Astralis Talent er klar til finalen.

Favoritterne skyder sig i finalen

Astralis' talenthold står i finalen ved Danmarks største LAN-turnering.

Astralis Talent snupper den sidste plads i finalen ved Gamebox Masters i Herning.

Talentholdet slog Preasy Esport i en ellers tæt semifinale, der måtte ud i alle tre maps.

Seriens første map var klart det tætteste, da det først blev afgjort i 24. runde. Astralis-holdet kom foran med 12-3 på Vertigo men lod det nær glide ud af hænderne på dem, da Preasy leverede noget af et comeback.

I sidste ende formåede kiRs tropper dog at lukke mappet 13-11.

På Ancient var det Preasy anført af Skejs, der havde overhånden i kampen. De vandt deres mapvalg med cifrene 13-7, inden serien fortsatte på Nuke.

Det blev en noget mere ensidet affære, da Astralis Talent lukkede mappet med seks sammenhængende runder uden at tabe en eneste på CT-siden.

Danmark Christopher 'VireZ' Wegmann 32 - 47 -15 66.0 69.4% 0.89

Astralis Talent skal op imod MASONIC i finalen, der skydes i gang klokken 14:00 og vises på Dust2tv.

Vinderen løber ikke bare med trofæet men også med 40.000 kroner og ikke mindst titlen som vindere af Danmarks største LAN.