og kRaSnaL, men de afviste fnatic for at blive i Monte. Det havde været bedre med de to i stedet for KRIMZ og kyuubii, men kan egentlig godt forstå, at de valgte at blive i Monte.

Det er ikke desto mindre et interessant hold. Med bodyy, kyuubii og MATYS har de masser af firepower. Det er tre virkelig dygtige riffel-spillere, hvor det især er glædeligt at se MATYS få chancen på øverste hylde.
Derudover er der afro, som er en dygtig, solid og undervurderet AWP'er. Han var, sammen med mezii, også klart den bedste spiller på det forrige fnatic-hold.

KRIMZ kan jeg godt have min tvivl om, men han passer på sin vis ind med sin erfaring og også rollemæssigt.
#5(Med 0 svar)
27. november 2023 kl. 21:05
Ahmed
Uambitiøst
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.