Xizt var angiveligt en af emnerne i Astralis.

Rygte: Astralis kiggede også på disse trænere

Inden Astralis hentede ruggah, havde de også andre trænere i kikkerten.

Lige inden jul blev casle kylet på porten i Astralis, og med majoren lige om hjørnet pegede alt på, at den danske esportmastodont allerede havde en erstatning på plads.

Sådan gik det som bekendt ikke for sig, da Astralis-mandskabet stillede op med R0nic som træner til RMR-turneringen i Rumænien, hvor holdet missede majoren.

I den seneste episode af Bedst af 3, hvor selvsamme casle gæstede, fortælles det, at Astralis vist havde planer om at hive XIzt ombord, men den handel gik i vasken.

En af værterne afslører ligeledes, at Astralis angiveligt havde kigget efter en træner i det tyske - mere præcist sycrone, hvilket casle ikke bekræfter, men indikerer dér kunne have være noget om snakken.

Normalt når folk typisk forlænger en kontrakt midt i det hele, så er det typisk, fordi der har været interesse. Det har man også set med m0NESY og NiKo og alle mulige andre. Så typisk kan man godt lægge to og sammen, hvad det angår.

sycrone underskrev nemlig en kontraktforlængelse med den tyske organisation tilbage i midten af januar. Noget, som derfor kunne indikere, at han havde haft interesse andetsteds.

Du kan høre den tolvte episode her:

Find vores podcast her:

#1(Med 33 svar)
28. april 2024 kl. 13:49
Hunt
Selvfølgelig har man kigget i de retninger først, når der er trænere som har vist de er gode og enten er danske eller er svensk/arbejdet med et dansk hold.

Astralis har næppe bare kigget rundt og set ruggah i OG og tænkt, "fuck han gør det godt, lad os hente ham".
#3(Med 32 svar)
28. april 2024 kl. 14:21
Djoerup
Device er vist ret stor fan af ruggah så tror han har været højere på listen end man sku tro
#4(Med 30 svar)
28. april 2024 kl. 14:26
Hunt
Men hvis man havde muligheden for at få en bedre træner, havde man nok gjort det. Fx sycrone eller xizt. Som reelt set har vist at de kan noget, hvilket man (Desværre) ikke kan sige om ruggah.
#5(Med 22 svar)
28. april 2024 kl. 15:06
Butler
Ved du ikke noget om.
#10(Med 20 svar)
28. april 2024 kl. 18:29
JakobHelms
Synes du det er en dårlig teori, at man går efter at få den bedste træner på markedet?
#12(Med 19 svar)
28. april 2024 kl. 18:51
Kristja
Han siger da bare, at hunt i teorien ikke ved noget som helst om, hvordan sycrone/xizt er som trænere kontra Ruggah.

Bevares deres hold har klaret sig godt! Men hvordan ved Hunt at alt kredit skal falde til disse 2 trænere, og ikke nogle spillere/IGLs w/e :D
#13(Med 2 svar)
28. april 2024 kl. 19:06
JakobHelms
Ud fra samme tese kan man jo tillade sig at kalde alle og enhver for dårlige, fordi det potentielt set kunne være andres fortjeneste hvis de præsterede godt. Zonic har altid været en dårlig træner, han var bare heldig at have et stærkt Astralis/Gla1ve er en dårlig IGL, han har kun præsteret under Zonic som gjorde alt arbejdet, etc. :-).
#17(Med 1 svar)
28. april 2024 kl. 20:34
Kristja
Jeg forstår din pointe. Forskellen her er vel bare, at man rent faktisk VED at Zonic har været en god coach, ud fra statements fra spillere, VODS osv osv. Det samme kan helt sikkert gøre sig gældende, hvis Hunt har denne insigt i disse 3 trænere :)
#21(Med 0 svar)
29. april 2024 kl. 15:31
AwF
Tænker man kan grave rigtig positive interviews frem omkring alle nævnte trænere.

Selvfølgelig var i hvert fald Xizt højere på listen.

Jeg tænker at Sycrone og Ruggah har været tæt på hinanden. Men jeg tror ikke at Sycrone har valgt Astralis fra. Jeg tror man gik med Ruggah grundet længere tids erfaring som coach, og at han måske mere bærer den profil de søger i en træner.

