Brehze ser ud til at blive genforenet med NRG.

Medie: NRG sigter efter denne nordamerikanske trio

Ifølge HLTV har NRG allerede udset sig de første brikker på den nye startfemmer.

daps, Brehze og oSee.

Denne kerne af nordamerikanske spillere ser ud til at blive den nye trio for NRG, der vender tilbage til CS-scenen efter flere års fravær.

Ifølge HLTV har flere kilder nemlig afsløret, at daps og kompagni er meget tæt på at være på plads i NRG, og rygtet ser ud til at have noget bid til sig, da NRG har bekræftet interessen i de tre pågældende spillere.

Det bekræfter NRG overfor HLTV.

De to resterende pladser på holdkortet er endnu ikke blevet besluttet, men ifølge HLTV er FaNg og HexT nogle af spillerne, som NRG har i sine overvejelser.

Siden 2019 har NRG ikke haft noget CS-hold, efter den nordamerikanske organisation solgte det daværende mandskab til Evil Geniuses. Den seneste udgave af holdet bestod af spillere som tarik, Brehze og Ethan.

Ifølge HLTV kan NRG ende med at bestå af:

  • Canada daps

  • USA Brehze

  • USA oSee

  • Canada HexT

  • Canada FaNg

#1(Med 0 svar)
28. november 2023 kl. 04:56
DOMINA7HOR
oSee er den helt store investering for dem. Det er også en dygtig AWP'er de får i ham. Det var enten ham eller junior, og der synes jeg oSee var det bedste valg.

Brehze overrasker mig ikke. Jeg har også nævnt det tidligere. Han har grindet en masse CS2, og han kender i forvejen org'en, som han tidligere har været en del af, inden EG hentede det daværende NRG-hold.
Så kan man snakke om, at han er washed og ikke har præsteret længe, men jeg onder ham stadig denne mulighed.
Derudover giver det naturligvis god mening med tanke på, at han kan hentes på en fri transfer.

At de kigger på daps forstår jeg til gengæld ikke. Det må være i manglen af bedre. Okay, han hentes transferfrit, og han kender ligeledes org'en, men der synes jeg også argumenterne stopper.
NRG ville angiveligt også gerne have autimatic, men han holder eftersigende sine muligheder åbne. Tænker det er derfor, at de henter daps. Ville dog nærmest sige, at jeg også ville foretrække en som Walco som IGL i stedet for daps...

FaNg giver super god mening. Han kan nok hentes uden at Complexity forlanger det store. Og så er han trods alt stadig et stort talent, som kan give dem en masse firepower.

HexT er jeg næsten lige så lunken omkring, som det er tilfældet med daps. Nuvel, potentialet er der, men synes længe det har stået lidt stille. Her ville jeg nok også have kigget mere i retning af autimatic eller Jeorge i stedet.

Det er ikke et hold, hvor jeg ligefrem tænker wow, udover oSee og FaNg, samt et glædeligt comeback til Brehze. Det er dog godt for NA, at NRG er tilbage, og regionen får et solidt hold mere. Ikke mindst også med tanke på, at EG er på vej væk fra CS.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.