HooXi skal ikke med resten af G2 til Dallas.

Derfor misser HooXi IEM Dallas

Organisationen er nu kommet på banen med en udmelding angående HooXi deltagelse ved IEM-turneringen.

I sidste uge kunne Dust2.us fortælle, at G2s danske holdkaptajn HooXi ikke rejser med resten af holdet til IEM Dallas af personlige årsager.

Netop forklaringen om udeblivelse grundet 'personlige årsager' har flere gange tidligere været brugt forud for en udskiftning, men den skulle altså være god nok denne gang.

HooXi skal til hans søster bryllup, hvorfor G2 vil gøre brug af en standin ved IEM-turneringen. Det skriver organisationen i et opslag på X.

Under IEM Dallas vil HooXi være ved hans søsters bryllup og derfor ikke med holdet. Som resultat heraf spiller vi med en standin i dette event.

Nyd brylluppet M'Lord.

Holdkaptajnen får dog alligevel en finger med i spillet, selvom han ikke rejser over Atlanten. HooXi kommer nemlig til at assistere holdets træner TAZ hjemmefra.

Jeg ville ønske, at jeg kunne være to steder samtidig! Jeg hjælper gutterne hjemmefra og vil forhåbentlig være en god assistent for TaZ, skriver HooXi på X.

G2 har endnu ikke delt hvem, de stiller med, men ifølge Dust2.us er amerikanske Stewie2K blandt kandidaterne til at hjælpe NiKo og co. i Dallas.

#1(Med 0 svar)
17. maj 2024 kl. 07:36
aGk
Dust2TV sub
Lad os se hvem der kommer ind som standin. Selvom det selvfølgelig er uheldig timing mht. brylluppet, så er det jo en oplagt mulighed for G2 at prøve lidt nye ting af, både med standin og hvem der caller.

Håber for Hooxi's skyld at G2 klare sig af H-til :)
#2(Med 2 svar)
17. maj 2024 kl. 15:44
z1mZe
TaZ Comeback?

Uanset hvem der kommer til at spille er det spændende om Nexa kommer til at calle eller om man lader Niko calle eller noget helt tredje.
#3(Med 1 svar)
17. maj 2024 kl. 17:22
Djoerup
Det er stewie
#4(Med 0 svar)
17. maj 2024 kl. 19:03
z1mZe
Ja, Det blev officielt efter min kommentar :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.