Alt kredit til Sycrone han gør det fantastisk.. Men skulle Sycrone på nuværende tidspunkt træde i karakter overfor feks. Device? Det er sgu for tidligt..
#16(Med 15 svar)
28. april 2024 kl. 20:28
Hunt
Bestemt ikke alt kredit, men noget kredit.

Se på g2, jeg gætter på swani var en meget bedre coach end hvad taz er nu.
#18(Med 14 svar)
28. april 2024 kl. 20:35
Kristja
Jeg siger heller ikke, at du tager fejl. Jeg ved ikke hvad du ved kan man sige :D
- Men ja ser man ude fra, så tyder noget jo på, at diverse coaches har meget impact. Præcis som dit eksempel her!
#19(Med 13 svar)
28. april 2024 kl. 21:36
Hunt
Vi skal jo vurdere trænere ud fra et eller andet og resultater er ikke noget dårligt sted at starte, klart det skal være ud fra hvilke spillere og muligheder man har. Men hvis man som træner har været bag et hold i årevis, uden at vinde noget, så ser det jo ikke så godt ud.

Fair nok OG ikke har vundet 3 majors, det har de ikke haft hverken spillere eller budget til. Men når man siden 2019 har vundet sølle én sweet spring sweet online turnering, hvor man kom direkte ind i kvartfinalen. Så sidder der næppe ret mange og tænker "fuck han gør det godt, lad os hente ham".

Nej, klart jeg sidder ikke med insider viden om alle trænere, men følger nok med til at se ruggah ikke har vundet noget og ej heller har udviklet talenter. Det er vel reelt set kun flamez som de kan få 50% credit for, sammen med endpoint. Ellers har de ikke rigtig udviklet noget på de snart 5 år.
#22(Med 12 svar)
29. april 2024 kl. 16:18
9600BAUD
Det undrer mig lidt at du tilsyneladende ikke vurderer trænere og spillere ud fra samme principper.

ZywOo lavede en top 10 over nuværende AWP spillere og han havde device som nummer 3 (efter mONESY og broky) og jeg vil selv sætte mONESY som den bedste, ZywOo som næstbedste og så device, broky, Jame og SunPayus på de følgende pladser.

Hvilke resultater er det der retfærdiggør at du mener at nicoodoz er bedre end device (4 majors)? ZywOo havde ikke umiddelbart nicoodoz i toppen?! Tager alle andre end dig bare fejl?

/baudie
#23(Med 11 svar)
29. april 2024 kl. 16:21
Hunt
"nuværende AWP spillere"

Hvilke stats og resultater havde device de første 3-4-5 måneder i cs2 der skulle putte ham over nicoodoz for den periode?

Igen, statistik kan være svært, men du kan godt :) (Eller måske ikke, men håber jeg..)
#24(Med 10 svar)
29. april 2024 kl. 16:33
9600BAUD
Hvilke resultater har xist haft de seneste 3-4-5 måneder i CS2?

Det er netop min pointe, du vurderer ikke ud fra principper med ud fra ad hoc og derfor du er selvgendrivende konstant.

Ved godt at du ikke selv kan se det og at jeg igen har overvurderet dig.

/baudie
#25(Med 9 svar)
29. april 2024 kl. 16:36
Hunt
" du vurderer ikke ud fra principper med ud fra ad hoc og derfor du er selvgendrivende konstant."

Det er jo lige præcis hvad du gør?

Xizt har ikke "spillet" noget i de måneder, så derfor er det statistisk irrelevant at vurdere ham ud fra det. Mens fx både nicoodoz og device spillede i den periode. Så den sammenligning er fair nok. Men du kan igen og stadig ikke finde ud af hvad validitet og reliabilitet af statistik er... Det er fair nok, men det er direkte komisk du bliver ved.
#26(Med 8 svar)
29. april 2024 kl. 16:46
9600BAUD
Du vurderer en træner som værende bedre til CS2, selvom vedkommende intet har præsteret i CS2.

Du vurderer device, en firdobbelt major vinder som værende en dårligere spiller end nicoodoz (tal lige om at sammenligne en superliga spiller med Messi), og så blot fordi device ikke fungerede optimalt under BlameF - så tænker du at device er dårlig.

