cadiaN deler sine tanker om ændringen i map poolen.

cadiaN har en bøn til Valve

cadiaN er glad for, at der kommer ændringer, men han havde personligt skiftet to andre maps.

Den 27. april lavede Valve store ændringer, da Overpass blev byttet ud med ikoniske Dust2 i map poolen. En ændring, som cadiaN generelt er tilfreds med.

Overfor Dust2.dk fortæller cadiaN nemlig, at han er tilfreds med, at Valve har lavet en ændring, og så kan man altid diskutere, hvilke maps der skulle være skiftet ind og ud.

Jeg tror overordnet set, så jeg er ganske tilfreds med, at Valve de skiftede ud i map poolen. Jeg synes, det er på tide. Man kan altid diskutere, hvilket map der skal ind, hvilket map der skal ud, udtaler cadiaN og tilføjer:

Jeg synes personligt selv, at Overpass var et ret fedt map, på trods af, at det var måske en del CT-sited. Men overordnet set for mig er det mere det med, at der kommer nogle opdateringer over, at de laver nogle ændringer i map poolen, som jeg holder fast ved som noget positivt.

cadiaN ønsker dog ikke at afsløre, hvorvidt han og resten af Liquid kommer til at have Dust2 i map poolen eller ej.

Hvorvidt vi begynder at spille det ene eller det andet map, det må tiden vise, når vi skal spille i IEM Dallas. Nu ved jeg, at det er den samme map pool med Overpass, der er her i Pro League, og så spiller vi nogle turneringer efterfølgende, hvor den nysgerrige seer, der går op i veto-processen, må holde lidt øje med, hvad der skal ske, siger cadiaN med et smil.

Disse maps var før i rækken for cadiaN

Når der bliver lavet en ændring i map poolen, er det som altid Valve, der står for det, men hvis det stod til cadiaN, var det enten Vertigo eller Inferno, der blev skiftet ud.

Jeg tror måske, jeg synes, at Vertigo - og nu har de så lavet en opdatering til Inferno, der måske gør det lidt nemmere med nogle granater omkring A, men jeg synes stadig, bananen er lidt for smal.

Så måske havde de to maps kommet før i rækken for mig. Der er mange, der også diskuterer Mirage. Jeg synes egentlig overordnet set, at det er et meget sjovt map at spille. Der er en del, der synes, det er lidt kedeligt at se på. Så ja, det ved jeg ikke.

Generelt fortæller cadiaN, at han synes, det kunne være sjovt med lidt mere rotation i map poolen, ligesom han også gerne gad se lidt ældre maps vende tilbage.

Jeg synes generelt, at måske bare lidt mere rotation i map poolen engang imellem kunne være sjovt. For jeg synes helt sikkert også, at Cobblestone, Train, Cache, måske Toscan og de her maps, som jeg er sikker på, seerne kunne have det sjovt med at følge med i. Så måske skal der bare være lidt mere variation.

Ønsker mere transparens

For de professionelle hold er det ikke den bedste timing med en ændring i map poolen, da holdene har gang i en længere turnering på Malta.

Derfor foreslår cadiaN også, at det kunne være godt med mere transparens mellem scenen og Valve, eller hvis man sagde, at man altid ændrede et map eller to på den anden side af majoren.

Måske der også skal være lidt mere transparens omkring, hvornår og hvordan man gør det her. Man kunne jo nemt sige, at det var efter hver major eller efter hver anden major, at man valgte at skifte et map eller to. Så det heller ikke bare lige bliver, når vinden blæser, og når solen skinner, at der bliver skiftet noget.

At folk måske har lidt en anelse om, hvornår det er. For jeg synes f.eks. nu her, at det også er også superakavet. Jeg ved godt, at man ikke kan tage forbehold for den professionelle scene hele tiden, men det er jo lidt akavet, at man sådan et par dage inden Pro League, som varer tre uger, skifter map.

Så sidder man nu to uger her, og vi kan jo ikke søge nogle træningskampe på Overpass. Det er der ikke nogle hold, der gider at spille mere, og på Inferno er nade-lineups jo noget helt andet. Så når vi sidder og træner Inferno nu her mod andre hold, så er det nogle andre granater, vi kan kaste og øve os på, som vi skal huske. Så på den måde er det jo bare lidt en akavet sag indimellem.

#1(Med 0 svar)
1. maj 2024 kl. 10:47
wazorntB
Må give cadian ret her, jeg synes personligt også selv, at der går alt for længe i mellem ændringer af map pool.
For min skyld, måtte de også gerne udvide den til 9 maps i stedet for 7.
#2(Med 0 svar)
1. maj 2024 kl. 11:04
resiarlleh
Det vil altid være problematisk med map skiftet. Uanset, om man har sat en dato og måske endda annonceret, hvilke maps der skiftes. Nogen vil altid være commitede i en turnering op til skiftet og dermed være "bagud" i klargøring til næste turnering efter den "fastsatte" dato/event.

Og nej - der skal naturligvis ikke være 9 aktive maps. Det er svært nok for mange hold at opretholde (nok) kvalitet på de 6 maps man ikke kan instabanne.
#3(Med 0 svar)
1. maj 2024 kl. 11:57
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Forstår ikke helt, at folk mener det er problematisk at skifte maps. Det skal jo bare gøres lige inden sommer og vinter pause. og så skal der skiftes 1-2 maps hver gang(helst 2). Det bliver simpelthen for kedeligt, at det er de samme maps der kører igen og igen.

Cbble, Train, Cache, Tuscan, Overpass (Season) kan alle roteres ind i den nuværende pool, naturligvis ikke på samme tid. Det gør også, at map poolen aldrig er den samme, hvis man roterer 2 ud hvert år

Og selv når man gør det sådan her, så er de ny-roteret maps i poolen i over 1 år, før de bliver roteret ud igen. Det kunne se sådan her ud: gyazo.com/f529550ff4fd1d53f92e0a4f9c751c9e
#4(Med 1 svar)
1. maj 2024 kl. 12:40
JustaRadom0ldDude
Hvornår og hvilke Maps der skiftes er vel mere et hensyn til hvor forberedt prof. Scenen vil være til turneringer.
Som tilskuer syntes jeg det er fedt at se en gennemtænkt taktik lykkedes end total random skydetelt
#6(Med 0 svar)
1. maj 2024 kl. 12:53
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Så ofte hold laver ændringer, og så mange timer de træner, så vil det nok ikke være den store ændring hvis man laver en fast plan for hvornår man skifter maps.
#5(Med 0 svar)
1. maj 2024 kl. 12:49
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Udvid nu bare mappoolen.. ind med 9 maps i stedet for 7.
#7(Med 1 svar)
2. maj 2024 kl. 21:27
Dennis
Hvorfor skulle de lytte til en cheater?
#8(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 14:01
Baenke
😂
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.