BILLETSALGET TIL DEN STORE FINALE ER ÅBENT
LIVE

Efterskolehold: "Vores chancer for at rykke direkte op er ret gode"

I næste uge bliver divisionernes grundspil færdigspillet, og her kan Ølgod Efterskole spille sig til oprykning.

I 2. Division B har Flares Esport allerede sikret sig førstepladsen, men i søsterdivisionen, 2. Division A, er alt stadig oppe i luften.

Hypersonic, Flares Ascent, CPH Wolves Academy og Ølgod Efterskole spiller nemlig stadig om en afgørende første- og andenplads, som medfører henholdsvis direkte oprykning til 1. divisionen og en plads i relegation.

Inden sidste spilleuge ligger Ølgod-holdet inde med 30 point efter 14 kampe, og det er Kragh fint tilfreds med, selvom nogle tabte kampe godt kunne have endt anderledes.

Hvis vi kigger ud fra det store billede, så er jeg godt tilfreds med, hvor vi ligger lige nu. Men der er nogle kampe, som vi har tabt, jeg godt kunne have set, vi havde vundet i stedet.

Ølgod Efterskole har selv mulighed for at afgøre sin skæbne, da holdet med fire sejre i de resterende fire kampe vil sikre sig førstepladsen.

Såfremt efterskoleholdet ender á point med Hypersonic, som på stillingen ser ud til at blive den helt store konkurrent, bliver det afgjort efter indbyrdes rundeforskel.

Vores chancer for at rykke direkte op er ret gode lige nu. Vi ligger på en delt førsteplads med Hypersonic, som vi selvfølgelig ser som en konkurrent. Nu er jeg personligt selv også oppe på femte sæson, hvor jeg har været i gruppe med dem og slået dem utallige gange, og generelt er vi meget komfortable i vores map pool, og vi kan spille nærmest alt.

I næste uge venter netop Hypersonic på programmet, men det er faktisk ikke holdet, som Kragh spår værende den sværeste modstander.

CPH Wolves Academy vil nok være den sværeste kamp ifølge min optik. Jeg har jo gået på efterskole, samt spillet hold, med TAUMAN og Ch4se. De er også nogle, jeg snakker hyppigt med, så det har været sjovt at spille i gruppe med nogle af mine bedste kammerater fra sidste år på mit Ølgod-ophold, fortæller Kragh og tilføjer:

Ellers er Hypersonic jo faktisk den vigtigste kamp for os, men jeg føler, vi er det bedre hold, så der er jeg sikker på, vi tager den.

Hvis I ikke rykker op i denne sæson, hvor stor en skuffelse ville det så være?

For at sige det mildt ville det være en stor skuffelse. Vi har lagt fuldstændig sindssygt meget tid i at vi skulle ende i 1. Division, så for os til ikke at rykke op, ville være et nederlag for os alle.

Fortsætter ikke sammen

I og med Kragh og kompagni spiller på et efterskolehold er det altid et stort spørgsmål, hvorvidt man fortsætter sammen, når man er færdige med skoleåret.

Overfor Dust2.dk afslører Kragh, at holdet ikke fortsætter sammen, men at det ikke ville være overraskende, hvis han og nogle af de andre ender på samme hold efter efterskoleopholdet.

Det korte svar er jo nok nej; vi kommer ikke til at fortsætte som et hold efter sommer. Men det ville ikke overraske mig, hvis nogle af os endte på det samme hold efter efterskolen, da jeg er sikker på, at vi alle synes godt om hinanden, udtaler Kragh og slutter:

Der er virkelig ikke mange dårlige ting at sige om det her hold. Det har uden tvivl været det hold, hvor jeg har trives bedst og hygget mig mest med.

Samtlige divisioner bliver afgjort næste uge, og det hele starter med et drama i den øverste division, hvor de tre sidste hold til slutspillet skal findes.

#1(Med 1 svar)
2. juni 2024 kl. 13:23
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Rygterne går på chase er lavest ratede i 2 div og tau bare er en awp abuser, hvad er dine kommentare til det Kragh
#2(Med 0 svar)
2. juni 2024 kl. 14:42
kragh
Det kan jeg ikke udtale mig om, for min egen sikkerhed.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.