Ligesom med stavn og Jabbi, som pludselig var vildt dårlige og du havde hypoteser om at de kun kunne fungere med Cadian - og at Astralis snart ville være læst af alle.

Kan du ikke selv se at du som sædvanligt er og var forkert på den og at device altid har været en langt bedre spiller end nicoodoz?

Ligesom din vurdering af xist, som åbenbart kan fungere sammen med andre end Cadian - men hvorfor en anden konklusion med xist end med stavn og Jabbi (som vi vel er enige om at du tog fejl med? Igen… 😂

/baudie
#27(Med 7 svar)
29. april 2024 kl. 16:45
Hunt
Men du kan igen og stadig ikke finde ud af hvad validitet og reliabilitet af statistik er... Det er fair nok, men det er direkte komisk du bliver ved.
#28(Med 6 svar)
29. april 2024 kl. 16:49
9600BAUD
Hold nu fokus på bolden og lad være med at gå efter manden. Hvorfor vil du ikke svare på simple spørgsmål?

Ved godt at det er fordi at du igen har taget fejl og ikke magter at argumentere. Så er det lettere at vrøvle om “reliabilitet og statistik”, selvom du ikke udviser evner indenfor områderne - jo, som en abe der kravler op i et træ, der er på vej til månen!

/baudie
#29(Med 5 svar)
29. april 2024 kl. 16:51
Hunt
"Hold nu fokus på bolden og lad være med at gå efter manden"

Sjovt du nævner det, LIGE EFTER du gik direkte efter mig. But ok.

Så længe du ikke forstår hvad validitet og reliabilitet er, så kommer vi ikke videre.

" jo, som en abe der kravler op i et træ, der er på vej til månen!"
-Noget med at holde os til bolden og ikke manden? Eller det var måske kun ment til mig og gælder derfor ikke den anden vej? Dobbeltmoralen er tilbage, eller den har hele tiden været her. Du modsiger sig selv..
#30(Med 4 svar)
29. april 2024 kl. 16:55
9600BAUD
Når du begynder på pinligste vis at spille offer og gentage dit vrøvl, så ved vi alle godt at du har resigneret og hejst det hvide flag!

Det er en analogi, ved godt at du ikke forstår den - men stadigvæk sjov!

/baudie
#31(Med 3 svar)
29. april 2024 kl. 16:55
Hunt
Spiller ikke offer, jeg er offer, det er dig som går personligt efter mig og kelger rundt i en absurd tåge af din egen dobbeltmorale.
#32(Med 2 svar)
29. april 2024 kl. 17:11
9600BAUD
Hvorfor svarer du ikke bare på indlægget om nicodooz og device?

Samt hvorfor xist ikke behøver at vise noget i CS2 for at være bedre end andre?

Det må da være det letteste for dig at vise din utroligt dybe forståelse og enorme viden omkring statistik, til at vise på hvilket solidt fundament dine udsagn og at nicoodoz er bedre end device samt at xist er bedre end ruggah!

/baudie
#33(Med 1 svar)
29. april 2024 kl. 17:18
Hunt
Fordi du ikke kan se om xizt var eller er god i den periode, når han ikke "spillede" / stod bag et hold.

Omvendt spillede både nicoodoz og device de første måneder af cs2 og derudfra kan man se hvem der var bedst i starten af cs2.

Kan du se forskellen nu?

Ruggah har intet vist af hverken resultater eller udvikling af talenter. Omvendt har xizt vist han har erfaring fra flere major plyoff inkl en majorfinale og har stået bag heroic ved flere sejre i tier 1 på lan. Hvorfor han har bevist noget som træner.

Håber du er med så langt, tvivler på det, men jeg kan vel håbe.
#37(Med 0 svar)
29. april 2024 kl. 22:09
9600BAUD
Vi kan vist blive enige om at det måske ikke er din stærkeste side at vurdere kvaliteten hos CS spillere, eftersom du har skudt helt forbi skiven med din forudsigelse med device’s individuelle niveau og din analyse af ham og hans potentiale som IGL - samt stavns og Jabbi’s reelle niveau (på trods af at de ikke spiller sammen med Cadian).

En god aften til dig og håber at Heroic viser niveauet i deres gruppe også. Det har været en længere periode hvor alene Heroic har vist et nogenlunde niveau for danske spillere (dansk core) så måske nicoodoz, Sjuush og resten holder niveauet de næste par dage!

/baudie
#15(Med 0 svar)
28. april 2024 kl. 20:27
Hunt
Jeg kan se hvilke resultater de har opnået, det plejer astralis fans jo at frotælle mig er derfor zonic er så god? Hvorfor tæller det så ikke når andre trænere vinder ting?
#6(Med 4 svar)
28. april 2024 kl. 15:47
Unlucky-Luke
Synes ikke xizt giver menig med mindre han kan dansk?
Han er helt sikkert en rigtig god træner, men som spillerne selv siger så er det bare meget nemmere på ens eget sprog og også uden for cs.
#11(Med 3 svar)
28. april 2024 kl. 18:30
JakobHelms
Det har jo ikke ligefrem været et problem da han var træner under Heroic, hvor både sportsdirektøren hos Astralis, og Stavn og Jabbi, havde virkelig gode erfaringer med ham. Det ville ikke give mening hvis Astralis ikke havde prøvet at samle ham op.
#34(Med 2 svar)
29. april 2024 kl. 18:30
Unlucky-Luke
Det er lige meget om det ikke var et problem, som sagt har han bevist han er en god træner, men det ændre ikke på at spillerne har udtalt efter de er kommet til astralis at det er dejligt alt forgår på dansk og at det også har gavnet deres forhold uden for serveren...
Hvis man ikke skal tage det meget seriøst når man overvejer en træner så ved jeg snart ikke.
#35(Med 1 svar)
29. april 2024 kl. 18:32
JakobHelms
Hvor har du set Jabbi og/eller Stavn sige det?
#36(Med 0 svar)
29. april 2024 kl. 18:35
Unlucky-Luke
Det snakkede de om i et interview til ESL i sidste uge hvor de sad i sofaen.
#7(Med 1 svar)
28. april 2024 kl. 16:49
Tjobss
Sycrone har gjort det fantastisk i mouz, det kan man ikke komme uden om, og nok også derfor han gerne vil fortsætte ved dem.

Xizt gjorde det godt i Heroic, men det var et stjerne mandskab da han kom til. Synes ikke han har bevist det helst store som træner endnu..

Men at sige ruggah ikke har bevist noget, er simpelthen direkte uvidende sagt.
Han har gjort det fremragende i OG med de spillere der har været til rådighed. Der har været mange udskiftninger undervejs. Spillere som han har samlet op efter de er blevet kicket, for derefter at have gjort dem mentalt og taktisk stærkere, hvor de så igen er blevet hentet af store hold.. f.eks aleksib, nexa, flamez, (magisk da ruggah var i optic og røg til Astralis)

Ruggah er taktisk stærk, og han ved hvordan han får et hold til at fungere. Han er opmærksom på intern trivsel og at det er mennesker han arbejder med..

Det er en verdensklasse signing af Astralis
#8(Med 0 svar)
28. april 2024 kl. 17:49
OoO
Og OG peakede vel som nr 2 i verden med ham som coach
#20(Med 0 svar)
29. april 2024 kl. 04:58
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ruggah var den person som først i source tog Device ind under sine vinger for at oplære ham i en tidlig alder - inden han blev en del af CPH Wolves og Fetish
#2(Med 0 svar)
28. april 2024 kl. 14:25
kagemandtoga
Sycrone var mit 1. valg, mens Ruggah var mit 3, men jeg er pt meget tilfreds med Ruggah. Kan godt forstå folk var skeptiske overfor Ruggah, men jeg synes altid at arbejdsbetingelserne i OG ikke var særlig gode. Konstante udskiftninger, konstant nye IGLS, deres bedste spillere der bliver købt af bedre hold osv. Håber han kan vise sit værd i Astralis.
#9(Med 0 svar)
28. april 2024 kl. 18:26
Kezse
Det er bare typisk
#14(Med 0 svar)
28. april 2024 kl. 20:10
JustaRadom0ldDude
Tåbelige diskussion… et er hvem man er dialog med og noget andet er hvem man beslutter sig for. Og det er altså ikke altid den første som er den bedste.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.